• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim ben 82 aralik dogumluyum tam olarak 33 degil ama yil sonu olmam yil hesabinda bir yas buyuk yapiyor aslinda su an 32,5 tam olarak:))
hay Allah kotu olmus canim dedigin gibi Allah beterinden korusun
Hmm bende o zaman eşim gibi 33demiycem 32demeye devam:)) iyi zaten işime gelir bi yaş bi yastir:)))

Emziren anneler gunduz kac defa emziriyorsunuz benim kizim surekli emmek istiyor karni tok olsa bile yapisiyor biraz azaltmak istiyorum ama ne yapsam sütu sevmedi
Ben sayamiyorum yiğit de çok yapıştı bana bu ara. Sütü bi tek pipetle içiyo oda az bişey içip bırakıyo aynı dertler yani.

@yaz yagmuru canım senin yegeninindi sanırım topuk kani olumsuz çıkmıştı bi daha vermislerdi nasıl çıktı sonuçları. Uzulmustuk ama yanlistir demiştik inşallah iyi bi sonuç çıkmıştır.

Hmm bende o zaman eşim gibi 33demiycem 32demeye devam:)) iyi zaten işime gelir bi yaş bi yastir:)))
Yas hesabi hep tartisilir ama bana gore bebeklerinki gibi dogunca hemen bir yasinda olmuyorlar bir sene sonra bir yas oluyor bende dogum gunumde hemen yeni yasimi saymiyorum ama maalesef aralik dogumlu olunca Ocak ayinda hemen bir yas atliyorum benimde kv beni kucultur sülalede benden sonra evlenenler olmustu o gelinler bana abla diyordu dikkatimi cekti bir sure sonra adimi soyluyorlardi aa dedim abla demiyorlar artik kv dem ben dedim ona abla demeyin o kucuk evlendi genc daha o sizinle yasit demis:)))
@yaz yagmuru canım senin yegeninindi sanırım topuk kani olumsuz çıkmıştı bi daha vermislerdi nasıl çıktı sonuçları. Uzulmustuk ama yanlistir demiştik inşallah iyi bi sonuç çıkmıştır.
evet yigenim canim ikinci kan sinirda cikti sonra hastaneye yonlendirmisler hastanede tekrar bakildi cok sükür düsuk cikmis

Bir uyku bastırdı bir uyku eşime dedim yarım saat kestircem tabi küçük hanım durur mu mık mık meğer onunda uykusu gelmiş tabi salla salla anca daldı benim uykuysa yalan oldu >.<

Ay su coresatin ne guzel biseymis keske daha once alsaymisim hemen sondu bile o kabarciklar sagolun kizlarEn Büyük KKboynu da kizarmisti surdm azck gecti hemen:)
Evet canim super birsey ve kortizon falanda icermiyor Ecenin kizarikliklarina da iyi geldi bu kremi kardesime dr onermis ben de ayni hastaneye goturdum baska dra bize kortizonlu krem vermisti surunce geciyordu birakinca tekrar oluyordu ama coresatin gecirdi ve uzun zamandir olmadi en son isilik olmistu banyodan sonra bir kez durdum gecti kesinlikle mucizevi bir krem

Gece evi su bastı, sifonun borusu patlamış, biz yukarıda uyuyorduk, banyodan taşıp araya ordan yatak odasına 1 merdiven basamağı kadar su vardı odalarda. Parkeler kabardı, halıları yıkamacıya verdik. Durup dururken bir ton iş çıktı. Allah beterinden korusun.
Geçmiş olsun canım Dediğin gibi allah beterinden korusun

Emziren anneler gunduz kac defa emziriyorsunuz benim kizim surekli emmek istiyor karni tok olsa bile yapisiyor biraz azaltmak istiyorum ama ne yapsam sütu sevmedi
Valla biz sabahtan beri yapışık haldeyiz sıcak bi taraftan emzirmek zaten efor iki kes duş aldım ben hafta içi bire düşürdüm iş yerinde sağımı yinede azalma olmadı miraysa gerçekten beni emdiği sürece bişi yemicek gibi şu saate kadar sadece yarım kaseye yakın bi Çorba içti o kadar

Yas hesabi hep tartisilir ama bana gore bebeklerinki gibi dogunca hemen bir yasinda olmuyorlar bir sene sonra bir yas oluyor bende dogum gunumde hemen yeni yasimi saymiyorum ama maalesef aralik dogumlu olunca Ocak ayinda hemen bir yas atliyorum benimde kv beni kucultur sülalede benden sonra evlenenler olmustu o gelinler bana abla diyordu dikkatimi cekti bir sure sonra adimi soyluyorlardi aa dedim abla demiyorlar artik kv dem ben dedim ona abla demeyin o kucuk evlendi genc daha o sizinle yasit demis:)))
evet yigenim canim ikinci kan sinirda cikti sonra hastaneye yonlendirmisler hastanede tekrar bakildi cok sükür düsuk cikmis
Oh iyi baari içiniz rahatlamistir sevindim bende. Bugün birden aklıma düştü merak etmistim.

