• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Veeee bacilarim kahverenkli lekelenmelerim nedeniyle bugun erkenden doktora gittik....7+2 deyizz ve bebegimin kalp atislarini duyduk cok sukur :KK200:
Dusuk onleyici igne ve hap yazdi ama bol istirahat edeceksin dedi....
canım çook sevindim. Allah hayırlısıyla sağlıjlı bi şekilde kucağına almayıda nasip eder inşallah:KK46:

Gunaydin hanimlar bugün yola cikicaz bizde D delimavi 35 kadar yolumuz var cok korkuyorum dua edinde iyi gecsin kizlar bide kizimi arabada oyalamak.icin varmi oneriniz ?
hayırlı yolculuklar canım. Kazasız belasız gidersiniz inşallah. Bizim yolumuz çok uzun olmuyo 3 saat ama camdan dışarı bakarak arabalara bağırıp duruyo gökçe. Ya da tlfndan resimlere bakıyo sağa sola kaydırıyo. Bi papatya çayı içirebilirsen daha sakin olur

image.webp

:KK70::KK70:

Veeee bacilarim kahverenkli lekelenmelerim nedeniyle bugun erkenden doktora gittik....7+2 deyizz ve bebegimin kalp atislarini duyduk cok sukur :KK200:
ayy canım ne kadar sevindim çok şükür inşallah bundan sonra da hep güzel haberlerin olsun

Gunaydin hanimlar bugün yola cikicaz bizde D delimavi 35 kadar yolumuz var cok korkuyorum dua edinde iyi gecsin kizlar bide kizimi arabada oyalamak.icin varmi oneriniz ?
hayırlı yolculuklar canım bizimki pek durmaz valla bir saatlik yolculukta bin tane şey deniyorum ama en çok suluğunun ağızlığına su döküyorum az bişi elini ona sokmaya çalışıyo faln en uzun onla oyalanıyo bide uyutmasan iice yorsan yolculuğun bi kısmında uyusa ii olabilir

hayırlı yolculuklar canım. Kazasız belasız gidersiniz inşallah. Bizim yolumuz çok uzun olmuyo 3 saat ama camdan dışarı bakarak arabalara bağırıp duruyo gökçe. Ya da tlfndan resimlere bakıyo sağa sola kaydırıyo. Bi papatya çayı içirebilirsen daha sakin olur
Yaa tüh. Keske daha once sorsaydim evdede hic yokki :(

Cok sevindim canim ben daha once yasadim maalesef bebegigimin kalp atisladi durdu kurtaj olmustum Allah kimsenin basina vermesin sumdi yasasaydi bes yasinda olacakti bir suru sikinti cektik kutajdan sonra

ayy canım ne kadar sevindim çok şükür inşallah bundan sonra da hep güzel haberlerin olsun

hayırlı yolculuklar canım bizimki pek durmaz valla bir saatlik yolculukta bin tane şey deniyorum ama en çok suluğunun ağızlığına su döküyorum az bişi elini ona sokmaya çalışıyo faln en uzun onla oyalanıyo bide uyutmasan iice yorsan yolculuğun bi kısmında uyusa ii olabilir
Haklisin canim bu suluk isini bende deneyeyim muhakkak 5 dk oyalansa kardir

Cok sevindim canim ben daha once yasadim maalesef bebegigimin kalp atisladi durdu kurtaj olmustum Allah kimsenin basina vermesin sumdi yasasaydi bes yasinda olacakti bir suru sikinti cektik kutajdan sonra
Canim benim ne zorlu bi surec atlatmissin cennette bekliyor inşallah bebegin seni ;)

Yaa tüh. Keske daha once sorsaydim evdede hic yokki :KK43:
Otobüsle gitceksen marketten sallama çaylardan al canım kaynar su ister demlersin. Arabayla gitceksende bi benzinlikte yine istersin. Ben öyle yapıyorum. Hem rahat uyuyo çocuk yolda iyi oluyo

Ben buyuk ihtimal arada deredede olsa size yazmaya calisirim kizlar valla kafayi yerim yoksa hem gorumcede olcak ordaki cok bilmistir herseyi sadece kendi bilir hatta kizim.5,5 aylikken gitmistik sesten uyuyamadi.agla agla bogazi kizarmisti kuzumun gaz kesin yok ac kaliyo bu bebek falan diyoduki ozaman bile emerek ayda 1 kilo aliyodu kizim acile goturmustuk gaz varmi diye falanda bakmislardi yok.demisti dr hala gazdan.oldu ya da acti der

