• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben de kizlar aksam esime küstüm eve geldi sacma sapan birseyden dolayi cocuklara ve bana soylenmeye basladi yuksek sesle ben de ona karsilik verdim eve bize kizmanin ozlemiyle mi geliyorsun defim aksam hic konusmadim bugun eve geldi Ecenin ustundekini degistir diyor ama ogluma soyluyor sonra kahve yaptim seni affetmedim senin icin gelmedim dedi aa kim kimi affetmedi acaba dedim birde dun merdivenlerden dusmus kolu derin sekilde siyrilmis hastaneye gitmis pansuman yapmislar o yuzden midir nedir gergindi aksam
Keşke birbirimize yansıtmadan destek almayı becerebilsek karşılıklı. Yok yere huzursuzluk

Sürekli ağladı durdu 5 kişi yüzünü güldüremedik yavrumun. Yıkamakta işe yaramadı ateşten titremeye başladı 39.5 oldu ateşi fitil verdim düştü. Rahatlayınca uyudu şimdi kucağımda. Bırakmaya korkuyorum uyanırsa diye. Hırıltı falan yok öksürükte yok hiç. Hastaneye gitmeye gerek yok sanırım.
Dün çok gülmüştük bazar değdirdik heralde çocuğa. Kuzum benim ya. Bebeişler çabuk iyileşsin inşallah
Kiyamam ya insallah duser canim gozlemle atesini ona gore hareket edersin

Ne guzel canim cicek gondermis hediyesini de almis Mira kizin guzel guzel fotograflarini cekersin

aa çok sevindim çok güzel bi hediye olmuş gerçekten. Hediyelerimiz bile bebişlerle ilgili yalnız. Her türlü sevincimizde varlar çok şükür.

teşekkürler kızlar gerçekten her anımıza bin şükür

@minnakkartal doğum günün kutlu olsun nice güzel senelere :)
teşekkür ederim canım

Sürekli ağladı durdu 5 kişi yüzünü güldüremedik yavrumun. Yıkamakta işe yaramadı ateşten titremeye başladı 39.5 oldu ateşi fitil verdim düştü. Rahatlayınca uyudu şimdi kucağımda. Bırakmaya korkuyorum uyanırsa diye. Hırıltı falan yok öksürükte yok hiç. Hastaneye gitmeye gerek yok sanırım.
Dün çok gülmüştük bazar değdirdik heralde çocuğa. Kuzum benim ya. Bebeişler çabuk iyileşsin inşallah
kıyamam kuzum bende 39.5 gördüm ama hırıltı burun akıntısı fln yok diye götürmedim viral enfeksiyondur en fazla diye zaten doktoruda üç gün bekleyelim düşmezse test yaparız demişti inşallah sizinde gerek kalmaz üç günde sürmez

Ya kizlar gecenin bu saatinde cok alakasiz olacak ama kendinize vakit ayirabiliyor musunuz merak ettim. Bu saat olmus hala isle ugrasiyorum her yer dip duzen olsun diye cabaliyorum ama halim perisan. Yani eskiden olsa isle ugrasmak yerine maskeyle bakim urunleriyle falan ilgileniyo olurdum. Sizde durum nedir
Ben depresyon esigindeyim.

geçmiş olsun canım belki canı yandığı içindir bazen onlar bizi bazen biz onları anlayamıyoruz hoş ben kendimi bile anlamakta güçlük çekiyorum :) umarım uzamadan hemencik barışırsınız

A apriori11 sizin dönüş ne zaman arayı toparlayabildiniz mi
Bu gece dönüyoruz canım barıştık ama ben de afram taframla baya yıpratmışım eşimi barıştık ama üzüldüm de, ailesiyle geçireceği iki haftayı biraz bozdum. Bu arada hediyene bayıldım

