• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar cok canim sikildi bizim arabanun arka camini manyagin biri indirmis kirmis.Iki hafta once de cizmislerdi bi de carsamba gunu kiz kardesim troid ameliyat olacak annem hastanede yatiyor of ne sikintili gunler:(

Kizlar cok canim sikildi bizim arabanun arka camini manyagin biri indirmis kirmis.Iki hafta once de cizmislerdi bi de carsamba gunu kiz kardesim troid ameliyat olacak annem hastanede yatiyor of ne sikintili gunler:KK43:

İmtihan demek ki..sabır gerekli..Allah arada bir böyle sınar derler ya..Geçmiş olsun bu arada canım..

Kizlar cok canim sikildi bizim arabanun arka camini manyagin biri indirmis kirmis.Iki hafta once de cizmislerdi bi de carsamba gunu kiz kardesim troid ameliyat olacak annem hastanede yatiyor of ne sikintili gunler:KK43:
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin

QUOTE="kmltm, post: 41896229, member: 442171"]Canim bence de mumkun oldugunca gorusme.esinin ailesi sonucta atamaz ama gercek yuzlerini gormesi cok iyi olmus.senin yaninda duruyo en azindan.ben de olsam araya mesafe koyardm cok mecbur kalmadikca gorusmezdm bayramda seyranda anca o da Allah rizasi icin[/QUOTE]
Canım bir süre bayramda da görüşebilecegimi sanmam. Çünkü ikiyüzlü olduklarını yuzlerine vururum huzursuz luk çıkar eşim daha çok yipranir. Üzülürüm o zaman.

Ben 30 yasima girdigimden beri ne yasimi aklima getiriyorum ne de dile aliyorum unuttum yasimi (33) bu arada
Sen 32 doldurup 33emi girdin ben haziranda 32seneyi doldurdum eşime 33 yaşıma girdim diyorum o yanlış öyle değil daha 32sin diyo. Benim yasimida eşim kucultuyo:)) yaslanmqmdanmi korkuyo ne:)) ben 83 doğumluyum sendemi 83lusun.

Geçmiş olsun canım böyle durumlarda sabreden allah katında çok kazanıyomuş.

D deterjan canim cok uzuldum cok canim sıkıldı ama boyle insanlar ne yazikki hep boyle kalıyor hic degismiyorlar ben olsam bende tavrimi alirdim bi sure gorusmezdim ama senin iyi niyetinede hayran kaldim hala istersen gidebiliriz demen takdire şayan senin gibi bir gelin bulmuşlar bunuyorlar hic kafana takma esinde senin yaninda ne de olsa bence konuyu hic acma eşine arada kalmasin iyice kv de arama hic ararsa mesafeli konus zamanla olay kapanir allah sabir versin canim bu arada başın sagolsun

QUOTE="kmltm, post: 41896229, member: 442171"]Canim bence de mumkun oldugunca gorusme.esinin ailesi sonucta atamaz ama gercek yuzlerini gormesi cok iyi olmus.senin yaninda duruyo en azindan.ben de olsam araya mesafe koyardm cok mecbur kalmadikca gorusmezdm bayramda seyranda anca o da Allah rizasi icin
Canım bir süre bayramda da görüşebilecegimi sanmam. Çünkü ikiyüzlü olduklarını yuzlerine vururum huzursuz luk çıkar eşim daha çok yipranir. Üzülürüm o zaman.[/QUOTE]

Bosver canim o zaman sen daha iyi bilirsin icnden nasl geliyosa oyle davran.nasl olsa esin yaninda

Gece evi su bastı, sifonun borusu patlamış, biz yukarıda uyuyorduk, banyodan taşıp araya ordan yatak odasına 1 merdiven basamağı kadar su vardı odalarda. Parkeler kabardı, halıları yıkamacıya verdik. Durup dururken bir ton iş çıktı. Allah beterinden korusun.

