• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Cok sevindim canim gecmis olsun tekrar

Terlemesi iyi haber canim benim cocuklar atesten sonra terlemeye basladilarmi iyilesiyorlar insallah tamamen iyilesir

Canim ya zor olmustur senin icin eve gidince dusunu alir rahatlarsin

Cok sevindim aranizin duzelmesine canim
canim o cocugun gozleri bozuk sanirim gayet iyisin sen masallah
sağol canım ay bide her gidişimde baştan sölüyorum kepek istemiyorum diye yok masus mu yapıyo deli mi belli değil

M mutube ben de baska yerde birsey yediremiyorum kizima hele kv nin yaninda yeter emiyor yedirme yazik cocuga deyip duruyor kizimi en guzel evimde yediriyorum mama sandalyesinde rahat oluyor baska yerlerde kaciyor yemege adapte olamiyor
mira zaten çok zor yiyo biliyosunuz ama bi yere gittiğimizde hiç yemiyo herkes ay öğürdü ay kuscak mira da anlıyo resmen yüz buluyo ağlıyo tabi herkes de bi alma çabası o yüzden bende pek yemek saati dışarı denk gelsin istemiyorum

Terlemesi iyi haber canim benim cocuklar atesten sonra terlemeye basladilarmi iyilesiyorlar insallah tamamen iyilesir

Gökçe öğle uykusuna yatınca iyi bi banyo yaptım sonunda :)

Ya kizlar gecenin bu saatinde cok alakasiz olacak ama kendinize vakit ayirabiliyor musunuz merak ettim. Bu saat olmus hala isle ugrasiyorum her yer dip duzen olsun diye cabaliyorum ama halim perisan. Yani eskiden olsa isle ugrasmak yerine maskeyle bakim urunleriyle falan ilgileniyo olurdum. Sizde durum nedir
Ben ayırmaya çalışıyorum en azından kahvemi içip mutlaka telvesini yüzüme maske yapıyorum :)

günaydın kızlar bugün benim doğum günüm :KK6:
Cnm geçmiş de olsa doğum günün kutlu olsun. Hediyene de bayıldım. Artık miranın her anını çok daha rahat ölümsüzleştireceksin :)

kantindeki çocuğun bana kepekli değilde normal tost vermesi için daha kaç kilo vermem gerek acaba >.<
Belki kepeklinin tostu çok daha lezzetli oluyordur. Ondan öyle veriyordur :)

@kmltm bende coresatin dicem. Pembe olanından. Arenin herşeyine sürüyorum ve hemen geçiriyor.
@oslew çok sevindim ateşinizin düşmesine. Çok şükür.
@Akaibu sizede çok geçmiş olsn. Hava değişikligi falan mı oldu acaba gökçede. En yakın zamanda düzelirsiniz inş.

sağol canım ay bide her gidişimde baştan sölüyorum kepek istemiyorum diye yok masus mu yapıyo deli mi belli değil

mira zaten çok zor yiyo biliyosunuz ama bi yere gittiğimizde hiç yemiyo herkes ay öğürdü ay kuscak mira da anlıyo resmen yüz buluyo ağlıyo tabi herkes de bi alma çabası o yüzden bende pek yemek saati dışarı denk gelsin istemiyorum
Ece evde yese bile disrida oyle canim yemiyor kaciyor

Ben ayırmaya çalışıyorum en azından kahvemi içip mutlaka telvesini yüzüme maske yapıyorum :)

Cnm geçmiş de olsa doğum günün kutlu olsun. Hediyene de bayıldım. Artık miranın her anını çok daha rahat ölümsüzleştireceksin :)

Belki kepeklinin tostu çok daha lezzetli oluyordur. Ondan öyle veriyordur :)

@kmltm bende coresatin dicem. Pembe olanından. Arenin herşeyine sürüyorum ve hemen geçiriyor.
@oslew çok sevindim ateşinizin düşmesine. Çok şükür.
@Akaibu sizede çok geçmiş olsn. Hava değişikligi falan mı oldu acaba gökçede. En yakın zamanda düzelirsiniz inş.
teşekkürler canım bide pazartesi sorucam artık çocuğa amacın ne diye :P

Kızlar ya arenin uyku saatini düzenleyemiyorum.uykuya çok düşkün bi oğlum var. İki gündür akşam banyo yaptırıp 10 gibi yatırıyorum. Kesin erken kalkar diyorum ama yine ertesi gün 10 da kalkıyo. Gecede beslenmiyor hiç. Saat 4 gibi öğle yemegini yiyor. Ne yapsam bilemedim.

