• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Cok sagolun bacilarim...
Ya kusuruma bakmayin boyle yazip yazip kaciyorum inanin psikolojik bunalim yasiyorum su an...
Yemek bile yiyemez oldum desem yeridir...
Esim zoraki ile yememi sagliyo..
Tansiyonum 9-6 8-5 boyle surekli...
Benim biran evvel gerceklerle yuzlesmem gerek...
O doktorun soyledikleri aklimdan cikmiyor...
Ve bebegimin resmine bakiyorum surekli...
0.38 cm kesenin icerisindeki boyu...
Persembe kendi doktorumdan guzel haberlerle cikip gitmis oldugum o doktorun suratina saydirasim var inanin :)

Bu arada kızımın olayını bilenler varsa hatırlarlar ben kızıma öğütler verırken babası ödüllendirip parise disney land a gönderdı sizce doğru olan hangisi bilemedim
canım maşallah kızınada oğlunada. Prk güzelmiş kızın:)
Olayı bilmiyorum ama. Böyle büyük bir şey yapılacaksa çocuk için hem annenin hemde babanın rızası olmalı. Biri hayır diyosa yapılmamalı bence. Çocuğun gözünde diğer tarafın otoritesi sarsılıyo gşbi geliyo.

Benim eşimde hep böyle yapar. Yüz verme canım. Öyle yapıp edipte işin içinden kolayca sıyrılamazlar. Belli hatasını biliyo demekki. Yoksa değil konuşmak yanına yaklaşmazdı kesin

Pasta patlatalım dedik güna. Önce elimizdeykrn pastaya saldırdı. Zorla oturttuk önüne koyduk. Parmağıyla bir kere dokundu. Suratı değişti sıpanın. Eli üzeri kirlendi diye mızırdandı. Kendimiz bpzduk elini falan soktuk dahada beter mızırdanmaya başkadı:KK70:
Zorla güldürüp bir kaç kare çektim :KK53:Eki Görüntüle 1580147 Eki Görüntüle 1580148 Eki Görüntüle 1580149

Bende hâlâ yapıcam bitürlü yapamadım..Efe'de gereği gibi yapmayacak sanırım öyle hissediyorum ama bakalım..bende senin gibi bikaç güzel kare yakalasam yeter :KK53:

Esimle kavga ettik biraz once.daha dogrusu o bagirip cagirdi ne varsa döktü icinde.bahane yine emre tabi.cok rahatmisim saliyomusum cocugu ya dusseis bisey olsaymis umrumda degilmis.ben de cevap verince daha kotu oldu emrenin oyuncagni firlatti kirdi ustume yurudu.ilk defa keske evlenmeseydim diyorum.emre olmasa bosanirdim.

Kızz hemen ne boşanması sakin ol..kızgınken kırgınken hemen en kötüye çalışır aklımız,kadın hâli :63: hani sorun tam olarak ne,anlayamadım..hani haklı haksız olayınız nedir bilmiyorum ama hatalıysa illa ki hatasını anlayacaktır..erkekler böyle..sende yavruşuna ada şu aralar kendini hep onla ilgilen,kendi ihtiyaçlarınla ilgilen..eşini kendi hâline bırak..dank edicektir kafasına

Kizlar aksamustu disari ciktik 1 saate yakin falan parkta sokakta gezdik geldik kizimla eve gelince 5 dakka olmadi balkina cikmistik bende nehirim yanindaydim elinde sulugu vardi yere dusurdu aliyim derken kafasini duvara carpti cani cok yandi kizimin ben bile aglayacaktim nerdeyse alni biraz morardi ayy dibundeydin de kafasini carpacak tutuyum demeye kalmadan vurdu ya kendimi cok sucli hissettim resmen :( :( :( esim gelince yuzun bes karis noldu dedi boyle oldu dedim bumu yani dedi olacak ufak tefek artik dedi vururda ederde allah daha buyuk kazalardan korusun yavrularimizi herkesin

Merhaba canlar nasilsiniz
Ben kafayi yemek üzereyim oglum hic birsey yemek istemiyor noldu bu cocuga anlamiyorum. Ek besine basladiginda cok istahliydi hazirladigim butun ogunlerini yiyordu son aylarda o cocuk gitti baskasi geldi sanki. Hele su son gunlerde su ve 20 dk bir sunmus memeye yapismaktan baska birsey bilmiyor. Nolur bir akil verin bana sizin bebislerde mi boyle?

