- 22 Nisan 2011
- 809
- 1.126
- 358
Vah yavrum benim niye kustu cok mu zorladin canimVe dayanamadım Uğraş Uğraş kusturdum çocuğu hemde ne kusma yavrum Ağla Ağla uyudu şimdi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vah yavrum benim niye kustu cok mu zorladin canimVe dayanamadım Uğraş Uğraş kusturdum çocuğu hemde ne kusma yavrum Ağla Ağla uyudu şimdi![]()
Evet yedircem inadımdan oldu ResmenVah yavrum benim niye kustu cok mu zorladin canim
canım yaVe dayanamadım Uğraş Uğraş kusturdum çocuğu hemde ne kusma yavrum Ağla Ağla uyudu şimdi![]()
Yumurta çorbası nasıl oluyor ki. Hiç duymamistim.Ben de Elif eceye bugun omlet yaptim ama yemedi Ibir aydir kizim da yeniyor yumurta bagris caris ucbes lokna sokuyoru m o kadar bugun tunurta corbasi yapacam insallah yer en azindan vitaninini alsin.
Evet cidden sıkıcı olabiliyor bazen. Geçen pazar taze fasulye pişirdim bi kaseyi yemesi 1 saati geçti. Ona yemek yedirirken bu kadar zaman gidince iş yapmaya zaman ve hal kalmıyor maalesef.umutta menemen yaptim onu yedi pesinde kosa kosa ekimde kasik surekli pesindeyim cok skci![]()
ben de ilk hamileligimi evlendikten dort ay sonra yasadim ana kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim hatta hamilelikte esimle tartismistik esim bebegi aldirio bosanalim dedi ve sanki bunlari duymus gibi bebisimin kalbi durdu benum esin de af ederdiniz okuzun onde gideniymis.Sonrada cocuk olmuyo bosanalim dedi ne kolay degilmi o kelime bosanalim; (Ben deOTE="isimdeyimgucumdeyim, post: 41805231, member: 615470"]ikinci ayda çok erken olmuş cidden ama gökçe oldu sonuçta ne güzel :) bende 14 aylık evliyken hamile kaldım. Şimdi düşünüyorumda keşke 6-7 aylık evliyken yapsaymışız.
Dün bi arkadas anlattı o videoyu bana. Çok güzel ve duygusal bi video sanırım.İnstagramda makarna lütfen bi video paylaşmış. Gözleri bozuk bebeğe gözlük takıyolar. İlk defa net görünce gözlerini açıyo gülümsüyo. Gözlerlm doldu izlerken
canm rahat biraksan biraz engel olsan kendine de o zaman ikiniz icinde hayat daha kolay olurinanEvet yedircem inadımdan oldu Resmen![]()
ah önden bir iki lokma yedi ya ne kadar sevinmiştimcanım yasende haklısın insan yesin istiyo
![]()
Evet bayadır kontrol Altında tutuyodum kendimi ne yazık ki bugün engel olamadımcanm rahat biraksan biraz engel olsan kendine de o zaman ikiniz icinde hayat daha kolay olurinan
Erkekler bazen tam bi odun gibi davrananabiliyorlar maalesef. Sen cidden çok yıpranmışin bu süreçte ve maalesefki eşin destek olacağına köstek olmuş. Bazen hersey geride kalmayabiliyor değil mi. İnsanın aklına geldikçe canını yakıyor.[/QUOTE]isimdeyimgucumdeyim .!.:Yumurta çorbası nasıl oluyor ki. Hiç duymamistim.
Evet cidden sıkıcı olabiliyor bazen. Geçen pazar taze fasulye pişirdim bi kaseyi yemesi 1 saati geçti. Ona yemek yedirirken bu kadar zaman gidince iş yapmaya zaman ve hal kalmıyor maalesef.