Canim benimde öyle geçen gün doktora gösterdim. Evet çok bi iyileşme olmamış
Krem vermedim mi Sana dedi. Vermediniz diyince o krem ilk 6 ay işe yarıyor ama istersen yazıyım dedi tabi bende ise yaramayacaksa yazmayın dedim almadım. Birazda insanın bünyesi ile alakali sanırım.benim bütün yaralarım geç iyilesir :/
Yapıştırma diyorlar ya benim oyle oldu suan nerdeyse iz yok gibi bir sey sizin de mi yapistirmaydi? Ben krem vs de kullanmadım

Geçmiş olsun canım, Allah daha beterlerinden korusun.

Yarın dermotoloğa gidicem saçlarım çok dökülüyor. Kendi çabamla 9 kilo verdim, Vucudüm ne durumda tahlilleri yaptırayım bir bakayım. Sonra kuaföre gidip up uzun saçlarımı kısalttırıcam.
Benim de acayip dökülüyor yakında kel kalacagim bu gidişle benim oglum cok emıyor acaba ondan mi dökülüyor ki ilk fırsatta ben de gidecegim doktora

Benim de acayip dökülüyor yakında kel kalacagim bu gidişle benim oglum cok emıyor acaba ondan mi dökülüyor ki ilk fırsatta ben de gidecegim doktora
Doktorun ilk sorduğu şey, emziriyor musun oldu. Emzirirken vucudundaki vitaminleri 2 kişi paylaşıyorsunuz emzirme döneminde çok dökülüyor dedi. Bir ton tahlil istedi. Tahlilleri şimdilik yaptırmadım tatile gidip geleyim üstüne düşeceğim.

Doktorun ilk sorduğu şey, emziriyor musun oldu. Emzirirken vucudundaki vitaminleri 2 kişi paylaşıyorsunuz emzirme döneminde çok dökülüyor dedi. Bir ton tahlil istedi. Tahlilleri şimdilik yaptırmadım tatile gidip geleyim üstüne düşeceğim.

Takip ettiğim bir grupta bayanın biri aşağıdaki mesajı yazmış. Bizlerde dikkatli olalım.

Arkadaşlar çocuklarınızın yediklerine dikkat edin. Meyve ve sebzeleri sirkeli sularda bekletin ve kaynamış suyla mutlaka durulayın. Ortalıkta ishal, kusma yüksek ateş, bademcik iltihabı virüsü dolaşıyor. Sabah hastanedeyim çocuk koğuşu dolmuş taşıyor. Dondurma yedirmeyin, soğuk su içirmeyin. Rüzgara karşı bilhassa koruyun... Azami dikkat gösterin. Terledikleri zaman çamaşırlarını değiştirin. Doktorlar şaşkın yaklaşık iki haftadır bu virüsle uğraşıyorlarmış hastanede. Hasta yoğunluğu var... İlaç verirlerse içirin ihmal etmeyin. Virüs ilaçsız şifa bulmuyormuş...Kanlı ishale çeviriyormuş.. Sonuç tabii sizin de,bebeğiniz içinde yıpratıcı olur...

Sen 32 doldurup 33emi girdin ben haziranda 32seneyi doldurdum eşime 33 yaşıma girdim diyorum o yanlış öyle değil daha 32sin diyo. Benim yasimida eşim kucultuyo:)) yaslanmqmdanmi korkuyo ne:)) ben 83 doğumluyum sendemi 83lusun.
Canim ben 82 aralik dogumluyum tam olarak 33 degil ama yil sonu olmam yil hesabinda bir yas buyuk yapiyor aslinda su an 32,5 tam olarak:))
Gece evi su bastı, sifonun borusu patlamış, biz yukarıda uyuyorduk, banyodan taşıp araya ordan yatak odasına 1 merdiven basamağı kadar su vardı odalarda. Parkeler kabardı, halıları yıkamacıya verdik. Durup dururken bir ton iş çıktı. Allah beterinden korusun.
hay Allah kotu olmus canim dedigin gibi Allah beterinden korusun

Of kötü olmuş canım yaa allah kolaylik versin bi sürü is çıkmış.

Back
X