oh maşallah. Yarasın fıstığa
bi süre bişey yemek istemiyo ama emiyo canım. Aç kalmaz ama işte bi öğünü atlamış oluyoruz. Yine bunada şükür.
Azmettim cidden. Baya makale falan okudum internetten hepsi aynı şeyi söylüyo bi kaç hafta sabredin.
Yine epey ilerledik. Önceden pirinci bile çatalla ezerdim iyice. Şimdi bu gün öğle yemeğine kıymalı yeşil mercimekli arpa şehriye yaptım ve yedi. Ama işkence gibi resmen. Bir çay bardağı kadarını yemeid en az 2 saat sürüyo. Daha tam alışamadı çiğnemeye ama en azından direk tükürmüyo. Evir çevir sonra yutuyo. Çiğniyomu boş boş döndürüyo mu onuda anlamafım.Bi kaç kusma tehlikrsi daha geçirdik ama elimde sulukla bekliyorum öğürdüğü an su içiriyorum. Çoğu zaman kurtuluyoruz kusmaktan.
evet canım ya sana daha zor gerçekten

Çok sevindim canım afiyetle yeyin. Biraz geç pişiyo evet. Hatta iyice kavrulmazsa daha geç pişiyo. Ben akşamları yapıp dolaba koyuyorum çoğunlukla. Gündüz gökçeye uğraşıcam diye unutup yakıyorum hep.
İstediğin bişey olursa yazarım canım. Bizim ailenin kadınlarının yemekleri meşhurdur. Ananemde nasıl bir el varsa tüm kızları harika yemek yapıyolar. Hele hamur işleri. Annem yemek yaparken başında dikilip ayrıntısıyla yazıyodum.Öyle öyle öğrendim çoğu şeyi. Baxılarınıda hala beceremiyorum