saolasin canm allahtan tatil dort gunAllah kolaylık versın ben ilkçocuğumda çalıştım anlayabiliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saolasin canm allahtan tatil dort gunAllah kolaylık versın ben ilkçocuğumda çalıştım anlayabiliyorum
canım su artık sıcak geliyo olabilir mi ısısı düşürsen bizde işe yaramıştıSelam arkadaşlar..iftara az kala herkes telaş içinde sanırım..yolculukta olanları çıkacakları Allah korusun...
Benim bir derdim var: nili yıkarken çok ağlıyo yaklaşık 1 aydır..aslında önceleri hiç ağlamazdı ve severdi..ne yapcam resmen yıkayamıyorum??
Pufpufum aren de aynı otele gideceğinden dönüşte izlenimlerini yaz demişti. Ben de fazla ballandırmışım bu yıl gidemeyenlerden özür diliyorum. Önemli olan mekanın güzelliği değil zaten kiminle gidildiği. Yanında canların varsa heryer cennet..Cornelia'yı anlatım tarzına bayıldım cidden..O yüzden emin ol ilk oraya bakacağım tatil planında..Bebekliyken giden birinin tecrübeleri önemli oluyor çünkü..Ve acaip memnun kalmışsın..Tatile bu sene gidemiyoruz ama feci özendim,süper anlatmışsın kızzz![]()
Biz ilk kez erken rezervasyon ile tatile gittik. Eşim ilk kez resmi tatil dışında izin alabildi. Hep bayramlarda biryerlere gidip malesef fazla para ödüyorduk. Ets ile gittik kışın almıştık 4 gece 3000 tl zannedersem% 25 indirimliydi.kredi kartına böldülerBide canımcım gelelim fasülyenin faydalarınaKaç gece kaldınız,ne kadar ödediniz?Ücretlendirme olayı nasıl?Şimdi resimlerine baktım sitesinden acaip hoşuma gitti dahada beğendim yaaa..
Hatta arkadaşları özendireyim dur,bikaç tane paylaşayım
Eki Görüntüle 1583778 Eki Görüntüle 1583779 Eki Görüntüle 1583780 Eki Görüntüle 1583781
Canım on gündür azı çıkacak cikamadi bir türlü bizi çok zorluyor. Ayrıca derin bir iştahsızlık yapıyor . Belki sizde böyle olmaz.Azı dişleri diğer dişlerden daha zor çıkıyomuş bizim 8 dişin hepsi hastalıkla çıktı dr muz o yüzden ümmuneks verdi azı dişleri çıkan var mı?nasıl gecti birde azı dişleri hangileri tam çözemedim
Alt iki azı aynı anda çıktı. Çıkarken Boğazlari kızardı ateşi çıktı. Üst iki azı dişi iki hafta sonra çıktı gene aynilari olduAzı dişleri diğer dişlerden daha zor çıkıyomuş bizim 8 dişin hepsi hastalıkla çıktı dr muz o yüzden ümmuneks verdi azı dişleri çıkan var mı?nasıl gecti birde azı dişleri hangileri tam çözemedim
oleyyyKizlar telefonuma kavustumbir suru sayfa var okuyacagim
Kocaman bir masaallahi hakettik o zamanEki Görüntüle 1584307 umut tay tay duruyo:)
sukur kalp atislarini duymusin rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin canm soyle ki birsey bekleyip sonra kusmesinlerBacilarim hepiniz cansiniz
Cok sukur duyduk kalp atislarini ....
Rabb'im bu sevinci 2. Kez yasatti bana cok sukur...
Ins. Bu sevgiyi her bayan yasar ♥
Iki hafta sonra kardesim evleniyor...
Annemlere soylesem fena olmaz..
Dusuk tehlikemde var ya benden pek birsey beklemesinler diye fazla yardimci olamam cunku...
Dusuk onleyici progestan verdi fakat emzirdigimi soylemek aklimin ucundan gecmedi...
Agiz yoluyla degilde fitil olarak kullansam acaba zarari olur mu ki ?
hep birlikte gözümüz Aydın o zamn :))Kizlar telefonuma kavustumbir suru sayfa var okuyacagim
Maşallah umutaEki Görüntüle 1584307 umut tay tay duruyo:)
ohhh ne guzel bende yirmi besinde ayrilcam bir haftaKizlar izne ayrıldım 3 ağustosa kadar :) bayramı nigdede geçirip Eskişehire gidicem.
ayyy evet ben hergun girmeme ragmen bazi sayfalari kacirdimÇeneleriniz tutulmasın emi kızlar, düğün salonunda ancak girebildim nete ama maşallah size sayfaları uçurmuşsunuz
Gözün aydın canım :) inşallah bizde yaşarız ikinci hatta üçüncü kezBacilarim hepiniz cansiniz
Cok sukur duyduk kalp atislarini ....
Rabb'im bu sevinci 2. Kez yasatti bana cok sukur...
Ins. Bu sevgiyi her bayan yasar ♥
Iki hafta sonra kardesim evleniyor...
Annemlere soylesem fena olmaz..
Dusuk tehlikemde var ya benden pek birsey beklemesinler diye fazla yardimci olamam cunku...
Dusuk onleyici progestan verdi fakat emzirdigimi soylemek aklimin ucundan gecmedi...
Agiz yoluyla degilde fitil olarak kullansam acaba zarari olur mu ki ?
İnsanın ihtiyacı oluyo valla izne. Sana da şimdiden iyi tatiller o zaman :)ohhh ne guzel bende yirmi besinde ayrilcam bir hafta![]()
Oh ii yapmışsın bende ağustosu bekliyorum iznim içinKizlar izne ayrıldım 3 ağustosa kadar :) bayramı nigdede geçirip Eskişehire gidicem.