• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ayhh yazık yaaa, bu nasıl baba yaaa, cocuklar acık acık tum mılletın ıcınde soyluyorrr adamda tık yok,.
aaa pez..k cocuklarına ıyı bakılmıyorr, sen ne demeye evlendın o zaman , seyının derdıne mııı ( ayhh cok kızdım bakkk kusura bakmayınnn bole sey sey yazdımm )

al bendende o kadarr, bayram gelıyro dıye uzuluyorum sırf sunları gormemek ıcınn. bu bayramda yazlıktaymıss, zaten onun ıcın neden hıc konuyu acmadı dıyordum, arada ogrendım burda olmadıgını ( konusmadıgımız ıcın acıkca soylemedı, sormadım da )

ayhh ben nasıl tasıncamm yaaa, gozumu ıyıce korkuttuun vallaa :KK43::KK43: 2 hafta sonra bende tasıncam kısmetseee :KK43:

bı yandandandaa ıss, tasınma ıznı var ama kadın hayatta vermezz.
senelık ıznımı zor onayladı, neymıs 1 senedır evde yatıyormusum zaten, bu acıgı tamamlamak ıcın 1 sene full tıme calısmalıymısım dıyor manyak. (o arada bıle yıne sut ıznımıden erken cıkıyorum dıye onuda sokmus oluyor ) sankı babamın hayrına calısıyorum. çok kadır kıymet bılıyorlar yaa.
ben daha beterletini ettim içimden zaten. Birde çocuklar bunları derken hiç duymamazlıktan geliyo kadın. Ne desek az.

biz grip olduk:KK43:ben ve umut ben daha kötüyüm umut biraz daha iyi şükür ama halsiz kuzum
geçmiş olsun. Bayram günü kötü olmuş. Öabuk atlatırsınız inşallah

@minnakkartal daha ne yemegi bu kadar ikrama bekliyolarsa da ummuduklarini degil bulduklarini yerler elti vukuati yok heralde sakinmi gecti bayram :)
@kmltm iyi yapmissiniz konusmakla bak onunda baska sıkıntılari varmis hos nolursa olsun oylr yapmamasi lazim ama kaciriyolar arada iste erkekler ins en kisa zamanda tasinirsiniz ee sonra da izmire aliriz sizi dunurcum :)
valla şimdi mutfağa geçtim tabakları hazırlıyorum ama daa aksamda bırdayız dediler sanırım yemekte yapmam gerekecek mirayla ne yapıcam bilmiyorum :KK43: bi vukuat olmadı çok şükür zaten her gittiğimiz yerde kısa kısa kaldık şuan onun tüm derdi doğum günü kostüm kiralamış kokulu sabun yaptırıyomuş afişi sipariş etmiş bendende bi kaç çıktı istedi Hazırlıklara Gömülü anlayacağınız bi süre rahatım :))

biz grip olduk:KK43:ben ve umut ben daha kötüyüm umut biraz daha iyi şükür ama halsiz kuzum
Çok gecmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsınız

Yavrum ya. Canım senin endişe de geçiyodur. zevk almaya çalış zor ama :KK43:
ne acı di mi eşinin ailesine giderken böyle düşünmek. Keşke insanlar biraz ince düşünebilseler.
Bizde bu gün ankaraya gidiyoruz. Önce görümceme geçicez ordan annemlere. 1 hafta rahatım orda inşallah
Malesef cok aci. Sevemedim sevemeyecegim de. Gorumcem 2 hafta sonra evleniyor evlenince beni anlayacak anlamasina da is isten gecti. Senin esin 1 hafta kaliyor Sizinkiler le beraber. Benimki kalmaz valla

Bitti sonunda bayrama bir gün kala ama çok zor bu taşınma işi ben 15 senedir evlenip geldiğim evden hiç ckmadim ilk kez taşındim ve cook zor olduğunu anladım. Eşime bu evden beni kimse çıkaramaz diyorum şimdi sırf tasinmanin zorluğu yüzünden:)
Ben 9 yillik evliyim 6 kere tasindim o_O:KK43:

Yok canım kalmıcak o pazar akşam dönecek. İzni yok malesef. Ama olsaydı kalmazsa kıyameti koparırdım. Ailesine gitmezdim kesiblikle. Ben nasıl onlara üstüme düşeni yapıyosam o da yapacak. Yapmalı yani. Kavga dövüş olurdu kesin ama
Malesef cok aci. Sevemedim sevemeyecegim de. Gorumcem 2 hafta sonra evleniyor evlenince beni anlayacak anlamasina da is isten gecti. Senin esin 1 hafta kaliyor Sizinkiler le beraber. Benimki kalmaz valla

image.webp

Küçük hanımın keyfe bakar mısınız:KK53:
Treni çok sevdi. Beni oturtmak istemiyo bi daha onada koltuk alıcaz:KK53:
Ilak mendille tüm camları sildi. Öndeki amcaların saçını çekti. Her geçene bağırıp çağırıyo:KK53: araba olsa zaptedemezdim:KK53:

Eki Görüntüle 1585355
Ilak mendille tüm camları sildi. Öndeki amcaların saçını çekti. Her geçene bağırıp çağırıyo:KK53: araba olsa zaptedemezdim:KK53:
sizde ayip etmisiniz annesi kocaman genc kiz oldu kucakta gider mi gokce hanim:)bi koltukda ona alaydiniz

Sağol canım :)
benim babamda dayımla iş yaptı. Dayım bırakıp gitti ortasında. 100 binlira kadar borca girdi babam toparlamak için. Memur adam öyle çok paramızda yok. Emekli oldu ikramiyesini falan hep oraya yatırdı. Hala çalışıyo bitirmek için. Ben göz göre göre nasıl gireyim böyle işe. Biraz bozulmuş enişte ama kusura bakmayacak artık. Bana gğvenerek başlamadılar sonuçta

ohh maşallah. Burda içecek dışında böyle ikramlık vermiyolar hiç. En azından eşimin çevresi öyle. Bi garip geliyo bana. Bizde yaprak sarılır tatlılar yapılır börekler salatalar. İkram etmeyi yedirmeyi srveriz.
İnşallah yemek beklemiyolardır onlarda:)

çook sevindim canım barışmanıza. Dediğin gibi huzurunuz olsun o en önemlisi.
Doğum gününde kutlu olsun canım :))

Çok sevindim canım inşallah sonrasıda gönlünüzce hallolur
Yeni Yaşın kutlu olsun nice güzel yaşlara

@minnakkartal daha ne yemegi bu kadar ikrama bekliyolarsa da ummuduklarini degil bulduklarini yerler elti vukuati yok heralde sakinmi gecti bayram :)
@kmltm iyi yapmissiniz konusmakla bak onunda baska sıkıntılari varmis hos nolursa olsun oylr yapmamasi lazim ama kaciriyolar arada iste erkekler ins en kisa zamanda tasinirsiniz ee sonra da izmire aliriz sizi dunurcum :)

hadi gizun aydin aslinda en bastan konusulsa biyle seyler olmicak ama olsun nice mutlu yillara ailenle

Tesekkur ederim kizlar:)hayirlisi olsun hakkimizda bakalm. @oslew mugla falan dusunuyorz biz de:)

Gecmis olsun canim

Vuhuuuu:KK57:benm ikinci olck insallah

Tek tek alintilayamadim kizlar nihayet baristik:KK60:dun ozur diledi esim konustuk gece is ve ramazandan dolayi cok yoruldugunu yeni gelen genel mdr yard yuzunden cok stresli oldugunu sorumlulugunun cok arttgni artk bunaldgni falan anlatti.isi birakmayi dusunuyorm dedi:KK43:maasi falan artti iyi bayagi ama is disinda baska bir seye vakit ayiramiyorm diyo.maasi daha az olsun ama kafasi rahat olsun en azindan ben de calisiyorm zaten.mali musavirlik sinavlarina gircek hayirlisi olsun bakalm.bwn de ona bunladi su aile apartmanindan cikmak istedgmi anlattm.3 senedir evliyim ilk iki seneyle buraya tasindgm son sene arasnda daglar kadar fark var.huzurmz kacti resmen.hak verdi bana.is durumum belli olsun da ilk olarak merkeze bikac sene sonra da insallah baska bir ile tasincz.bizden haberler boyle:KK54:bugun de dogum gunum:)aslinda kimlikte 18 temmuz ama biz hep 19 da kutlardik kucuklugmden berio_Oiki gunu de kabul ediyorum ama:KK28:
Barismaniza sevindim canim :) dogum gününde kutlu olsun. :) mutlu saglikli huzurlu yillariniz olsun.

ooo masallah,neden bu kadar cok tasindiniz canim? Benim ilk olucak cok korkuyorum,gozumde cok buyuyor:(

Tesekkur ederim kizlar:)hayirlisi olsun hakkimizda bakalm.

Gecmis olsun canim

Vuhuuuu:KK57:benm ikinci olck insallah
hadi gozun aydin canim sonunda anlastiniz.tasinmayada daha seneye falan deilmii,erkenden tasiniyoryz deme hemen:)

Herkeze iyi bayramlar kızlar,bende esimle konusmuyorum.mecburiyet haric.anasina gitmiycem die önceden soylemistim ama iki gundur konusmuyoruz zaten.gerci burdami bilmiyorum yazliga gitmistir belkide,ramazan , bayram vs bilmedikleri icin.
Simdide icerde yatio ole.nerde eski bayramlar kesinlikle:KK43:
Canim sen k.v den baya tiksinmssin ne yapti da bu kadar uzaklastin kadindan?

