• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bilmiyorum ki canım denetleniyo en azından içindeki ne olduğu belli kuru çay. Başka birinden mş duydum acaba bilemedim şimdi hafızam kötüdür. Ama öyle deyince korkmuştum ben. Sadece papatya için söyledi gerçi
bende geçen yaz doğum izininde ender saracın programına katıldığında izlemiştim paket ürünleri pek tavsiye etmiyodu ama belki bende yanılıyor olabilirim malum lohusalıkta kafam ne kdar aldı belli olmaz :)

Aman canım aktardan papatya alma sakın.
Geçen sene tv bi programa aktarlar derneği başkanı katılmıştı. Önüne bir sürü şey koymuşlar karışım falan öneriyolar.
Adam dedi ki bir onlarca programa katıldım. Önüme papatya diye konan bitkilerin yarısı papatya değildi. Papatyaya çok benzeyen çiçekler var ya. Onları papatya diye satıyolar ış. Bazen aktarlar bile farketmiyomuş. Bebeklerede veriliyo bazı bitkilerin zehirleyici etkileri olabilir. Ya sallama çaylardan alın ya da bebekler için mama markaları satıyo onlardan alın demişti. Aklında bulunsun seninde canım
aynı kişinin bir programda kesinlikle sallama çay almayın içindekinin ne olduğu belli değil demişti bence en güveniri mama markalarınınkinden almak sanki
Ayyy kizlar bende oyle yapayim ozaman humananin milupanin falan oluyor onlardan alayim bari

bende geçen yaz doğum izininde ender saracın programına katıldığında izlemiştim paket ürünleri pek tavsiye etmiyodu ama belki bende yanılıyor olabilirim malum lohusalıkta kafam ne kdar aldı belli olmaz :)
aynen canım. Hele benim hamilelikte tamamen evde geçti. Nerde bebek lafı geçen bi program görsem hepsini izledim neredeyse:)) başkasından da duymuş olabilirim. Ama papatyada sahtecilik çok oluyomuş ona eminim:)
@AreN5 canım şekersiz sütlacı yaptım bu gün. Bal döktüm üzerine azıcık gökçe severek yedi.
Yalnız yarı oranında yaptım çok olacağını düşünerek. Küçük çerez kaseleriyle 4 kase öıktı. 2 büyük kase kadar olur sanırım o da. Biraz fazla oldu yani. Deneyecek olursan 1/4 daha iyi olur sanki. 2 günlük tatlı öğünü gibi olur.

Veeee bacilarim kahverenkli lekelenmelerim nedeniyle bugun erkenden doktora gittik....7+2 deyizz ve bebegimin kalp atislarini duyduk cok sukur :KK200:
Dusuk onleyici igne ve hap yazdi ama bol istirahat edeceksin dedi....
Hadi gozunaydin canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Gunaydin hanimlar bugün yola cikicaz bizde D delimavi 35 kadar yolumuz var cok korkuyorum dua edinde iyi gecsin kizlar bide kizimi arabada oyalamak.icin varmi oneriniz ?
Canim sana da hayirli yolculuklar bebekler arabayi genelde severler benim kiz seviyo ama o yuzden sikinti cekmeyiz gibi geliyo araba da falan uyur benim ki sende sikintisiz atlatirsiniz insallah

Bize de verdi. Kullanmadım isteyeenüz. 1 yaş öncesinde de ismini tam hatırlamıyorum ama A-C-D vitasanol sanırım vermişti. Onu da az kullanıp devit vermeye başlamıştım. Ilac kullanmayı sevmiyorum. Kan ilaçini ve d yi ara ara kullanmıştım. Çok şükür değerlerimiz iyi çıktı. Oğlumun karaciğerini boş yere yormak istemiyorum.

