• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
64 ile hamile kalmistim suan 66 dayim bende ama daha fazla gitmesiiiiinnnn :KK43: 170 boyla daha fazla zayiflamak istemiyorum ama ne aci ki hizla eriyorum :KK53:
ben deyince kızıyolar bi de. Benimde boyum 170 şuan 48 kiloyum. Keşke 55 te kalsaymışım. Ama dediğin gibi çocuklardan kilo tutmuyoruz

teşekkürler canım

hemde gözün aydın tartıya çıkıp mutlu olabilmek çok güzel bende kendime uzun süre sonra 34 beden bir pantolon aldım sanırsın dünyalar benim oldu :))

34 beden ütopya benim icin:KK70:36 ya raziyim:))

64 ile hamile kalmistim suan 66 dayim bende ama daha fazla gitmesiiiiinnnn :KK43: 170 boyla daha fazla zayiflamak istemiyorum ama ne aci ki hizla eriyorum :KK53:
Benm boyum da o kadar ama cok kiloluymusum gbi geliyo canim.iri durmak hosuma gitmiyo:-)57 -58 tam oluyo.eylulde tatile gitmeyi dusunuyorz bu totoyla hicbisey giyemem:KK43:

Benm boyum da o kadar ama cok kiloluymusum gbi geliyo canim.iri durmak hosuma gitmiyo:-)57 -58 tam oluyo.eylulde tatile gitmeyi dusunuyorz bu totoyla hicbisey giyemem:KK43:
sanırım markaya özeldi ama ben 34 aldım ya yeter bana :P bide benim boyum 1.63 50 buçuk kiloyum şuan görsel olarak aynıyızdır aşağı yukarı o halde

Doğumgününü kutlu olsun. Ailenle birlikte nice güzel yılların olsun inşallah
teşekkür ederim

canim benim boyumda 1.68 hanile kalmadan once 59 kiloydum dogum yaptiktan sonra hizla kilo verdim 60 a dustum ama kisin geri aldim 64,e kadar ciktim birkqc ay once 62 ye dustum ama simdi 63 64 arasi gidip geliyorum ilk defa yazin kilo veremedim ki hep ayak ustuyum ama yiyiyorum bu bir gercek birde aksam yemegine esimi bekliyorum gec yiyiyoruz yemegi sanirim onun etkisi var biz de bir ay sonra tatile gitcez birkac kilo vermem lazim ekmegi birakayim bari aksam yemegini de one cekeyim belki veririm:KK43:

Ben de kizlar aksam esime küstüm eve geldi sacma sapan birseyden dolayi cocuklara ve bana soylenmeye basladi yuksek sesle ben de ona karsilik verdim eve bize kizmanin ozlemiyle mi geliyorsun defim aksam hic konusmadim bugun eve geldi Ecenin ustundekini degistir diyor ama ogluma soyluyor sonra kahve yaptim seni affetmedim senin icin gelmedim dedi aa kim kimi affetmedi acaba dedim birde dun merdivenlerden dusmus kolu derin sekilde siyrilmis hastaneye gitmis pansuman yapmislar o yuzden midir nedir gergindi aksam

Kizlar alinti yaptim ama birkac defa siteye girip cikinca silinmis @minnakkartal dogum gunun kutlu olsun canim guzel kizinla ve esinle nice mutlu senelere @Akaibu gecmis olsun canim Gokcenin atesi dusmustur insallah

teşekkürler canım @Akaibu inşallah düşmüştür ateşi bizim tam üç gün sürmüştü zor oldu ama düştü çok şükür inşallah sizin daha çabuk düşer

Ben de kizlar aksam esime küstüm eve geldi sacma sapan birseyden dolayi cocuklara ve bana soylenmeye basladi yuksek sesle ben de ona karsilik verdim eve bize kizmanin ozlemiyle mi geliyorsun defim aksam hic konusmadim bugun eve geldi Ecenin ustundekini degistir diyor ama ogluma soyluyor sonra kahve yaptim seni affetmedim senin icin gelmedim dedi aa kim kimi affetmedi acaba dedim birde dun merdivenlerden dusmus kolu derin sekilde siyrilmis hastaneye gitmis pansuman yapmislar o yuzden midir nedir gergindi aksam
geçmiş olsun canım belki canı yandığı içindir bazen onlar bizi bazen biz onları anlayamıyoruz hoş ben kendimi bile anlamakta güçlük çekiyorum :) umarım uzamadan hemencik barışırsınız

