Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pinar çocuk sütü cnm aptamile karsi on yargiliym BN birazİyi eglenceler canim insallah Umutta eglenir guzel gecer
Pinarin devam sutumu yaziyor canim bakayim bugun
Canim buyuk oglum Serhan kucuk Melih canim
aynen canim istahi yok kasigi uzattigim an kafasini ceviriyor oyunla yediriyorum sanirim emmek istahini azaltiyor benim de bir sinir koymam gerekiyor ama disaridayken aklina gelmiyor pek gecen hafta denize gittik arabada giderken emzirdim orada hic aklina gelmedi aksam corbasini yedi bir daha evde emdi kv dem evet canim tutarsiz davraniyor ama yas konusunda biraz takintilidir kendisi 70 yasindayken biz 70 yasindasin dedigimizde hayir kabul etmiyorum dedi birkac kisiyi ornek gosterdi onlar benden buyuk 70 yasindayiz demiyor ben neden 70 olayim demisti:)))
Ece de hic durmuyor canim surekli hareket halinde şu emme olayini bir duzenlemem gerekiyor artik goguslerimin ucu aciyor hem o yemek istemiyor hem beni mahvediyor insallah duzene sokarizMaşallah Gökçeye nazar değmesin canım. En azından hem anne sütü hem ek gıda dengesi bozulmaz.
Çok şık olmuş elbise canım çok yakışmış maşallah. Ben de siyah severim ve ben olsam siyah ayakkabı giderdim.
Çok benziyor bizim bu meme durumları canım. Gerektiği kadar yemiyorlar işte sürekli emdikleri için. Biz bu işe el atsak iyi olacak. Yoksa benim bebenin kilosu kaç aydır yerinde sayıyor. Gün içinde uyku harici ve mama sandalyesi harici hiç oturmuyor. Anne sütü de bi yere kadar ttabi.
Kayinvaliden konusunda da kadın değil miyiz yaş konusu en can alıcı noktamız![]()
ya annesi boyle de akillilar masallah Mira yaBenim kızım kesin manken olcak kendisini kusturmasından sonra şimdide pamuk yerken yakaladım küçük Hanımı resmen herseye kusan çocuk küt diye yuttu alamadım ağzından
Bide dün gece yatarken halının altına kart koymuştu şimdi gidip kaldırıp onu Aldı çok şaşırdım :))
Simdi cikiyoruz canim bakayim ben de tesekkur ederimPinar çocuk sütü cnm aptamile karsi on yargiliym BN biraz
Benim yigenimde 4 yaşına kadar aptamil devam sütü içti. Normal süt iciremediler. Bir yıldır biraz biraz içmeye başladı.Pinar çocuk sütü cnm aptamile karsi on yargiliym BN biraz
Eşime dedim ki çocuğun yemeğini yedirmeye sen devam et ben hazırlanayım.
Gülüyolar ediyolar. Yiyo mu diyorum evet diyo. Merak ettim kapıdan izleyeyim dedim.
Adam benim çiçrklerin yapraklarını suladığım sprey şişesini almış eline. Çocuğun yüzüne sıkıyo. O gülerkende kaşığı ağzına sokuyo![]()
Çok güldüm ve bence de çok yaratıcı :)Eşime dedim ki çocuğun yemeğini yedirmeye sen devam et ben hazırlanayım.
Gülüyolar ediyolar. Yiyo mu diyorum evet diyo. Merak ettim kapıdan izleyeyim dedim.
Adam benim çiçrklerin yapraklarını suladığım sprey şişesini almış eline. Çocuğun yüzüne sıkıyo. O gülerkende kaşığı ağzına sokuyo![]()
Kerem Alp i denize götürdük dün. Daha önceki gün ayaklarını sokup baya bi islanmisti, denize doğru kosuyordu biz yakaliyorduk. Çok eglendi. Denizden çıkarınca aglamisti hatta. Tüm bunlardan yola çıkarak tam teşekküllü gittik denize. Babası ve ben ne sebeklikler yaptik ama çok nadir güldürüp oynatabildik. Hiç böyle hayal etmemistim. Umarım zamanla alisir:))
Bir de bugün biraz süt icirmeyi başardım. Pipetli kutu sutlerden alıp babasına verdim. O iciyormus gibi yapinca bizimki Direk gelip olaya burnunu soktu. Babası içirdi. Gezip dolaşıp biraz içip gitti derken yaklaşık 1 çay bardağı kadar içmiştir. Ama sonrası süt banyosu olarak bize döndü. Çünkü kutuyu eline gecirip içinden süt fiskirtmak için kendini parçaladı. Balkona çıkardım ve bir nevi süt banyosu yaptı paşam. Bizimki suyla yikanmayi sevmiyor demek ki![]()
Maşallah canım, tek kötü olabilecek yani kansızlık ihtimali. Onu dışında şifa olsun bal olsun. Bizim oğlan içmiyor kendi haline bıraktım, yoğurt ve peynirle idare etmeye çalışıyoruz.Benim oğlan sütü damacanayla içiyor maşallah. Pınar çocuk 500ml nerdeyse bitiyor bi günde . Iyi mi kötü mü bilemedim :/ 250 cc lik biberon aldım sırf süt için
Güle güle giysin kuzu.teyzeler yeni ayakkabilarimiz 20 numara aldik iyi oldu ben spor sandalet istiyodum ama sezon bitmis megersem kisliklar basliyo bunlari da zorla buldum tanca kids ten
Canım bizim banyolarimiz da sıkıntılı zaten ordan anlamaliydik ama bize bir gün önceden umut vadedince heves etmiştik baya. sizde sıkıntı olmayacak gibi görünüyor bol bol eğlenin inşallah :)Bizde 7'sinde gidiyoruz tatile normalde her banyodan sonra sudan çıktığı için ağlıyor inşallah denizi sever. Bir sürü şey aldık denize gireceğini düşünerek![]()
Çok tatlılar iyi günlerde giysin fıstık :)teyzeler yeni ayakkabilarimiz 20 numara aldik iyi oldu ben spor sandalet istiyodum ama sezon bitmis megersem kisliklar basliyo bunlari da zorla buldum tanca kids ten
Maşallah canım gerçekten nazar değmesin. Boylu poslu olur oğluşun:)) Sütün bir yerden sonrası kansızlık yapıyor diye biliyorum ama 500 ml iki su bardagina denk geliyor aşağı yukarı. Birşey olacağını sanmıyorum. Afiyet olsun paşayaBenim oğlan sütü damacanayla içiyor maşallah. Pınar çocuk 500ml nerdeyse bitiyor bi günde . Iyi mi kötü mü bilemedim :/ 250 cc lik biberon aldım sırf süt için
ağoCanım bizim banyolarimiz da sıkıntılı zaten ordan anlamaliydik ama bize bir gün önceden umut vadedince heves etmiştik baya. sizde sıkıntı olmayacak gibi görünüyor bol bol eğlenin inşallah :)
Çok tatlılar iyi günlerde giysin fıstık :)
Maşallah canım gerçekten nazar değmesin. Boylu poslu olur oğluşun:)) Sütün bir yerden sonrası kansızlık yapıyor diye biliyorum ama 500 ml iki su bardagina denk geliyor aşağı yukarı. Birşey olacağını sanmıyorum. Afiyet olsun paşaya:)
Allah'ım sabır versin, çok zor. Allah'ım kimseye bu acıyı yaşatmasın.Epeydir basından takip ediyordum bu yavrucağın durumunu dualar ediyordum vefat etmiş çok kötü oldum. Allah kimseyi evlatlarından ayırmasın. Minik meleğe de Allah rahmet eylesin