tesekkurler canm hemde cok ihtiyacim var tatileİnsanın ihtiyacı oluyo valla izne. Sana da şimdiden iyi tatiller o zaman :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkurler canm hemde cok ihtiyacim var tatileİnsanın ihtiyacı oluyo valla izne. Sana da şimdiden iyi tatiller o zaman :)
Siz tatile gidiyorsunuz ne güzel biz bu yıl gidemiyoruz. Eşimin işleri bırakmıyor bide maddi açıdan da kasar bu yıl bizi :) bizim yerinizde tatilin keyfini çıkarın.Oh ii yapmışsın bende ağustosu bekliyorum iznim için
Sen uzun süredir izin almadan çalışıyorsun demi. Keşke daha çok alsaydin izin.tesekkurler canm hemde cok ihtiyacim var tatile
Veeee bacilarim kahverenkli lekelenmelerim nedeniyle bugun erkenden doktora gittik....7+2 deyizz ve bebegimin kalp atislarini duyduk cok sukur
Dusuk onleyici igne ve hap yazdi ama bol istirathat edeceksin dedi....
Aren mülteciler gibi 10 dk.yolda bile uyur. Çok ender sıkılır onda da babasının dinledigi (heavy metal) müzikleri açıyorum son ses anında susuyor.Gunaydin hanimlar bugün yola cikicaz bizde @delimavi 35 kadar yolumuz var cok korkuyorum dua edinde iyi gecsin kizlar bide kizimi arabada oyalamak.icin varmi oneriniz ?
M mutube biz 2 ayliktan beri hep yollardayx oto koltugunda anca ipadden Pepe fln acars am oturuo valla top oynuoruz eline tek tek herseyi veriyiorm sbra brz meme uyku ole gecio
Hatta suan yoldayiz ankaradan ost a gidiyrx yolda kaza olmstu esim bakma dedi dondum baktm keske gormeseydm Tirin altina grmsti araba sofor joltugundaki ôlmustu Rabbim bu mubarek gunlerde kazalardan belalardan korusun
azerikizi91 hayrili olsn cnm aaglikla kucagina al ins
@AreN5 seni ruyamda gordum cnm gorusuyoduk
Ayrica bgn esimin dogumgunu aksam iftardn snra biyere cikariz diodum Ana suan o kazayi gordukten snra hala kendime gelemedm
Zor bi süreçten sonra ne güzel tam sürpriz olmuş size. Benim arenden tam 6 tane daha var dondurulmuş. 2 sene sonra falan kendiliginden olmazsa koydurmayı düşünüyorum. Bu arada ailem ve siz dışında hiç kimse bilmiyor tüp bebek olayını. En yakın arkadaşım teyzem ananem bile. Eğer tekrar transfer olursa arenin ikizi olacak millet eminim çok şaşıracak. Kimsenin aklınada gelmez tüp bebek olayı :) hayırlısı artık..B
benim de kızımdan sonra hamile kalamadım tüplerim tukanmış sadece tüp bebek çareydi yaptırdım tutmadı sınra rahim filmi 2 kez çektırdım açıldı yıne olmadı aşılama yaptık yine olmadı tam bir sene sonra oğlum hediye geldi çok zor günlerdi üstelik ben daha önce anne olmuştum ama istıyordum ikinci yavrumu rabbim bu duygularla yanan hasret çekenlere nasip etsın
alti aydir alnadim bi jac krre aldim ama umut hastaydi o zamanda bisi snlamadinSiz tatile gidiyorsunuz ne güzel biz bu yıl gidemiyoruz. Eşimin işleri bırakmıyor bide maddi açıdan da kasar bu yıl bizi :) bizim yerinizde tatilin keyfini çıkarın.
Sen uzun süredir izin almadan çalışıyorsun demi. Keşke daha çok alsaydin izin.
bizim dondurulmuslar bike yok insallah kendiliginden olurda bir daha o zorlu surectengecmeyizÇook sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Aren mülteciler gibi 10 dk.yolda bile uyur. Çok ender sıkılır onda da babasının dinledigi (heavy metal) müzikleri açıyorum son ses anında susuyor.
