- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
@minnakkartal saglikli mutlu huzurlu esin ve bidiginla ve tabi ki anneciginle nice yillara iyi ki dogmussun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerdee. Önceden evin işlerini falan akşam yapıyodum kendim hariç her şeye yetişiyodum. Gece 12 de mutfak dolabı sildiğim oluyodu. Baktım eşim herşeye yetişiyorum diye daha da fazla beklentiye girdi yaptıklarımı küçümsemeye başladı. Hatta eleştirdi. Saldım artık. Yine düzenli olarak süpürüp siliyorum toz alıyorum. Mutfağı banyoyu temiz tutuyorum. Ama artık ince işlere girişmiyorum. Akşamları kendime vakit ayırıyorum. Kitap okuyorum ayağımı uzatıp dinleniyorum. Eğer eşim birlikte yapalım derse iş yapıyorum. Ütünün bir ay boyunca beklediği oldu mesela. Yapmadım. En son eşim ben gövdesini ütüleyim sen çocuğa bak sonra ben çocuğu alayım sen kollarını ütüle dedi de öyle ütüledim.Ya kizlar gecenin bu saatinde cok alakasiz olacak ama kendinize vakit ayirabiliyor musunuz merak ettim. Bu saat olmus hala isle ugrasiyorum her yer dip duzen olsun diye cabaliyorum ama halim perisan. Yani eskiden olsa isle ugrasmak yerine maskeyle bakim urunleriyle falan ilgileniyo olurdum. Sizde durum nedir
doğum günün kutlu olaun cnım. Eşinle bebişinle daha nice seneler kutlarsınız inşallahgünaydın kızlar bugün benim doğum günüm![]()
dogum gunun kutlu olsun canm nice mutlu senelere:)
İyi ki doğmuşsun o zaman:))
@minnakkartal saglikli mutlu huzurlu esin ve bidiginla ve tabi ki anneciginle nice yillara iyi ki dogmussun :)
nerdee. Önceden evin işlerini falan akşam yapıyodum kendim hariç her şeye yetişiyodum. Gece 12 de mutfak dolabı sildiğim oluyodu. Baktım eşim herşeye yetişiyorum diye daha da fazla beklentiye girdi yaptıklarımı küçümsemeye başladı. Hatta eleştirdi. Saldım artık. Yine düzenli olarak süpürüp siliyorum toz alıyorum. Mutfağı banyoyu temiz tutuyorum. Ama artık ince işlere girişmiyorum. Akşamları kendime vakit ayırıyorum. Kitap okuyorum ayağımı uzatıp dinleniyorum. Eğer eşim birlikte yapalım derse iş yapıyorum. Ütünün bir ay boyunca beklediği oldu mesela. Yapmadım. En son eşim ben gövdesini ütüleyim sen çocuğa bak sonra ben çocuğu alayım sen kollarını ütüle dedi de öyle ütüledim.
Herşeye yetişirken kendimi ihmal ediyodum. O zamanda akşama kadar ne yapıyosun ki diyodu. Şimdi daha rahatım.
doğum günün kutlu olaun cnım. Eşinle bebişinle daha nice seneler kutlarsınız inşallah
canım miranın ateşi 39.5 olmuştu yazdım buraya da fitil ve duşla düşürebildim ben bide evde dolven veya ibufen varsa onlar daha hızlı düşürüyor sanki inşallah biran önce düşerAteş 38.8 oldu baktım düşüremiyoruum calpol verdim. Burnu akıyo çok fazla. Nezle oldu heralde. Bişeyde yediremedim. Süt yapacak şeylere yüklenmem lazım. Yarın kuzenimin bebeğinin mevlütü vardı onada gitmesem iyi olur sanırım bebişe geçer falan allah göstermesin.
ahhh ahhh nerde o dunya otur cekirdek citle cekirdek citlemek bile mazide kaldiBu erkeklerin akşama kadar ne yapıyorsun cümlesi de standart, 25inde de aynı 60ında da, evdeki hatun sanıyorlar ki akşama kadar televizyon karşısında çekirdek çitliyor![]()
İyi ki doğdun canimcim.doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllara inşaallah.günaydın kızlar bugün benim doğum günüm![]()
teşekkür ederim canım benimİyi ki doğdun canimcim.doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllara inşaallah.