Canım Allah tamamına erdirsin, sağlıkla, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Anne olmayı isteyip bu yolda uğraşan anne adaylarına da duayı eksik etme. Oğlum tüp bebek. Allahım inşallah olmayanlara da nasip eder.
Aynen Allah olmayanlara da nasip etsin kizima her baktigimda bu yuce duyguyu IRabbim her isteyene nasip etsin

aynen canım. Hele benim hamilelikte tamamen evde geçti. Nerde bebek lafı geçen bi program görsem hepsini izledim neredeyse:)) başkasından da duymuş olabilirim. Ama papatyada sahtecilik çok oluyomuş ona eminim:)
@AreN5 canım şekersiz sütlacı yaptım bu gün. Bal döktüm üzerine azıcık gökçe severek yedi.
Yalnız yarı oranında yaptım çok olacağını düşünerek. Küçük çerez kaseleriyle 4 kase öıktı. 2 büyük kase kadar olur sanırım o da. Biraz fazla oldu yani. Deneyecek olursan 1/4 daha iyi olur sanki. 2 günlük tatlı öğünü gibi olur.
Bende bugün yapayım diyordum iyi oldu söyledigin. Okurken ölçüler banada fazla gelmişti. 200ml yeterli mi sence? Yarım çay bardağı kadar da prinç? Bide balık vericem bugün bişey olmaz dimi?

Evet cabim cok sikinti cektim ve cektik abartmiyorum Iiki yil once hesaplamistik bu ugurda ellibin tl harcadik gerci para onemli degil ama manevi boyutu cok yuksekti esim artik bosanmayi kqonusmaya baslamisti.Her duydugum hamilelik ve dogum canimi yakitirdu neden ben diye ama bi aciklamsi yoktu iste herkesin bi imtahani vardir buda benimdi sanirim.Bubdan sonra bunaltmasi Rabbim.
Çok şükür ki sonunda kavuşmuşsun evladına. Arende tüp bebek o iğneler, opu transfer, test gününü beklemek, ilaçlar.. Gerçekten çok zor bi süreç.. Ama hepsini unuttum çok şükür..

kızlar eşimle konuştum şimdi sabah tam çıkıyodum dedi arkadan mira babbam binim babbam demiş ki bu ara herşeye binim diyodu ama babasına diyince kötü oldum çok kıskandım eşimde hayatımda hiç bu kadar mutlu olmamıştım diyo allahım bide annemde telefonda sabah söylemeyi unuttum deyip bunu anlatıyosa sanırsım kaynanam ay ben çok ağlarım valla ya :KK61:

Bende bugün yapayım diyordum iyi oldu söyledigin. Okurken ölçüler banada fazla gelmişti. 200ml yeterli mi sence? Yarım çay bardağı kadar da prinç? Bide balık vericem bugün bişey olmaz dimi?
Bence yeter canım çünkü yemek niyetine değil tatlı niyetine yiyecek. Yarım çay bardağı pirinç çok gelir ama ona 500 ml için yarım koydum normal oldu. Çeyrek kadar daha iyi olur sanırım.
Eğer balık bayatsa dokunur diye biliyorum. Öylesinide zaten vermeyiz

kızlar eşimle konuştum şimdi sabah tam çıkıyodum dedi arkadan mira babbam binim babbam demiş ki bu ara herşeye binim diyodu ama babasına diyince kötü oldum çok kıskandım eşimde hayatımda hiç bu kadar mutlu olmamıştım diyo allahım bide annemde telefonda sabah söylemeyi unuttum deyip bunu anlatıyosa sanırsım kaynanam ay ben çok ağlarım valla ya :KK61:
Ay hakkaten çok kötü olmuş. Babam benim ne demek ya:( sürekli baba diyo diye bile çatlıyorum. Böyle derse bende ağlarım heralde

Bence yeter canım çünkü yemek niyetine değil tatlı niyetine yiyecek. Yarım çay bardağı pirinç çok gelir ama ona 500 ml için yarım koydum normal oldu. Çeyrek kadar daha iyi olur sanırım.
Eğer balık bayatsa dokunur diye biliyorum. Öylesinide zaten vermeyiz
Balık ve tavuk türü yemekleri hep günlük veriyorum. Prince su alırken hiç ölçmedim valla göz kararı aldım. Nasıl olsa suyunu tamamen çekecek. Asla ölçüyle yemek yapamam da :)