Keşke eşini dinleyip bakmasaydın. Bende bi kere böyle bi kaza gördüm ve günlerce kendime gelemedim. Allah rahmet eylesin ölen kişiye. Bu arada müsait olduğun bi ara rüyanı gerçekleştirelim :) ne zaman döneceksin ankaraya ? Bi hafta içi ayarlayalımda bu yakada görüşelim. Uyar mı?
Zor bi süreçten sonra ne güzel tam sürpriz olmuş size. Benim arenden tam 6 tane daha var dondurulmuş. 2 sene sonra falan kendiliginden olmazsa koydurmayı düşünüyorum. Bu arada ailem ve siz dışında hiç kimse bilmiyor tüp bebek olayını. En yakın arkadaşım teyzem ananem bile. Eğer tekrar transfer olursa arenin ikizi olacak millet eminim çok şaşıracak. Kimsenin aklınada gelmez tüp bebek olayı :) hayırlısı artık..
Çok enteresan cidden :)Çook sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Aren mülteciler gibi 10 dk.yolda bile uyur. Çok ender sıkılır onda da babasının dinledigi (heavy metal) müzikleri açıyorum son ses anında susuyor.
Keşke eşini dinleyip bakmasaydın. Bende bi kere böyle bi kaza gördüm ve günlerce kendime gelemedim. Allah rahmet eylesin ölen kişiye. Bu arada müsait olduğun bi ara rüyanı gerçekleştirelim :) ne zaman döneceksin ankaraya ? Bi hafta içi ayarlayalımda bu yakada görüşelim. Uyar mı?
Zor bi süreçten sonra ne güzel tam sürpriz olmuş size. Benim arenden tam 6 tane daha var dondurulmuş. 2 sene sonra falan kendiliginden olmazsa koydurmayı düşünüyorum. Bu arada ailem ve siz dışında hiç kimse bilmiyor tüp bebek olayını. En yakın arkadaşım teyzem ananem bile. Eğer tekrar transfer olursa arenin ikizi olacak millet eminim çok şaşıracak. Kimsenin aklınada gelmez tüp bebek olayı :) hayırlısı artık..
Ben 3 ay vajinal yoldan kullandım. Hiçbir zararı yok ama emzirdigini dr söyle istersen ona göre daha sağlıklı cvp alırsın.Bacilarim hepiniz cansiniz
Cok sukur duyduk kalp atislarini ....
Rabb'im bu sevinci 2. Kez yasatti bana cok sukur...
Ins. Bu sevgiyi her bayan yasar ♥
Iki hafta sonra kardesim evleniyor...
Annemlere soylesem fena olmaz..
Dusuk tehlikemde var ya benden pek birsey beklemesinler diye fazla yardimci olamam cunku...
Dusuk onleyici progestan verdi fakat emzirdigimi soylemek aklimin ucundan gecmedi...
Agiz yoluyla degilde fitil olarak kullansam acaba zarari olur mu ki ?
Amin cnm inş. benimkilerde bakalım üçüncü yada beşinci güne gidecekler mi. Herşeyin hayırlısı olsn. İkincisi olmasa bile Allah arenime uzun ömürler versin. Bu bile yeter bana.bizim dondurulmuslar bike yok insallah kendiliginden olurda bir daha o zorlu surectengecmeyiz
Ya evt :) arenede olursa kardeşinede hiçbir zaman söylemeyi düşünmüyorum. Aren hep kendisini abi hissetsin :)Çok enteresan cidden :)
aynen bende oyle dusunuyorum rabbimebin sukurBen 3 ay vajinal yoldan kullandım. Hiçbir zararı yok ama emzirdigini dr söyle istersen ona göre daha sağlıklı cvp alırsın.
Amin cnm inş. benimkilerde bakalım üçüncü yada beşinci güne gidecekler mi. Herşeyin hayırlısı olsn. İkincisi olmasa bile Allah arenime uzun ömürler versin. Bu bile yeter bana.
Sen kayseride mi yaptırdın. Kaç yumurta topladılar senden? Bide umut dondurulmuş mu yoksa hemen mi transfer oldun?aynen bende oyle dusunuyorum rabbimebin sukur
ıyı yolculuklar canımm, aman dıkkatt, Allah korusunn bak kaza haberlerı basladıı, aman dıkkatttAni bir kararla memlekete gidiyoruz. Su an bolu dagini tirmaniyoruz. Arda uyudu. Cocuklugumda gittigim yollari oglumla gidiyorum degisik bir duygu.