• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar havuz aldim balkonda doldurdum, besik aldim balkonun tavanina astirdim kaydiraklari var onu koyuyorum bir oda dolusu oyuncak bisiklet motorsiklet kab kacak ne varsa koyuyorum onlerine bana misin demiyo bu cocuklar. Allahim sen aklima mukayet ol :KK53:
Bizim çocukuluğumuzda bezden bebeklerle oynardık saatlerce ip atlardık tabı ben sizden yasça baya büyük olduğum için siz oyuncakların çoğuna yetişmşşsinizdir belki ama az olunca kıymetlıydı bolluktan şimdi cabuk sıkılıp atıverıyolar küçücukler benimkide salıncak 5 dk sıkılıp oyuncak ordan oraya allah kolaylık versın hepimize

Bizim çocukuluğumuzda bezden bebeklerle oynardık saatlerce ip atlardık tabı ben sizden yasça baya büyük olduğum için siz oyuncakların çoğuna yetişmşşsinizdir belki ama az olunca kıymetlıydı bolluktan şimdi cabuk sıkılıp atıverıyolar küçücukler benimkide salıncak 5 dk sıkılıp oyuncak ordan oraya allah kolaylık versın hepimize
Ahh o ip atlamanin keyfi hic birseyle degistirilmezdi. Malesef hic birsey gecmisteki gibi değil eskiden saatlerce oynardik sokakta evet ama simdi bes dk yalniz kalsa merak ediyorum icim rahat etmiyor ya yaninda bir buyuguyle cikmasina izin veriyorum yada cikarmiyorum. Dolayısıyla iceride durmasi icin farkli alternatifler sunuyorum.

IMG_20150714_221054.webp
bu da bizim sandaletlerimiz:)
İlkadımımız 19du arkadaşımın tavsiyesiyle 21 aldım çok rahat etti oğlum getirip getirip cici cici diyo giydirmemi istiyor
Dolaylı olarak dışarı çıkmak istiyor:)

Bi de sizden bi ricam var kozlar oğluma bayram harçliklariyla eğitici oyuncak almak istiyorum fotoğraflı önerilerinizi bekliyorum öpüldünüz

http://mwebtv.hurriyet.com.tr/eglen...uguna-bir-turlu-baba-dedirtemeyen-adam_116140

@minnakkartal bak canım ne bebişler dünya da :) bizim sıpalar anca baba desin:))

@yaz yagmuru yokluğufa belli oluyo cidden çabuk yapılır tlfn inşallah
video açmadı iş yerinden bakıcım ama bizde anne dedirtemeyenler diye çıkabiliriz potansiyel var

Bizdende selamlar arada bir görünsün yahu

Eki Görüntüle 1583380 bu da bizim sandaletlerimiz:)
İlkadımımız 19du arkadaşımın tavsiyesiyle 21 aldım çok rahat etti oğlum getirip getirip cici cici diyo giydirmemi istiyor
Dolaylı olarak dışarı çıkmak istiyor:)
Güle güle giysin kuzucuk çok akıllı bunlar çok işlerini biliyolar
Tam olarak nasıl bir oyuncak istiyorsun bilmiyorum canım arkadaşlardan aktivite Masası alanlar var oyuncak değil Eğim seti gibi istersen adım Adım veya bardabascocuk var Netten inceleyebilirsin
He birde poldi eğitim seti var bazıları daa sonraki aylar için ama alıştırma yapmakta fayda var diye düşünüyorum

video açmadı iş yerinden bakıcım ama bizde anne dedirtemeyenler diye çıkabiliriz potansiyel var

Bizdende selamlar arada bir görünsün yahu

Güle güle giysin kuzucuk çok akıllı bunlar çok işlerini biliyolar
Tam olarak nasıl bir oyuncak istiyorsun bilmiyorum canım arkadaşlardan aktivite Masası alanlar var oyuncak değil Eğim seti gibi istersen adım Adım veya bardabascocuk var Netten inceleyebilirsin
He birde poldi eğitim seti var bazıları daa sonraki aylar için ama alıştırma yapmakta fayda var diye düşünüyorum
Gökçe anne diyo kiii :)) öyle güzel diyoki babasına bile anne diyo.

Ayy cok yorgunum kizlar arefe gunu yola cikacaz sabah evleri toparliyom bitmiyo az once iki banyoyu da ykadim yarin yetisemem diye camadirla var utulenecek kizi uyutuyom uyuttuktan sonra utuye el atacam valizlerimizi yarim yamalak toparladim daha yarin da onu tamamen bitirmeyi dusunuyom bebekle her isi ayni anda ne kadar zormus yaa :( :( oda iki gundur huysuz fazla ilgilenemedigim icin aksam ustu bagirdim artik aglayacak oldum yaa sitim agriyo gece iki uc kez emzir yatir uyku da bolunuyo zaten offf bugun cok doldum yaa :( :(

Gökçe anne diyo kiii :)) öyle güzel diyoki babasına bile anne diyo.
Mirada diyo ama işine gelirse hele ben Israr edersem asla demiyo benim genel ismim meme yada mama ancak ben başka odaya fln gidersem anni anni son sürat emekliyo Kısık sesle anneyi duyarsada hemen baba diyo sanırım bi çeşit oyun olarak görüyo bunu

Mirada diyo ama işine gelirse hele ben Israr edersem asla demiyo benim genel ismim meme yada mama ancak ben başka odaya fln gidersem anni anni son sürat emekliyo Kısık sesle anneyi duyarsada hemen baba diyo sanırım bi çeşit oyun olarak görüyo bunu
Siz kiza yanlis ogretiyonuz ki amcasi duymasin amca dedirt :KK45: hatta isi ilerlet yenge dedirt :KK45:

Ama o kadar tatli baba diyoki esimle miranin o videolarinin hayraniyiz arada izliyoruz yuzumuzu gulduruyo prenses ;)

Elif Ece hem anne hem baba diyor bazen mama mi meme mi diye soruyorum ustune bababasa meme diyor:)

Back
X