A apriori11 sizin dönüş ne zaman arayı toparlayabildiniz mi

esine de gecmis olsun erkekler neden boyle acaba nazinin gececegi birini bulunca hemen stres atiyor oysa skntisini anlatsa dahaiyi okacak ama yapamiyorlar sanirom

bu arada eşim dün hediyemi vermişti profesyonel bir fotoğraf makinesi almış ben şok tabi çünkü sinir oluyo herşeyin fotoğrafını çekmeme başıma geleceğimi biliyorum ama senin bu kadar mutlu olacağını da biliyodum aldım dedi :) bugünde iş yerine çiçek göndermiş ama sonra beni arıyo bi kaç hafta önce bu akşama halı saha maçına söz vermiş gün aklına gelmeden gitsem sorun olur mu diyo hay allahım neyse bende git dedim dokuz gibi gelecek kardeşim aradı beni de akşam kebapçıya gidip doğum gününü kutlayalım diyo ay ne güldüm eşim başka kardeşim başka alem neyse bu şekilde eşim gelene kdr oyalanmış oluruz bizde

geçmiş olsun canım belki canı yandığı içindir bazen onlar bizi bazen biz onları anlayamıyoruz hoş ben kendimi bile anlamakta güçlük çekiyorum :) umarım uzamadan hemencik barışırsınız

A apriori11 sizin dönüş ne zaman arayı toparlayabildiniz mi

esine de gecmis olsun erkekler neden boyle acaba nazinin gececegi birini bulunca hemen stres atiyor oysa skntisini anlatsa dahaiyi okacak ama yapamiyorlar sanirom
sagolun kizlar dun telefonda soyledi dustugunu uzuldum canim dikkat et kendine cok mu kotu oldu dedim iki defa aradim sordum nasilsin diye aksam sinirli geldi cocuklarda bazen sıkıliyor yok yere kizinca hatalari olsa ben kizarim ondan once ama yoktu hatalari sanirim gunun acisi bizden cikti ben evimde huzursuzluk istemiyorum sadece aksam yemginde hep beraber oluyoruz huzurla yiyelim yemegimizi istiyorum

bu arada eşim dün hediyemi vermişti profesyonel bir fotoğraf makinesi almış ben şok tabi çünkü sinir oluyo herşeyin fotoğrafını çekmeme başıma geleceğimi biliyorum ama senin bu kadar mutlu olacağını da biliyodum aldım dedi :) bugünde iş yerine çiçek göndermiş ama sonra beni arıyo bi kaç hafta önce bu akşama halı saha maçına söz vermiş gün aklına gelmeden gitsem sorun olur mu diyo hay allahım neyse bende git dedim dokuz gibi gelecek kardeşim aradı beni de akşam kebapçıya gidip doğum gününü kutlayalım diyo ay ne güldüm eşim başka kardeşim başka alem neyse bu şekilde eşim gelene kdr oyalanmış oluruz bizde
Ne guzel canim cicek gondermis hediyesini de almis Mira kizin guzel guzel fotograflarini cekersin

Kizlar alinti yaptim ama birkac defa siteye girip cikinca silinmis @minnakkartal dogum gunun kutlu olsun canim guzel kizinla ve esinle nice mutlu senelere @Akaibu gecmis olsun canim Gokcenin atesi dusmustur insallah

teşekkürler canım @Akaibu inşallah düşmüştür ateşi bizim tam üç gün sürmüştü zor oldu ama düştü çok şükür inşallah sizin daha çabuk düşer
Sürekli ağladı durdu 5 kişi yüzünü güldüremedik yavrumun. Yıkamakta işe yaramadı ateşten titremeye başladı 39.5 oldu ateşi fitil verdim düştü. Rahatlayınca uyudu şimdi kucağımda. Bırakmaya korkuyorum uyanırsa diye. Hırıltı falan yok öksürükte yok hiç. Hastaneye gitmeye gerek yok sanırım.
Dün çok gülmüştük bazar değdirdik heralde çocuğa. Kuzum benim ya. Bebeişler çabuk iyileşsin inşallah

aa çok sevindim çok güzel bi hediye olmuş gerçekten. Hediyelerimiz bile bebişlerle ilgili yalnız. Her türlü sevincimizde varlar çok şükür.

Back
X