ben de ilk hamileligimi evlendikten dort ay sonra yasadim ana kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim hatta hamilelikte esimle tartismistik esim bebegi aldirio bosanalim dedi ve sanki bunlari duymus gibi bebisimin kalbi durdu benum esin de af ederdiniz okuzun onde gideniymis.Sonrada cocuk olmuyo bosanalim dedi ne kolay degilmi o kelime bosanalim; (
İnsallah canm bugun 3. Gun adet e dair bisey yok.akntim coktu iki gundur adetten oncede olur.akintim da kesildi.vajinal bolgemde kasnti oluo bazen adet oncesi olur bende kasnti var ama adete dair hala bis y yok.rabbm gonlumuze gore versn insCanim aen hamilesin sanki. Bende de ilk gun silik cikmisti bir kac gun sonra idrar tahlilinde kirmizi çizgiyi goreceksin sanki
Hayırlı yolculuklar canım. Kazasız belasız varırsınız inşallahSelam kizlar bayagi sayfa olmus aksmdan bu yana simdi kizi uyutttum yine ayagimda sallanmak istedi biraz.salladim oyle uyudu bide bi kaka yapti artik bi petrol de durduk arabanin arkasinda degistirdim daha bayagi yolumuz var kiz araba da kimil kimil bi o tarafa dikiliyo bi bu tarafa gidiyo insallah sikintisiz bi sekil de.bitirirz.yolculugu
Benimde tüm adet belirtilerim vardı. 1 hafta adet olucam diye beklemiştim. Sonra şüphelenip test yapmıştım ve test siliktiİnsallah canm bugun 3. Gun adet e dair bisey yok.akntim coktu iki gundur adetten oncede olur.akintim da kesildi.vajinal bolgemde kasnti oluo bazen adet oncesi olur bende kasnti var ama adete dair hala bis y yok.rabbm gonlumuze gore versn ins
iyi yolculuklar canım sıkıntısız bitsin inşallahSelam kizlar bayagi sayfa olmus aksmdan bu yana simdi kizi uyutttum yine ayagimda sallanmak istedi biraz.salladim oyle uyudu bide bi kaka yapti artik bi petrol de durduk arabanin arkasinda degistirdim daha bayagi yolumuz var kiz araba da kimil kimil bi o tarafa dikiliyo bi bu tarafa gidiyo insallah sikintisiz bi sekil de.bitirirz.yolculugu
Biz kizlarla igde eklesmistik sende var misin acabaBenimde tüm adet belirtilerim vardı. 1 hafta adet olucam diye beklemiştim. Sonra şüphelenip test yapmıştım ve test silikti
o kadar zor ki anlamalk belirtileri.arada kasıgım batıo inceden tek farklı sey bu geri kalan hersey adet gbi bel agrm ve kasık sancm eksikBenimde tüm adet belirtilerim vardı. 1 hafta adet olucam diye beklemiştim. Sonra şüphelenip test yapmıştım ve test silikti
bilmiyorum ki s.plt benim adımBiz kizlarla igde eklesmistik sende var misin acaba
hayırlısı olsun inşallah. Beklemek kalıyo geriye sanırım:)o kadar zor ki anlamalk belirtileri.arada kasıgım batıo inceden tek farklı sey bu geri kalan hersey adet gbi bel agrm ve kasık sancm eksik
Canim biz dun gece vardik 9 saat yol geldik toplam 2 saat uyudu uydurma sarkilar oyunlar tabi molalar ne yapcagimizi sasirdik ama geldik cok şükürSelam kizlar bayagi sayfa olmus aksmdan bu yana simdi kizi uyutttum yine ayagimda sallanmak istedi biraz.salladim oyle uyudu bide bi kaka yapti artik bi petrol de durduk arabanin arkasinda degistirdim daha bayagi yolumuz var kiz araba da kimil kimil bi o tarafa dikiliyo bi bu tarafa gidiyo insallah sikintisiz bi sekil de.bitirirz.yolculugu
evet 3. gün bugun salıya kadar sabrlı olup beklicembilmiyorum ki s.plt benim adım
hayırlısı olsun inşallah. Beklemek kalıyo geriye sanırım:)
Cabim yumurta cirbasini ben uydurdum.Bir yumurtayi hasliyorsun iyice eziyorsun bir tabakta ayri bir tencerde ubu tereyagitla kavuruyorsun uzerine su ekliyorsun sonra ezdigin yumurtayi ekle ve kaynayana kadar karistir istersen uzerine nane evle veya kirmuzi tatli biber en azindan yunurtanin vitamini alir.Eve esim tam bir odun gibi davrandi cok dindar gecinmesine ragmen ben[/QUOTE]Erkekler bazen tam bi odun gibi davrananabiliyorlar maalesef. Sen cidden çok yıpranmışin bu süreçte ve maalesefki eşin destek olacağına köstek olmuş. Bazen hersey geride kalmayabiliyor değil mi. İnsanın aklına geldikçe canını yakıyor.