Canım Azad memeye çok düşkündü ya demekki birsey sebep oluyor birakiyorlar. Ben de aklıma baya takiyorum nasıl memeyi bırakacak kerem alp diye çünkü benim bebeğim resmen bağımlı gibi. Şimdi size bakınca bi umut gördüm bizde de.
Ya kerem alp de yapıyor onu sanki iç geçirip birşeyler saydiriyor. Çok tatlı oluyorlar
inşallah ikinci doğumun gönlüne göre olur canım. Ben de zorunlu sezeryan oldum ama normal doğumdan da ödüm kopuyordu. Sürekli ben sezeryan olucam deyip dolasiyordum. Çünkü kuzenim normal doğum yapmıştı ve 2 ay oturamadi kız neler çekti. Annemin de dogumlari zor olmuş hep. Hatta benden bir küçük kardeşimde rahmi bile patlamış. Bunları bilince işkence çektim resmen normal dogurmayacam diye. Zaten suyu bitmişti sıpamın ve 38. Hafta kontrolünde ertesi sabah pat diye aldı doktor. Ama düşünün ki o gece bile benim sancım tuttu kesin doguruyorum diye hastaneye taşıdım evdekileri

Doktorum ertesi gün, dün gece doguramamissin diye takilmisti hatta hala güleriz düşününce :)) Çok şükür sezeryandan 2 gün sonra ayaktaydim ve birçok şeyi rahat yapabiliyordum. Sıkıntı cekmedim pek. Cektiklerimi de çok normal sayıyorum doğum yapmak adı biraz zorluğu olsun tabi:)
Bu yolda baya bir ilerleme var canım sende. Bir ara ikinci çocuk fikri bile yoktu sende sanki

Ya gerçekten maşallah diyorum annene çok güldüm gerçekten. Herkes bir olmuyor ya fizik yapısı da çok önemli insanın. Şans meselesi bir yerde:)) Benim bir başka kuzenim de hep şey der ben hiçbirşey anlamadım bir baktım bebek çıkmış

Öyle sancısı filan da çok olmamış.