Ay su coresatin ne guzel biseymis keske daha once alsaymisim hemen sondu bile o kabarciklar sagolun kizlarEn Büyük KKboynu da kizarmisti surdm azck gecti hemen:)
Şu kirem den bide ben aliyim yarın eczaneden bizde eksik kalmiyalim:) ama burda arendi sanırım pembe rengi olanı varmış o daha iyiymiş çeşitleri mi var sizinkiler ne renk kızlar.

Kzlar merhaba bi urun varmis almanyadan getiriliyomus bizim burada bi eczanede var sadece yüzde yüz bitkisel minik granüller diş cikarma döneminde kullaniliyomus Komşum söyledi adini unuttm yarn yazdrcm bi kgida alsammi almasammi karar veremedim anlata anlata bitiremedi ilk çocuğu 16 yasinda ikinci 3 ikisine de kullnmis ne sanci ne ağlama ne uykusuzluk hc etkilemiyomus bebekleri dişler.

Hemen yanına ilisiverseydin canım sende bu fırsatları kaçırmamak lazım:)
yatamadım o tatlı uyku gitti

Şu kirem den bide ben aliyim yarın eczaneden bizde eksik kalmiyalim:) ama burda arendi sanırım pembe rengi olanı varmış o daha iyiymiş çeşitleri mi var sizinkiler ne renk kızlar.
Canım pembe olan Pediatrik olan Diğerlerini bilmiyorum bizdeki de prdiatrik

Kzlar merhaba bi urun varmis almanyadan getiriliyomus bizim burada bi eczanede var sadece yüzde yüz bitkisel minik granüller diş cikarma döneminde kullaniliyomus Komşum söyledi adini unuttm yarn yazdrcm bi kgida alsammi almasammi karar veremedim anlata anlata bitiremedi ilk çocuğu 16 yasinda ikinci 3 ikisine de kullnmis ne sanci ne ağlama ne uykusuzluk hc etkilemiyomus bebekleri dişler.
Canım ismini Alınca yazarmısın bi abime sorayım bende hoş ben kullanmaya çekinebilirim ama Merak ettim

Canm hrada sütü reddetti ilkönce bnde sevsin diye biberona sütü koydum içine iki tane cicibebe attm verdm içti şimdi sadede iciyo BN bazen ynede koyuyorum cicibebe
Evet canim super birsey ve kortizon falanda icermiyor Ecenin kizarikliklarina da iyi geldi bu kremi kardesime dr onermis ben de ayni hastaneye goturdum baska dra bize kortizonlu krem vermisti surunce geciyordu birakinca tekrar oluyordu ama coresatin gecirdi ve uzun zamandir olmadi en son isilik olmistu banyodan sonra bir kez durdum gecti kesinlikle mucizevi bir krem[/QUOTEl]

Geçmiş olsun canım Dediğin gibi allah beterinden korusun

Valla biz sabahtan beri yapışık haldeyiz sıcak bi taraftan emzirmek zaten efor iki kes duş aldım ben hafta içi bire düşürdüm iş yerinde sağımı yinede azalma olmadı miraysa gerçekten beni emdiği sürece bişi yemicek gibi şu saate kadar sadece yarım kaseye yakın bi Çorba içti o kadar
Ya canim artik bana fenalik geliyor bir is yapamiyorum surekli meme istiyor dedigin gibi sicak zaten hava da hayir yani ihtiyacini aliyor zaten fazlasi ona da yaramiyor surekli eziyet halinde süt icse arada süt vercem ama onu da icmedi deneyecegim yine şu sütü yoksa hic rahat yok zaten canim emmeyi birakan bebekler yemek yemeye basliyor benim oglumda oyle olmustu
Oh iyi baari içiniz rahatlamistir sevindim bende. Bugün birden aklıma düştü merak etmistim.
Sana ve dua eden arkadaslara tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun
bizimki de pembe canim pembe olan bebekler ve kucuk cocuklar icinmis

Masallah oğluşuna kocaman olmuş allah bağışlasın çalıştığın için vakit ayıramıyısundur sağlıklı olun yeterki 9,diş bizde beklıyoruz

Aynen canım oğluşuma ayrıyorum tüm vaktimi. Çok harika bir bakıcımız var çok şanslıyım Allah çalışan tüm annelere böylesini nasib etsin... Oğluma vakit ayırabileyim diye çırpınıyor her işe yardımcı oluyor halbuki hiç böyle anlaşmamıştık ama anne duası alıyor her işi rast gider diye düşünüyorum. Zaten eve 18.30da giriyorum. Akşam oğluşa vereceğim yemeği bile hazır bırakıyor uğraşmayım diye.

OooOooOoo hoşgeldin canım. Faceden takip ediyorum. Yeni saçlarınız güzel olmuş :)

Ay sorma canım ben hiiiç beğenmedim ama babamız mantıklı davrandı zorla yaptırdı. Çok güzeldi yavrumun saçları sarı sarı ama aşırı terliyordu resmen isilik olmuştu babası gizli götürüp kestirdi hain köfte :) bende sizifaceten takipteyim ama burası bir başka güzel ya çok özledim her fırsatta bakmak istiyorum ama tel hata veriyor sürekli sinir oluyorum :(

Adını buraya yazarmısın canım bizde bakalım

Back
X