• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bugun kizima menenjit asisi yaptirdim onikinci ay asisindan tam dort hafta sonra yaptirin demisti doktorumuz.Ama sansima doktorumuz izindeymis ben de annemlere geldim samsunun bir ilcesindeler yakin bir saglik ocagi var oraya gittim misafir kayit yapmadilar gittim hemsireye durumu anlattim ben yapamam dedi doktorun yapmasi lazim dedi gitti doktora sordu doktor hastanede yaptirsin demis o sicakta cocugu aldim dolmusla hastaneye gittim yollar kalabalik ve yolda oerisan olduk cocukla.Acaip kizdim oradakilere sikayet etmeyi dusunuyorum acikcasi siz olsaniz ne yapardiniz.

@kmltm nsy5555 nsy5555
image.webp
Buyrun kızlar.
Ama dediğim gibi çok oluyo. Çeyreği kadar yapsanız bile 2 küçük kase çıkar

M mutube biz 2 ayliktan beri hep yollardayx oto koltugunda anca ipadden Pepe fln acars am oturuo valla top oynuoruz eline tek tek herseyi veriyiorm sbra brz meme uyku ole gecio
Hatta suan yoldayiz ankaradan ost a gidiyrx yolda kaza olmstu esim bakma dedi dondum baktm keske gormeseydm Tirin altina grmsti araba sofor joltugundaki ôlmustu Rabbim bu mubarek gunlerde kazalardan belalardan korusun
azerikizi91 azerikizi91 hayrili olsn cnm aaglikla kucagina al ins
@AreN5 seni ruyamda gordum cnm gorusuyoduk
Ayrica bgn esimin dogumgunu aksam iftardn snra biyere cikariz diodum Ana suan o kazayi gordukten snra hala kendime gelemedm

Bilmiyoruz ki hangisi hayırlı olan olsun şer bildiklerimizde nice hayırlar vardır diyip teslim olmaktan başka bişey yapamayız tedbir bizden takdir allahtan önlemimizi alıp allah a dayanmak neylerse güzel eyler inşaallah
sagol canım işallahh dedıgın gıbı . şer gozukuyor ama umarım hayırlı olurrr işallahhh :(

@floven sorma canım , malesef resmen emlakcı tarafından kandırıldık hatta dolandırılıkdık, bıde mecburen o eve gıtmek koyuyor. yıne ustumde surıyelı ,hem kucuk hem daha fazla kıra. ama artık napalım olan olduu, işallah hayırlı olur.

Veeee bacilarim kahverenkli lekelenmelerim nedeniyle bugun erkenden doktora gittik....7+2 deyizz ve bebegimin kalp atislarini duyduk cok sukur :KK200:
Dusuk onleyici igne ve hap yazdi ama bol istirahat edeceksin dedi....

İnanılmaz sevindim yaaa canım benim..Allah tamamını erdirsin inşallah..

Evet cabim cok sikinti cektim ve cektik abartmiyorum Iiki yil once hesaplamistik bu ugurda ellibin tl harcadik gerci para onemli degil ama manevi boyutu cok yuksekti esim artik bosanmayi kqonusmaya baslamisti.Her duydugum hamilelik ve dogum canimi yakitirdu neden ben diye ama bi aciklamsi yoktu iste herkesin bi imtahani vardir buda benimdi sanirim.Bubdan sonra bunaltmasi Rabbim.
Canım ya. Benim yengeminde rahmi küçüktü o yüzden çocuğu olmadı hiç ama amcam birkez bile boşanalım demedi. Keşke eşinde demeseydi.

B
Çok şükür ki sonunda kavuşmuşsun evladına. Arende tüp bebek o iğneler, opu transfer, test gününü beklemek, ilaçlar.. Gerçekten çok zor bi süreç.. Ama hepsini unuttum çok şükür..
benim de kızımdan sonra hamile kalamadım tüplerim tukanmış sadece tüp bebek çareydi yaptırdım tutmadı sınra rahim filmi 2 kez çektırdım açıldı yıne olmadı aşılama yaptık yine olmadı tam bir sene sonra oğlum hediye geldi çok zor günlerdi üstelik ben daha önce anne olmuştum ama istıyordum ikinci yavrumu rabbim bu duygularla yanan hasret çekenlere nasip etsın

Selam arkadaşlar..iftara az kala herkes telaş içinde sanırım..yolculukta olanları çıkacakları Allah korusun...
Benim bir derdim var: nili yıkarken çok ağlıyo yaklaşık 1 aydır..aslında önceleri hiç ağlamazdı ve severdi..ne yapcam resmen yıkayamıyorum??
Aynı sorun bizdede var son zamanlarda çok ağlıyo bende soymadan alttan başlıyorum sonra kafası en son badiyi çıkarıyorum ama elimden düştü düşecek yıkıyo ortalığı nerdeyse bende banyo yapmış kadar ıslanıyorum bayram sonrası tatilde de böyle yapmaz inşaallah aslında elını yüzünü yıkarken mutlu ama lavaboda küvete sokunca ağlıyo bende lavaboda yıkıyorum bazen sen çare bulursan banada yaz canım

bayilcam uykusuzouktan gece 2ye kadar uyudu oyku sonra bi mizmizlik sut icirdim tekrar yatirdim istemiyo yanima aldim sacimla oynuyo bi saga bi sola donuyo. saat6da daldi iyice anneme geldik bi de esim evde onu. kaldirmaya ugrastim yarim saat aradim 25 kere flan duyuramadim kv yakin olmasinin faydasi aradim gitti kaldirdi gitmis obur odaya yatmis teli kalmis diger odada bugun uyku falan yok :KK43:
Diş mi acaba yine bizde de kabarmışlar huysuzluk var?

Azı dişleri diğer dişlerden daha zor çıkıyomuş bizim 8 dişin hepsi hastalıkla çıktı dr muz o yüzden ümmuneks verdi azı dişleri çıkan var mı?nasıl gecti birde azı dişleri hangileri tam çözemedim

Back
X