Aaa evet sallama cay hic aklima gelmedi canim direk aktar düşündüm oda yakinimda hic yok arabayla gidicez inşallah kizimin termosu var onla sicak su alirim yanima cok sagol canim
Otobüsle gitceksen marketten sallama çaylardan al canım kaynar su ister demlersin. Arabayla gitceksende bi benzinlikte yine istersin. Ben öyle yapıyorum. Hem rahat uyuyo çocuk yolda iyi oluyo

Aaa evet sallama cay hic aklima gelmedi canim direk aktar düşündüm oda yakinimda hic yok arabayla gidicez inşallah kizimin termosu var onla sicak su alirim yanima cok sagol canim
Aman canım aktardan papatya alma sakın.
Geçen sene tv bi programa aktarlar derneği başkanı katılmıştı. Önüne bir sürü şey koymuşlar karışım falan öneriyolar.
Adam dedi ki bir onlarca programa katıldım. Önüme papatya diye konan bitkilerin yarısı papatya değildi. Papatyaya çok benzeyen çiçekler var ya. Onları papatya diye satıyolar ış. Bazen aktarlar bile farketmiyomuş. Bebeklerede veriliyo bazı bitkilerin zehirleyici etkileri olabilir. Ya sallama çaylardan alın ya da bebekler için mama markaları satıyo onlardan alın demişti. Aklında bulunsun seninde canım

Aman canım aktardan papatya alma sakın.
Geçen sene tv bi programa aktarlar derneği başkanı katılmıştı. Önüne bir sürü şey koymuşlar karışım falan öneriyolar.
Adam dedi ki bir onlarca programa katıldım. Önüme papatya diye konan bitkilerin yarısı papatya değildi. Papatyaya çok benzeyen çiçekler var ya. Onları papatya diye satıyolar ış. Bazen aktarlar bile farketmiyomuş. Bebeklerede veriliyo bazı bitkilerin zehirleyici etkileri olabilir. Ya sallama çaylardan alın ya da bebekler için mama markaları satıyo onlardan alın demişti. Aklında bulunsun seninde canım
aynı kişinin bir programda kesinlikle sallama çay almayın içindekinin ne olduğu belli değil demişti bence en güveniri mama markalarınınkinden almak sanki

Canimiki yil obenim ne zorlu bi surec atlatmissin cennette bekliyor inşallah bebegin seni :KK66:
Evet cabim cok sikinti cektim ve cektik abartmiyorum Iiki yil once hesaplamistik bu ugurda ellibin tl harcadik gerci para onemli degil ama manevi boyutu cok yuksekti esim artik bosanmayi kqonusmaya baslamisti.Her duydugum hamilelik ve dogum canimi yakitirdu neden ben diye ama bi aciklamsi yoktu iste herkesin bi imtahani vardir buda benimdi sanirim.Bubdan sonra bunaltmasi Rabbim.

aynı kişinin bir programda kesinlikle sallama çay almayın içindekinin ne olduğu belli değil demişti bence en güveniri mama markalarınınkinden almak sanki
Bilmiyorum ki canım denetleniyo en azından içindeki ne olduğu belli kuru çay. Başka birinden mş duydum acaba bilemedim şimdi hafızam kötüdür. Ama öyle deyince korkmuştum ben. Sadece papatya için söyledi gerçi

Hazır müsaitken sorayım dr bize bağışıklık artırsın diye ummineks verdi kullanan var mı?
Bize de verdi. Kullanmadım henüz. 1 yaş öncesinde de ismini tam hatırlamıyorum ama A-C-D vitasanol sanırım vermişti. Onu da az kullanıp devit vermeye başlamıştım. Ilac kullanmayı sevmiyorum. Kan ilaçini ve d yi ara ara kullanmıştım. Çok şükür değerlerimiz iyi çıktı. Oğlumun karaciğerini boş yere yormak istemiyorum.
Canım Allah tamamına erdirsin, sağlıkla, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Anne olmayı isteyip bu yolda uğraşan anne adaylarına da duayı eksik etme. Oğlum tüp bebek. Allahım inşallah olmayanlara da nasip eder.

Back
X