Bu gece dönüyoruz canım barıştık ama ben de afram taframla baya yıpratmışım eşimi barıştık ama üzüldüm de, ailesiyle geçireceği iki haftayı biraz bozdum. Bu arada hediyene bayıldım
neyseki barışmışsınız kötü zaman denk gelmiş alınganlık ama eve dönünce sen bi şekilde toparlarsın durumu. teşekkür ederim canım.

yazyagmuru yazyagmuru ayni devam cikiyo calpol veriyorum ama aksam ustu cok aglamadi vermedim artik 38.5 olursa vercem alismasin cok sdi de mayisik yatito oyle yapisigiz bi de bu sicakta :)

yazyagmuru yazyagmuru ayni devam cikiyo calpol veriyorum ama aksam ustu cok aglamadi vermedim artik 38.5 olursa vercem alismasin cok sdi de mayisik yatito oyle yapisigiz bi de bu sicakta :)
Zaten canim bu ateslerle bagisiklik kazaniyorlar iyi yapmissin yukselirse verirsin ama insallah gerek kalmaz Ece de hasta olunca oyleydi kucagimdan birakamiyordum agliyordu

@ oslew canım geçmiş olsun umarım öykü hemen iyilesir.@ Akaibu size de geçmiş olsun bizim buranın havası iyi gelmedi gökçeye inşallah toparlanir.@minnakkartal canım doğum günün kutlu olsun ailenle nice huzurlu ve sağlıklı doğum günleri ne. Bu arada elif ada pazar günü emmeyi bıraktı istemiyor artık. iyi haberse doktorun dediği gibi emmeyi birakinca ek gıdalara olan ilgisi arttı. Maşallah diyeyim azilari çıkartıyor ama buna rağmen kırk takla atarak yedirdigim yarım kase çorbayi tam kase olarak günde iki kez yiyor kahvalti ve meyve purelerinide istahla yiyor.okadar iştahsızlık tan sonra şimdi böyle olunca hayal dünyasında gibiyim çok mutluyum allah daim etsin diyorum. anne sütünü sagdiklarimdan içiyor şimdilik kaşıkla bile istemezdi ama şimdi alıştırma bardaginda içiyor. Pazartesi kontrolü var elifin diyeti bozulacak umarım süt alerjisi geçmiştir çok dua ediyorum bunun için lütfen sizlerde dualarinizi eksik etmeyin. Hepinizi öpüyorum.

@ oslew canım geçmiş olsun umarım öykü hemen iyilesir.@ Akaibu size de geçmiş olsun bizim buranın havası iyi gelmedi gökçeye inşallah toparlanir.@minnakkartal canım doğum günün kutlu olsun ailenle nice huzurlu ve sağlıklı doğum günleri ne. Bu arada elif ada pazar günü emmeyi bıraktı istemiyor artık. iyi haberse doktorun dediği gibi emmeyi birakinca ek gıdalara olan ilgisi arttı. Maşallah diyeyim azilari çıkartıyor ama buna rağmen kırk takla atarak yedirdigim yarım kase çorbayi tam kase olarak günde iki kez yiyor kahvalti ve meyve purelerinide istahla yiyor.okadar iştahsızlık tan sonra şimdi böyle olunca hayal dünyasında gibiyim çok mutluyum allah daim etsin diyorum. anne sütünü sagdiklarimdan içiyor şimdilik kaşıkla bile istemezdi ama şimdi alıştırma bardaginda içiyor. Pazartesi kontrolü var elifin diyeti bozulacak umarım süt alerjisi geçmiştir çok dua ediyorum bunun için lütfen sizlerde dualarinizi eksik etmeyin. Hepinizi öpüyorum.
Canim cok sevindim senin adina zaten anne sutunden alacagini aldi insallah hep boyle devam eder masallah Elif e ve süt alerjisi de gecmistir insallah iyice rahatlarsin canim

canim benim boyumda 1.68 hanile kalmadan once 59 kiloydum dogum yaptiktan sonra hizla kilo verdim 60 a dustum ama kisin geri aldim 64,e kadar ciktim birkqc ay once 62 ye dustum ama simdi 63 64 arasi gidip geliyorum ilk defa yazin kilo veremedim ki hep ayak ustuyum ama yiyiyorum bu bir gercek birde aksam yemegine esimi bekliyorum gec yiyiyoruz yemegi sanirim onun etkisi var biz de bir ay sonra tatile gitcez birkac kilo vermem lazim ekmegi birakayim bari aksam yemegini de one cekeyim belki veririm:KK43:

Ben de diyet yapamam pek donem donem istahim kesiliyo.bu sayede veriyorm azar azar:)

Zaten canim bu ateslerle bagisiklik kazaniyorlar iyi yapmissin yukselirse verirsin ama insallah gerek kalmaz Ece de hasta olunca oyleydi kucagimdan birakamiyordum agliyordu
cok yukselmiyo zaten ama devamli uyku hali bu saatte uyumazdi hic aglaya aglaya uyudu cok uykusi gelmis anlamadim ne istedigini yikti ortaligi koluma yatirdim kapatti hemen gozunu

tesekkur edeiz ims guzel haberlerle gelirsiniz sizde cok zor valla isiniz öykü de son 3 aydir keyfi emiyodu artik onuda birakti 15-20 gundur

UOTE="yaz yagmuru, post: 41875818, member: 619731"]Canim cok sevindim senin adina zaten anne sutunden alacagini aldi insallah hep boyle devam eder masallah Elif e ve süt alerjisi de gecmistir insallah iyice rahatlarsin canim[/QUOTE]
Sağol canım inşallah hayirlisiyla rahatlariz hem o hem ben çok yiprandik bir yıldır.onumuzdeki ay görevde yükselme sınavım var yedi yıldır bekliyorum ama eliften ötürü hazirlanamiyorum çünkü kendime ayirabilecegim bir saatim bile yok. Elifim iyilessin kariyer bir dört yıl daha ertelenir hiç önemli değil yeterki kızım sağlıklı ve mutlu olsun.

UOTE="oslew, post: 41876149, member: 223568"]cok yukselmiyo zaten ama devamli uyku hali bu saatte uyumazdi hic aglaya aglaya uyudu cok uykusi gelmis anlamadim ne istedigini yikti ortaligi koluma yatirdim kapatti hemen gozunu

tesekkur edeiz ims guzel haberlerle gelirsiniz sizde cok zor valla isiniz öykü de son 3 aydir keyfi emiyodu artik onuda birakti 15-20 gundur[/QUOTE]
İnşallah canım. Sağlık olsun onlar kendileri karar verdi biz elimizden geleni yaptık kararlarına saygı duymak lazım çünkü büyüdüler bazı hareketleri yetiskin gibi artık değilmi.

neyseki barışmışsınız kötü zaman denk gelmiş alınganlık ama eve dönünce sen bi şekilde toparlarsın durumu. teşekkür ederim canım.
eşinin fotoğraf makinesi alacağı aklıma gelmişti canım. Hatta sorucaktım sana fırsatım olmadı. güzel günlerde kullan. @yaz yagmuru sen haklısın canım ama bazen biz de başka birşeye kızıp alakasız birşeye patlıyoruz. insalık hali uzamadan gönlünü alır inşallah. A apriori11 barışmanıza sevindim. sitede yokluğun belli

@minnakkartal dogum gunun kutlu olsun canim bende hediyene bayildim
A Apriori barismaniza sevindim canim bazen boyle tatsizliklar olabiliyot ne yazikki
D deterjan inşallah gecmistir canim
yazyagmuru yazyagmuru klasik erkek tipi canim hatta babamin baska bi sekli ama yaslandikca sekil degistiriyorlar simdi annemle yalnizlar bu arada bizdede 2 erkek bi kiz ve en kucuk kiz oda benim :) simdi gozunun icine bakar babam annemin ne istese yapar anneme bisi olacak diye odu kopar arada sorariz eskiden neden boyle yaptin baba diye bilmiyorum ki kizim cahildim der eşinin yaslanmis hali.benim babam :))

Back
X