Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BN onuda kaynatiyodum sağol cnmGerek yok canım hava almaz kutuda olduğu için bakteri üremez zaten dolapta saklanıyo. Kaynatınca besin değerleri daha fazla ölür. Ilıtmak yeterli
bn giydirmiyorum yalinayak geziyoKizlar bebislerinize evde ayakkabi giydiriyormusunuz
sahi benimde deterjanla yapmak hiç aklıma gelmedi. O daha çok köpürürSampuani denemedim hiccc aklimada gelmedi belki dalin falan kopurebilir ama deterjan kopurdu canim
giydirmemek gerek diye biliyorum canım.Kizlar bebislerinize evde ayakkabi giydiriyormusunuz
Kızlar sizede fikir olsun bu ufleyince bslon cikaran oyuncak varya ondan aldim bakonda ufluyorum beyzada baloncuklari yakalamaya calisiyo: ))
Canm peki mesela şişedeki gunluk sütleri kaynatmak gerekirmiGerek yok canım hava almaz kutuda olduğu için bakteri üremez zaten dolapta saklanıyo. Kaynatınca besin değerleri daha fazla ölür. Ilıtmak yeterli
ben gunluk sut aliyorum gecen dedigim gibi kasaptan acik sut aldim kaynattim ama 3.gun koktu sut muhallebi yapcaktim yapamadim almicam bidaha tiresutun gunluk sutunu aliyorum 2 gun denedim sutu mamayi kesip dun aksam 9.30 icti 180 gece 4.30 da uyandi 180 cc icti sabah kalkinca vermedim 8de kahvalti yaptirdim yarim omlet yediGunaydin kutu sütleri kaynatiyomusunuz? Ben bu sut isini tam cozzemedimde☺
ben giydirmiyorum corap giysiriyodum onu da giydirmiyorum artik. öyküde balonlari cok seviyo istedigi zaman püfpüf yapiyo kendi :)Kizlar bebislerinize evde ayakkabi giydiriyormusunuz
Gunaydin kutu sütleri kaynatiyomusunuz? Ben bu sut isini tam cozzemedimde☺
Kizlar bebislerinize evde ayakkabi giydiriyormusunuz
yok canım gerekmez. Günlük bulabilirsen her zaman onu almak en iyisi. Uzun ömürlülerde çok yüksek ısıya çıkıldığı için besin kaybı daha fazla.hatta yararlı yararsız çoğu bakteri ölüyo. Açıkta bıraksan bile uzun süre bozulmazlar. Günlük sütler çok yüksek sıcaklığa çıkmıyo pastorize edilirken.Besin kaybı en az oluyo.Canm peki mesela şişedeki gunluk sütleri kaynatmak gerekirmi
Cvp için sağol canim normalde acil sut aliyorm ama herkes bisey diyor o sütler için bu sefer sisedeki günlük sut aldim kaynatmadan vericm bugnyok canım gerekmez. Günlük bulabilirsen her zaman onu almak en iyisi. Uzun ömürlülerde çok yüksek ısıya çıkıldığı için besin kaybı daha fazla.hatta yararlı yararsız çoğu bakteri ölüyo. Açıkta bıraksan bile uzun süre bozulmazlar. Günlük sütler çok yüksek sıcaklığa çıkmıyo pastorize edilirken.Besin kaybı en az oluyo.
Canım açık sütleri bende tabsiye etmem. İçindeki zararlı bakteriler ölsün diye uzun süre kaynatıyoruz. Ama yararlılarda ölüyo. Hatta ölçüm yapmıştık uzun ömürlü sütlerden daha fazla brsin kaybı oluyo. Bir de denetlenmedikleri için süt veren hayvanın antibiyotik ilaç kullanıyo mu hasta mı onuda bilemiyosun.Cvp için sağol canim normalde acil sut aliyorm ama herkes bisey diyor o sütler için bu sefer sisedeki günlük sut aldim kaynatmadan vericm bugn
bu gorumcelerle yengeler oledır hep, bıde uyusmuyorsanız az azz tam bır dert olurlarr, benım ıkısıde oleee , abılerımler sogugumdur onlar yuzunden, evlerıne dahı gıtmıslıgım yoktur, esım evlerını bıle gormemıstır. abılerımlede babamlarda yada baska akrabalarda gorusurzz o sekıldee. gercekten koptun mu kopuyor sonraa.Kizlar okuyamadim konuya direk dalcam kosura bakmayin
Canim cok sıkkın abimin eşi olacak gerizekali yok ben dışlıyor yok koseye atiyor falan deyip abimi herzamanki gibi doldurmus hem abimle hemde o gerizekaliyla kavga ettim hayatimda boyle igrenc bi insan daha gormedim resmen abimle aram acilsin diye elinden geleni yapti kavga ediyoruz sonrada diyoki iftara litfen gelin bize bende yok ben diyecegimi dedim diyorum yalvaracak halim yok sen bilirsin diyo pislik nefret ediyorum bu kadindan nefret nefret nefret
Eg konu da bi bana satamadi galiba cok ugrasti almadim cokta guzel bisey degil aslimda zorla bisey aldirilmasi tamam alan alir almayan almaz telde bi saate yakin israr artik telimde cevapsiz cagri var biro ariyo onemi tel bekliyodum dedim oyle sülük gibi de yapisilmaz ki insanabu arada pedegog olarak hemen yorum getırıryım :):)
evde ayakkabı gıydırmeyın dıyorlar, kasları gelısmesı ve tam basması acısından. hanı dısarda falan mecburıyetten gıydırın dıyorlar, sonucta yalınayak basamıycagı ıcın .
