• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aksam 11 gibi uyursa kalkamaz tabi :)
Bakıcımizla aynı apartmanda olmanın artısını bi kez daha gördük :) aldım kucağıma iki kat yukarı götürdüm o uyurken.

Ne guzel canim umarim ben de yakin bir bakici bulurum.buyuk ihtimalle eve alcm

takip mi ettin yoksa :))) di mi ama ben yanılmıyorum bu kadarı tesadüf olabilir mi o değil bunu kimse ona demiyo mu valla resmen instagram son fotoda laf sokim dedim artık

Yess:cool:ama iyice havaya girer smdi takipcilerim artiyo diye:KK70::KK11:ama aynisini yapiyo ya yuhh

Ne guzel canim umarim ben de yakin bir bakici bulurum.buyuk ihtimalle eve alcm

Yess:cool:ama iyice havaya girer smdi takipcilerim artiyo diye:KK70::KK11:ama aynisini yapiyo ya yuhh
Ahahah evet ya ii havaya girer hemde :)) bende umursamıyo gibi görünmeye çalışıyorum napim çünkü daha çok üzerime gelir biliyorum

Buarada çook mutsuzum..ben işe başlayınca annemin yavruma bakamayacağı kesinleşti..bakıcı arıyorum ..henüz bulamadım.. İlla tanıdık biri bulurum diyodum ama olmayacak Gibi ..kafamda deli sorular..

canım burada açık yazmiyım ama soyismimiz aynı zaten üç beş fotoda bir yorum da yazar :)) tabi hepiniz bu Akşm eklemeyin banada yorum yazıyorsunuz anlar fln anlaması sorun değilde burayı bulur fln çakaldır o sonra elveda demek zorunda kalırım Allah korusun
Aa canim ben daha once bakmistim profilene eltinin profili gizli hatta fotolara bakamadim ben belki akraba sanmistim bugun uyurken video cekmisin ya miranin amcaniz yorum atmis onun profilinden baktim eltinin ta kendisi kizinin fotolari da var yalniz kizi " cakma mira"" yapmis eltin bandanalari falan olsun ayni ayrica eltinin profilinde oceleri fptograf cekme tutkunu yazmiyodu simdi onu da yazmis asbam :KK45:

Aa canim ben daha once bakmistim profilene eltinin profili gizli hatta fotolara bakamadim ben belki akraba sanmistim bugun uyurken video cekmisin ya miranin amcaniz yorum atmis onun profilinden baktim eltinin ta kendisi kizinin fotolari da var yalniz kizi " cakma mira"" yapmis eltin bandanalari falan olsun ayni ayrica eltinin profilinde oceleri fptograf cekme tutkunu yazmiyodu simdi onu da yazmis asbam :KK45:
Ay hakkaten çocuğun öyle aman aman bi kilosu yok ki. Hani kötü değil ama gayet normal yani çocuk. Pek de tatlıymış maşallah.

Buarada çook mutsuzum..ben işe başlayınca annemin yavruma bakamayacağı kesinleşti..bakıcı arıyorum ..henüz bulamadım.. İlla tanıdık biri bulurum diyodum ama olmayacak Gibi ..kafamda deli sorular..

Ben de oyle dusunuyorum illa tanidik bulurum diye:)tasinma isimiz ertelendi norm fazlasi oldgm icin.eylulde tasinsak ne ara bakici bulcm da birakcm emreyi:(buyuk ihtimalle birkac ay daha izne ayrilip sonra baslycam goreve tekrar

yerimden kalkamamamın suçunu sana atıyorum o zaman:KK53:

Sanal alemde bile dedikodu yapma kabiliyetim varmis onu farkettim:KK70:

Ay hakkaten çocuğun öyle aman aman bi kilosu yok ki. Hani kötü değil ama gayet normal yani çocuk. Pek de tatlıymış maşallah.
Evet canim cocuk sevimli allah bagislasin sadece stil konusun da cakma mira dedim kilosu normal ben kilosuna fazla bakmadim bide anne de cakma diye o da fotograf cekme tutkunu yazmis o yuzden onveleri yazmiyodu yanlis hatirlamiyosam @minnakkartal daha iyi bilr ben zaten eklemedim.eklemem de birden artan takipci kıllanır falan arkadasi da desifre etmemek gerek

Ben de oyle dusunuyorum illa tanidik bulurum diye:)tasinma isimiz ertelendi norm fazlasi oldgm icin.eylulde tasinsak ne ara bakici bulcm da birakcm emreyi:(buyuk ihtimalle birkac ay daha izne ayrilip sonra baslycam goreve tekrar

Sanal alemde bile dedikodu yapma kabiliyetim varmis onu farkettim:KK70:
Dedikodu konusun da ustumuze yok sayfalar havada ucusuyo :50: o degil de A apriori11 fazla kaynatmayin demisti o gelene kadar 8000 olacaz :50:

Kızlaaaaaar buldum galiba :KK76: Aren yazmış.. Otel Belek'te Cornelie sanırım.. Tabi @AreN5 ve Cancancan35 Cancancan35 daha detaylı bilgi vericeklerdir :KK200:
Pufpufum doğru buluşsun Belekte cornelia diamond otel.
Cuma akşamüzeri otelden çıktık Fethiye'de arkadaşlarımız var 10 aylık ikiz bebekleri yolda karar verdik bir gece de orada kalalım dedik. Dsi nin misafirhanesini aradım bir gecelik yerleri olduğunu söylediler. Yeri çok güzel ve temizdi gecelik kişi başı 24 tl ödedik. Ama ben dsi personeliyim dışarıdan gelenleri alırlar mı kaç paradır bilmiyorum. Ertesi gün ölüdenizde bir otelden denize girdik. Deniz'i tam bizim bebelere göre sıcak ve bir havuz gibi durdun ve kum. Oğluşum çok sevdi. Babası kaleler köprüler yaptı can da yıkma işlemini gerçekleştirdi. Otel güzel değildi ama yolu o taraflara düşen olursa en azından günlük kullanım için gidilebilir.

Ayrica bebegi de tombis falan degil.mirayla kiyasliyolarmis ya.oyle aman aman bi kilosu yok bence:KK11:
valla en son 10 aylıkken 9 buçuk kilo olmuştu ama zaten onlarca sorun miranın çok zayıf olması

inşallah iyi birisini bulabilirsin canım işe gitmek zaten zor içine sinen biri olmalı mutlaka

he bide telefonu nu değiştirdi zannediyor benim fotoğraflarımı telefon öyle çekiyo oysa bi sürü program kullanıyorum hiçbirini de söylemiyorum :)) bide taklitte fotoları geçtim ben altındaki yorumları da benzetti ya yuh diyorum

Evet canim cocuk sevimli allah bagislasin sadece stil konusun da cakma mira dedim kilosu normal ben kilosuna fazla bakmadim bide anne de cakma diye o da fotograf cekme tutkunu yazmis o yuzden onveleri yazmiyodu yanlis hatirlamiyosam @minnakkartal daha iyi bilr ben zaten eklemedim.eklemem de birden artan takipci kıllanır falan arkadasi da desifre etmemek gerek

evet kızlar biliyorum derdimiz bebiş değil zaten bende çok seviyorum onu onun bu işte bi suçu yok kıyaslayanda taklit unsuru yapanda annesi neyse büyüdükçe bu durumundan sıkılacağını umuyorum :))

Tabi canım bende sürekli kıyaslama yaptıkları için dedim. Hani aşırı göze batan bi fark yok bence. İlginç ya hiç mi farkında değil acaba bu kadar belli olduğunun

Tabi canım bende sürekli kıyaslama yaptıkları için dedim. Hani aşırı göze batan bi fark yok bence. İlginç ya hiç mi farkında değil acaba bu kadar belli olduğunun
ya valla siz burda konulunca içim rahatladı demekki ben abrtmıyorum ve gerçekten bunu ailesinden kimse farketmiyo mu kızkardeşi benide takip ediyo mesela

ay bu arada cornelia yı inceledim zaten Cancancan35 Cancancan35 o kadar güzel yazmış ki bakmaya bile gerek yok ama ne yazık ki biz bi on beş gün önce yaptırdık rezervasyonumuzu başka bir otele eşime akşam bi turla konuşsan fln dedim ama bakarız fln dedi kesin üşenir giden var mı bilmoyorum ama bizde laraya titanic beach otele gidicez bebek dostuymuş eşim iş arkadaşı gitmiş kavanoz meyve püresi blendır yatak veriyolar demiş denizini bildiğim bi yer geçen değil bir önceki sene aynı sıra da concord otele gitmiştik orası da çok güzeldi ama bebek dostu değildi ya zaten tatil yaklaştıkça tırsmaya başladım yeme içme uyku herşey sorun ne akla hizmet tatile gidiyosam

ya valla siz burda konulunca içim rahatladı demekki ben abrtmıyorum ve gerçekten bunu ailesinden kimse farketmiyo mu kızkardeşi benide takip ediyo mesela
ben en çok onu merak ettim zaten. Acaba aralarında nasıl bi konuşma geçiyoda kendini tatmin ediyo
ay bu arada cornelia yı inceledim zaten Cancancan35 Cancancan35 o kadar güzel yazmış ki bakmaya bile gerek yok ama ne yazık ki biz bi on beş gün önce yaptırdık rezervasyonumuzu başka bir otele eşime akşam bi turla konuşsan fln dedim ama bakarız fln dedi kesin üşenir giden var mı bilmoyorum ama bizde laraya titanic beach otele gidicez bebek dostuymuş eşim iş arkadaşı gitmiş kavanoz meyve püresi blendır yatak veriyolar demiş denizini bildiğim bi yer geçen değil bir önceki sene aynı sıra da concord otele gitmiştik orası da çok güzeldi ama bebek dostu değildi ya zaten tatil yaklaştıkça tırsmaya başladım yeme içme uyku herşey sorun ne akla hizmet tatile gidiyosam
bende baktımda otele gerçekten çok güzel. Ama fiyatı bizim ayırdığımız bütçeyi epey aşıyo:) inşallah gökçeninde rahat edeceği uygun bi otel buluruz.

Back
X