Yemeğe kalmadılar gittiler evi toparladım Bulaşık makinesi çalıştırdım ama boşaltamadım şuan hiç halim yok sabaha bıraktım yarında eşimin arkadaşıyla eşi gelcek onlarında 16 aylık bi oğulları var biraz bizde takılıp dışarı çıkarız dedik hiçbi hazırlık yapmadım bugünden kek dolma poğaça kaldı marketten superfresh hazır böreklerden aldırcam Eşime yarın gerçekten hiç halim yok Ve yapmam gereken bi dünyada ütüm var tatilden hiç bişi anlamadım üstüne bi dünya yorgunum arada girip bi içimi döküyorum topiğimiz Issız kalmasın :))

Eki Görüntüle 1585355

Ve çokta eğlenmiş görünüyor maşallah :KK46:

Bugün ask neymiş tam olarak anladim ya kaybedersem korkusu ya giderse korkusu sadece onunlayken huzurlu mutlu olmak o olmazsa yemeden icmeden kesilmek saatleece.aglamak bi an gozunu ayirmamak gozlerinin icine bakmak gulen yuzune bakip gulumsemek tabiki esimden bahsetmiyorum kizim ben yoksam ne yiyor ne iciyor bi an bile gozunu benden cekmiyor eger ben yanindaysam mutlu gidersem.hemen agliyor gozlerimin.icine bakıyor ses tonum degisse hemen sariliyor allahim bu nasil bir sevgi kizimla beni imtihan etme yarabbim bebisleri annesiz anneleride bebissiz birakma AMIN

Tek tek alintilayamadim kizlar nihayet baristik:KK60:dun ozur diledi esim konustuk gece is ve ramazandan dolayi cok yoruldugunu yeni gelen genel mdr yard yuzunden cok stresli oldugunu sorumlulugunun cok arttgni artk bunaldgni falan anlatti.isi birakmayi dusunuyorm dedi:KK43:maasi falan artti iyi bayagi ama is disinda baska bir seye vakit ayiramiyorm diyo.maasi daha az olsun ama kafasi rahat olsun en azindan ben de calisiyorm zaten.mali musavirlik sinavlarina gircek hayirlisi olsun bakalm.bwn de ona bunladi su aile apartmanindan cikmak istedgmi anlattm.3 senedir evliyim ilk iki seneyle buraya tasindgm son sene arasnda daglar kadar fark var.huzurmz kacti resmen.hak verdi bana.is durumum belli olsun da ilk olarak merkeze bikac sene sonra da insallah baska bir ile tasincz.bizden haberler boyle:KK54:bugun de dogum gunum:)aslinda kimlikte 18 temmuz ama biz hep 19 da kutlardik kucuklugmden berio_Oiki gunu de kabul ediyorum ama:KK28:
Dogum gunun kutlu olsun canim nice yillara ayrica esinle barismaniza sevindim konusmakla cok iyi yapmissin hakkinizda hayirlisi olsun
Sağol canım :)
benim babamda dayımla iş yaptı. Dayım bırakıp gitti ortasında. 100 binlira kadar borca girdi babam toparlamak için. Memur adam öyle çok paramızda yok. Emekli oldu ikramiyesini falan hep oraya yatırdı. Hala çalışıyo bitirmek için. Ben göz göre göre nasıl gireyim böyle işe. Biraz bozulmuş enişte ama kusura bakmayacak artık. Bana gğvenerek başlamadılar sonuçta

ohh maşallah. Burda içecek dışında böyle ikramlık vermiyolar hiç. En azından eşimin çevresi öyle. Bi garip geliyo bana. Bizde yaprak sarılır tatlılar yapılır börekler salatalar. İkram etmeyi yedirmeyi srveriz.
İnşallah yemek beklemiyolardır onlarda:)

çook sevindim canım barışmanıza. Dediğin gibi huzurunuz olsun o en önemlisi.
Doğum gününde kutlu olsun canım :))
iyi yapmissin teyzene soylemekle bizde de bayramdan bir gun once sarmalar yapilir yemekler piser bayramda sofralar hazirlanir kurban bayraminda kurban kesenler kavurma ikram ederler yedirmeden birakmazlar ama esimin tarafinda sadece tatli ya da kahve ikram edilir dun aciktik hemen anneme gittik yedik annecim herseyi yapmis oruc haliyle

Back
X