bu arada bende adım adım setını aldım , bakalım gelcek salı gunu @minnakkartal sendede vardı demı, 13. ayı gelcek bugun bıze? kadın allem ettı kullem ettı, zaten calısan annelerın zaafı hemen yenek dustuk, kalıtelı zaman dıe dıee sattı :)
Aynen banada bir ton dil döktüler. Aslında pahalı gelmese almak istiyodum. Ama ucuz bişeyde değil.Eg konu da bi bana satamadi galiba cok ugrasti almadim cokta guzel bisey degil aslimda zorla bisey aldirilmasi tamam alan alir almayan almaz telde bi saate yakin israr artik telimde cevapsiz cagri var biro ariyo onemi tel bekliyodum dedim oyle sülük gibi de yapisilmaz ki insana
canım bize 13. Ay gelmedi henüz ama 12. Ay şimdiye kadar en çok ilgilendiği oldu zaman olarak doğru zamanı seçmişsin almakta çünkü diğerleriyle çok az oynamıştık bunun kitabıyla Alıp kendi oynamak istiyo 13 için sabırsızlanıyorumbu arada pedegog olarak hemen yorum getırıryım :):)
evde ayakkabı gıydırmeyın dıyorlar, kasları gelısmesı ve tam basması acısından. hanı dısarda falan mecburıyetten gıydırın dıyorlar, sonucta yalınayak basamıycagı ıcın .
bu arada bende adım adım setını aldım , bakalım gelcek salı gunu @minnakkartal sendede vardı demı, 13. ayı gelcek bugun bıze? kadın allem ettı kullem ettı, zaten calısan annelerın zaafı hemen yenek dustuk, kalıtelı zaman dıe dıee sattı :)
Ay sonuncu çok güzel olmuş maşallah fıstığa bende çok zorlanmıştım çekerken keşke yasak cıs falan deseymişizPasta patlatalım dedik güna. Önce elimizdeykrn pastaya saldırdı. Zorla oturttuk önüne koyduk. Parmağıyla bir kere dokundu. Suratı değişti sıpanın. Eli üzeri kirlendi diye mızırdandı. Kendimiz bpzduk elini falan soktuk dahada beter mızırdanmaya başkadı
Zorla güldürüp bir kaç kare çektimEki Görüntüle 1580147 Eki Görüntüle 1580148 Eki Görüntüle 1580149
Giydirmiyorum. Önermiyorlar :)Kizlar bebislerinize evde ayakkabi giydiriyormusunuz
haziran bebeklerinin hepsi titiz çıktı. Kirletemiyolar üstlerini:)canım bize 13. Ay gelmedi henüz ama 12. Ay şimdiye kadar en çok ilgilendiği oldu zaman olarak doğru zamanı seçmişsin almakta çünkü diğerleriyle çok az oynamıştık bunun kitabıyla Alıp kendi oynamak istiyo 13 için sabırsızlanıyorum
Ay sonuncu çok güzel olmuş maşallah fıstığa bende çok zorlanmıştım çekerken keşke yasak cıs falan deseymişiz
yaa o kadarr arıyıp rahatsız mı edıyorlar??? sole canım acıkca aramayın dıe, terbıyesızlerEg konu da bi bana satamadi galiba cok ugrasti almadim cokta guzel bisey degil aslimda zorla bisey aldirilmasi tamam alan alir almayan almaz telde bi saate yakin israr artik telimde cevapsiz cagri var biro ariyo onemi tel bekliyodum dedim oyle sülük gibi de yapisilmaz ki insana
evet yaa bayag pahalııymıs, sonraa anladım ama gec olduAynen banada bir ton dil döktüler. Aslında pahalı gelmese almak istiyodum. Ama ucuz bişeyde değil.
Zar zor kapattım bende tlfnu
salı gunu gelcek bızımkısı canım 13. ay olarak. evet belkı sımdı anlar kucukken pek anlamazlar bencede canım.canım bize 13. Ay gelmedi henüz ama 12. Ay şimdiye kadar en çok ilgilendiği oldu zaman olarak doğru zamanı seçmişsin almakta çünkü diğerleriyle çok az oynamıştık bunun kitabıyla Alıp kendi oynamak istiyo 13 için sabırsızlanıyorum
Ay sonuncu çok güzel olmuş maşallah fıstığa bende çok zorlanmıştım çekerken keşke yasak cıs falan deseymişiz