Oy yerim seni umuuut. Tam emrah bakışı olmuş:))Eki Görüntüle 1588288 acilarinçocuğu umut:)
biz evde pirizin içine kadar temizlik yapalım. Adamlar çekirdek çitleyelim sansınlar:)Bu erkeklerin akşama kadar ne yapıyorsun cümlesi de standart, 25inde de aynı 60ında da, evdeki hatun sanıyorlar ki akşama kadar televizyon karşısında çekirdek çitliyor![]()
burda yazdığınızı görünce ne olur ne olmaz kardeşime söyledim gönderecek eve. Hazırlıklı olayım dediğin gibicanım miranın ateşi 39.5 olmuştu yazdım buraya da fitil ve duşla düşürebildim ben bide evde dolven veya ibufen varsa onlar daha hızlı düşürüyor sanki inşallah biran önce düşer
Oy yerim seni umuuut. Tam emrah bakışı olmuş:))
:)sokaklarda kendini kaybediyor tum elektirigimizi atiyoruz:)ay yorumuna çok güldüm :)) çok tatlı ki![]()
Ya kizlar gecenin bu saatinde cok alakasiz olacak ama kendinize vakit ayirabiliyor musunuz merak ettim. Bu saat olmus hala isle ugrasiyorum her yer dip duzen olsun diye cabaliyorum ama halim perisan. Yani eskiden olsa isle ugrasmak yerine maskeyle bakim urunleriyle falan ilgileniyo olurdum. Sizde durum nedir
Iyi ki dogdun canimgünaydın kızlar bugün benim doğum günüm![]()
Oh ne guzel ya keske bizm de oyle bir imkanimz olsa salardim ben de:)sokaklarda kendini kaybediyor tum elektirigimizi atiyoruz:)
teşekkürler canımMaske mi o nekuafore kaslarimi aldirmaya gidiyorum iki haftada bir bikac ayda bir de sacmi kestiryorum su dokulme azalsn diye o kadar.dogumdan beri ojeyi bile sayili surmusumdur
uzerimde tayt tisort sac topuz makyaj bazen var bazen yok geziyorm evde
Iyi ki dogdun canim
Oh ne guzel ya keske bizm de oyle bir imkanimz olsa salardim ben de![]()
Dogum gunun kutlu olsun canim mirayla saglikli mutlu nice yillaraeskisi gibi vakit ayırmak ne mümkün artık tek çocukla bile çok zor ben ayda yılda bir gider oldum kuaföre o da artık kaşlarım iice belirginleşince malum çalışıyorum öyle işe gelmek istemiyorum bi nevi zorunluluk o maskeler fln tarih hafta sonu hele ona koş buna koş duşumu zor alıyorum
geçmiş olsun canım inşallah yükselmemiştir.
Gecmis olsun canim simdi nasil gokcemiznerdee. Önceden evin işlerini falan akşam yapıyodum kendim hariç her şeye yetişiyodum. Gece 12 de mutfak dolabı sildiğim oluyodu. Baktım eşim herşeye yetişiyorum diye daha da fazla beklentiye girdi yaptıklarımı küçümsemeye başladı. Hatta eleştirdi. Saldım artık. Yine düzenli olarak süpürüp siliyorum toz alıyorum. Mutfağı banyoyu temiz tutuyorum. Ama artık ince işlere girişmiyorum. Akşamları kendime vakit ayırıyorum. Kitap okuyorum ayağımı uzatıp dinleniyorum. Eğer eşim birlikte yapalım derse iş yapıyorum. Ütünün bir ay boyunca beklediği oldu mesela. Yapmadım. En son eşim ben gövdesini ütüleyim sen çocuğa bak sonra ben çocuğu alayım sen kollarını ütüle dedi de öyle ütüledim.
Herşeye yetişirken kendimi ihmal ediyodum. O zamanda akşama kadar ne yapıyosun ki diyodu. Şimdi daha rahatım.
doğum günün kutlu olaun cnım. Eşinle bebişinle daha nice seneler kutlarsınız inşallah
Bende artık sadece oğlum emeklediği için yerleri temiz tutuyorum, halı üstünde falan küçücük bir parça görse ağzına alma merakındao yüzden temiz tutup, parkeleri de siliyorum, onun dışında çok fazla bişey yapmıyorum, eskiden sabahları kendime zaman ayırırdım, şimdi eşim erken çıktığı için benim evden çıkma zamanıma kadar oğlumla oynuyorum, saç baş dağınık çıktığım çok oluyor:) tek kalmak istemiyor, ben de ağlatmak istemiyorum, aman oğlumdan kıymetli mi diyorum saldım iyice:))
Geçen gün eşim dip boyan gelmiş dedi:)
Biraz daha beklesin dedim:))
Demekki bende bi anormallik yok bakim makim hak getireMaske mi o nekuafore kaslarimi aldirmaya gidiyorum iki haftada bir bikac ayda bir de sacmi kestiryorum su dokulme azalsn diye o kadar.dogumdan beri ojeyi bile sayili surmusumdur
uzerimde tayt tisort sac topuz makyaj bazen var bazen yok geziyorm evde
Iyi ki dogdun canim
Oh ne guzel ya keske bizm de oyle bir imkanimz olsa salardim ben de![]()