Kızlar ya arenin uyku saatini düzenleyemiyorum.uykuya çok düşkün bi oğlum var. İki gündür akşam banyo yaptırıp 10 gibi yatırıyorum. Kesin erken kalkar diyorum ama yine ertesi gün 10 da kalkıyo. Gecede beslenmiyor hiç. Saat 4 gibi öğle yemegini yiyor. Ne yapsam bilemedim.
düşündüm düşündüm bi cevap veremedim böyle bi durumda bişi yapılmamalı bence oh misler gibi uyuyan bebek hatta maşallah denmeli

cidden hiç ateşlenmedi. Dünkü kadar huysuzda değil. İnşallah dediğin gibidir

12 saat uyuyo resmen. Aç nasıl duruyo ki o kadar saat. Gündüz uyuyo mu peki? Ne desem bilemedim.

Herkese selam olsun biz yazlığa geldik ateşimiz gecti 3 gün oldu düngecede öksürükten uyuyamadı oğlum napsam bilemedım havuza soktum napim ben ya 1 ay içinde 3 üncü hastalık yaz geldi artık hasta olmaz diyodum yıne hasta ama sadece gece öksürdü burda dr da yok kendimide kısıtlamak istemiyırum ramazan sonrası dinlenmek eğlenmek bizimde hakkımız diyorum bu gecede bakıcam yine öksürürse döneriz

Ben hiç böyle ateş görmemiştim gökçede. Kışın bi kere grip olmuştu öksürük geniz akıntısı falan. Onun dışında ufak tefek hastalıklar hep
Ne zormuş ama canım çıktı. Ağladım o ağlarken susmuyo bir türlü. Sinirlerim yıprandı. Bi gecede yaşlandım resmen
Benim halim nolcak böyle bir kere hastalandı diyosun masallah zaten 40 ımda anne oldum ne zorluklarla sen bır gecede yaşlandıysan hamdolsun allah beterınden korusun

M mutube bu erkek analarinin geneli oyle bizimki de supurge yapar cam siler kv sasirdi yaptirma diyodu kusura bakmasinlar yapacaklar
esinde daha babaliga alisamamis sanirim biraz kaynasmalari lazim ins evinizde mutlu mesut yasarsiniz
Benim k valdem eşime yardım et diye uyarır sürekli biraz sen ilgilen der sağolsun ama benim eşim gec geldiği için yorgun sürekli

Keske benımkide uykuya düşkün olsa şimdi uyudu 10 dk uyandı inan yemek aklıma gelmez

Herkese selam olsun biz yazlığa geldik ateşimiz gecti 3 gün oldu düngecede öksürükten uyuyamadı oğlum napsam bilemedım havuza soktum napim ben ya 1 ay içinde 3 üncü hastalık yaz geldi artık hasta olmaz diyodum yıne hasta ama sadece gece öksürdü burda dr da yok kendimide kısıtlamak istemiyırum ramazan sonrası dinlenmek eğlenmek bizimde hakkımız diyorum bu gecede bakıcam yine öksürürse döneriz
ay canım ne zordur öylesi de hem sana hem kuzucuğa inşallah öksürmez sende az biraz dinlenebilirsin

@oslew çok şükür uzun sürmeden gecti
@Akaibu gecmiş olsun cnm
@minnakkartal cnmdoğum günün kutlu olsun hayırlı ömrün olsun
isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim allah kolaylık versın cnm daha okuyanadığım unuttuğun kim varsa hepinize sağlık selamet diliyorum
teşekkürler canım

image.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    107,2 KB · Görüntüleme: 62
Benim halim nolcak böyle bir kere hastalandı diyosun masallah zaten 40 ımda anne oldum ne zorluklarla sen bır gecede yaşlandıysan hamdolsun allah beterınden korusun
lafın gelişi söyledim aslında. Daha beterinden allah sakınsın elbet ama gücüm yetmeyeceğinden değil yavrumu o halde görmek zor geldiğinden. Anne olunca yaş kaç olursa olsun zorluk ne olursa olsun insan her türlü gücü buluyo kendinde

Canim atesinin olmamasina sevindim insallah oksurugu de gecer bol bol burnunu ac ben gunde iki kez serum fizyolojik yapiyorum kizima hava sicak burnu kuruyor iyi oluyor temizleniyor limonlu ihlamur verebilirsin corbalarina limon damlatabilirsin canim c vitamini iyi olur bir de canim bagisikligi guclendirdigi icin ben Ecenin corbalarina 1 dis sarimsak katiyorum hep eger vermiyorsan deneyebilirsin insallah iyi olur oglun tadini cikarirsiniz tatilin ayrica resmine de bayildim masallah kuzuya cok tatli

Back
X