Ben kafayi yemek üzereyim oglum hic birsey yemek istemiyor noldu bu cocuga anlamiyorum. Ek besine basladiginda cok istahliydi hazirladigim butun ogunlerini yiyordu son aylarda o cocuk gitti baskasi geldi sanki. Hele su son gunlerde su ve 20 dk bir sunmus memeye yapismaktan baska birsey bilmiyor. Nolur bir akil verin bana sizin bebislerde mi boyle?
Bizde oyleyiz yine bikac gundur az az yiyo yine gecenler de yogurda bile agzini kitlemisti donemseldir israrci olma beni de kizim emer emer sut olmadigi halde yine meme isterdi

Canim taburenin yuksekiligi nasi foto atar misin benim de aklima gelmiyo degil duser diye korkuyorum hep ayakta dikilerek yikaniyo birinde dustu allahtan hafif drgdi kafasi yere bi elimle tutuyom bi elimle fiskiye tutuyom sampuani dokerken zorlaniyom biraz o yuzden
El duşuyla yıkama canım alttaki çeşmeyle dene daha pratik oluyor. O sandalyelerden bizde de var ama bizimkisi hep ayakta olsun istiyor oturmaz

Pasta patlatalım dedik güna. Önce elimizdeykrn pastaya saldırdı. Zorla oturttuk önüne koyduk. Parmağıyla bir kere dokundu. Suratı değişti sıpanın. Eli üzeri kirlendi diye mızırdandı. Kendimiz bpzduk elini falan soktuk dahada beter mızırdanmaya başkadı:KK70:
Zorla güldürüp bir kaç kare çektim :KK53:Eki Görüntüle 1580147 Eki Görüntüle 1580148 Eki Görüntüle 1580149
Maşallah çok tatlı annesi:) Kerem Alp de baya mizirdanmisti başta zor alistirip çekmiştik foto:) Ama su anda yemekleri minciklamakta üstüne yok. yeniden yapsam yine aynı tepkiyi mi verir bilmem :KK70:

Ya açıkcası bencede çok uygun değil Fiyatı ama benim tek tek etkinlik hazırlayacak araştıracak Zaman'ım olmuyo çoğu kez hazırda olanlardan araştırıp en beğendiğim bu oldu ben 12 aylık olandan aldım dokuz aylıkken başladık 21 aylık olana kadar denk geliyo yanılmıyosam
Canım benim kuzenim kızına kullanıyordu ve cok memnundu.Esimle almak için kararliydik ona rağmen baya ısrar edip uzuuun bir konuşma yaptılar telefonda. En uzun süre biz almisiz galiba 9 aydan 48. aya kadar. Çok kapsamlı değiller ama şimdiye kadar gelen kitapları kerem alp elinden düşürmedi hiç. Özellikle bino kitaplarını sürekli anlattirir bana. Pahalı gibi geliyor ama ben söyle düşündüm hep. Ayda 36 liraya geliyor bizimki ve çocuk kitapları en uyduruk 15 liradan başlıyor. Yanında ufak tefek motor gelişimi için oyuncaklar filan da geliyor. Ve biz dışarda birşeyler icsek zaten bu kadar hesap ödüyoruz. Bundan daha önemli diye düşünüyorum ve böyle bakınca da pek pahalı gelmiyor bana:)))