@Akaibu ya somon balığını buzluktan çıkardım pişirdim yani. Bişey olmaz dimi yoksa yrn mı versem sütlaçı? Sütlaç 1 gün bekler zaten buzdolabında.

aynen işimden soğum

aynen işimden soğuduğunu fark ediyorum. normalde bir yıl daha ücretsiz kullanıyım diyordum ama sanırım bakıcı bulabilirsem eylülde başlıycam. bu arada seni istemediğin bir okula verirlerse mutlaka itiraz et.

Bayramdan sonra belli olck canm.ama mudurum tercih yapmycaksin onlar gorevlendirecek dedi olur mu oyle sey ya?

Su poset cay muhabbetni ben de duydum canm almam da o yuzden hicbirini

tarif alabilirmiyim?:kk77:

Hadi gozunaydin canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Canim sana da hayirli yolculuklar bebekler arabayi genelde severler benim kiz seviyo ama o yuzden sikinti cekmeyiz gibi geliyo araba da falan uyur benim ki sende sikintisiz atlatirsiniz insallah

Emre nefret eder arabadan hic durmaz:(

Ay cok tatli ya:KK68:

Balık ve tavuk türü yemekleri hep günlük veriyorum. Prince su alırken hiç ölçmedim valla göz kararı aldım. Nasıl olsa suyunu tamamen çekecek. Asla ölçüyle yemek yapamam da :)

@Akaibu ya somon balığını buzluktan çıkardım pişirdim yani. Bişey olmaz dimi yoksa yrn mı versem sütlaçı? Sütlaç 1 gün bekler zaten buzdolabında.
ilk defa yapıyosam mutlaka ölçü koycam yoksa tutturamam :) sonradan salarım bende:)
Canım sanmıyorum bişey olcağını. Ben hep balıktan sonra yoğurdunu yedirdim gökçeye. Hatta yoğurtla terbiye bile yapılıyo. Hiç sanmıyorum ama. İstersen için rahat etsin nasılsa bişey olmaz. Yarın yedirirsin

akşam eve gidince demesin :KK61: binim demeyi de ben alıştırmıştım papağanıma :KK61:
sen uğraş et babacı çıksınlar:)

Bayramdan sonra belli olck canm.ama mudurum tercih yapmycaksin onlar gorevlendirecek dedi olur mu oyle sey ya?

Su poset cay muhabbetni ben de duydum canm almam da o yuzden hicbirini

tarif alabilirmiyim?:kk77:

Emre nefret eder arabadan hic durmaz:KK43:

Ay cok tatli ya:KK68:
eve gidince atayım canım

[QUOTEtupler tutmadi canimN5, post: 41796207, member: 662560"]Çok şükür ki sonunda kavuşmuşsun evladına. Arende tüp bebek o iğneler, opu transfer, test gününü beklemek, ilaçlar.. Gerçekten çok zor bi süreç.. Ama hepsini unuttum çok şükür..[/QUOTE]
Bizim tupler tutmadi canim okunsuz denemenin ardindan gelen bir hediye Elif Ece.Ismini de o surecte ruyamda gormustum o yuzden bu ismi verdim kizima da.

Tarif
ilk defa yapıyosam mutlaka ölçü koycam yoksa tutturamam :) sonradan salarım bende:)
Canım sanmıyorum bişey olcağını. Ben hep balıktan sonra yoğurdunu yedirdim gökçeye. Hatta yoğurtla terbiye bile yapılıyo. Hiç sanmıyorum ama. İstersen için rahat etsin nasılsa bişey olmaz. Yarın yedirirsin
Tarifi verebilir misin canim ben de yapayim prensesime kacirmisim o sayfayi sanirim

Back
X