Esimle kavga ettik biraz once.daha dogrusu o bagirip cagirdi ne varsa döktü icinde.bahane yine emre tabi.cok rahatmisim saliyomusum cocugu ya dusseis bisey olsaymis umrumda degilmis.ben de cevap verince daha kotu oldu emrenin oyuncagni firlatti kirdi ustume yurudu.ilk defa keske evlenmeseydim diyorum.emre olmasa bosanirdim.
Canım ilk defa bu kadar oldu diyorsun ve eşinin pişman olduğu belli konuşmak için peşinde dolanmasindan. Muhtemelen başka birşeye sıkılmıştir oruç haliyle sabırları da az oluyor. Aslında hatasını kabul edip Özür dilese sen de uzatmazsin belki ama hicbirsey olmamış gibi davranması hoş değil tabi. hemen en kötüsünu düşünme ama biraz burnu sürtse iyi olur.

Nihayet bamya Yaptım blendırlayınca Korktuğum gibi olmadı ama pek sevmedi gibi yada ilk kez tattığı için beş altı Kaşık yedi zaten yine çok iştahsız bgn ek gıda Kaşık tabak görünce öğürüyor iftar için bizim burda açık hava bi yer var kendin götürüyorsun yemeği oraya gidicez belki bişiler yer dışarda
Bide yatağında yarım saat zor uyudu bende mutfakta bişiler yapıyodum korktu sanırım Uyandığında beni göremeyince çok ağladı zor sakinleştirdim
Ben de dün bamya yaptim. Önce çok sevmiş gibi istekle yedi 2 yemek kaşığı anca yemistir sonra yemek istemedi. Ben de anlamadım sevdi mi sevmedi mi:KK57:

El duşuyla yıkama canım alttaki çeşmeyle dene daha pratik oluyor. O sandalyelerden bizde de var ama bizimkisi hep ayakta olsun istiyor oturmaz
Ben el dusu ile yikiyorum maalesef cunku elektrikli sofben kullaniyorum cesme ayarina getirince soguk akiyo dogalgaz yok bende hatta bugun esim ev sahibi ile gorustu dogalgaz cektirip kiradan duselim diye oda esime soruyum maddi bakimdan onlarda sikintili biraz insallah hallolur yoksa tasinacam hem aptdan hem komsulardan memnunum ayrica tasinmaktan zor is yaa

Amin ins. Bacilarim ins. Doktor erken oldugu icin gorememistir...
Haftaya 7 haftalik olmus olucam ins. O zaman duyarim...
Kesenin hemen bitisimindeki kanama canimi sikmadi degil....
Kendiliginden dusecek gibi dedi..
Neyse hayirlisi artik cennette mi bekler yoksa annesine mi gelir Allah (c.c.) bilir...
Canım kötü şeyler düşünüp kendini üzme. Biz de ancak 7. Haftada duyabilmiştik kalp atışlarını. Hayırlısıysa bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Esim hicbisey olmamis gibi konusmaya calisiyo:KK11:gel de delirme:KK62:
Belli ki pisman olmus canim
Kizlar aksamustu disari ciktik 1 saate yakin falan parkta sokakta gezdik geldik kizimla eve gelince 5 dakka olmadi balkina cikmistik bende nehirim yanindaydim elinde sulugu vardi yere dusurdu aliyim derken kafasini duvara carpti cani cok yandi kizimin ben bile aglayacaktim nerdeyse alni biraz morardi ayy dibundeydin de kafasini carpacak tutuyum demeye kalmadan vurdu ya kendimi cok sucli hissettim resmen :KK43: :KK43: :KK43: esim gelince yuzun bes karis noldu dedi boyle oldu dedim bumu yani dedi olacak ufak tefek artik dedi vururda ederde allah daha buyuk kazalardan korusun yavrularimizi herkesin
Gecmis olsun canim Ece de gecen gun yuzustu dusunce ben de cok kotu olmustum icim gitti resmen:(
bazen bizde de oluyor canim dis gelecek olabilir Ece de bazen oyle oluyor dis cikardigi zamanlar ozellikle

Back
X