Çok mantıklı olmuş ama bence. Benimkide eğilip havuzdan su içiyor o yüzden bu simitten vazgeçmiştim şimdi bir de böyle deneyeyim bakalım :)
Bizimki neden bilmiyorum onu 6 aylıktan beri çok sık yapıyor. Bir ara komple unutmuştu şimdi yine dadandı. Bakıcımız oğlum öyle yapınca Deniz Hanııım gözünüz aydın yine misafir geliyor hem de yatılı der gülüşürüz. Eskiler öyle derlermiş :) Küçükken öyle durunca babası takla attırırdı ama şimdi koca dana oldular attıramıyo :)
Canım ben en doğrusunu her annenin kendi yavrusuna göre kendinin bilip uyguladığını düşünüyorum. Sosyal bilimler bunlar neticede ne okuduğun görüş ispatlanmış oluyor ne de karşı görüş :) O nedenle ben hiç takılmıyorum bunlara. Okulda öğrendiğimiz herkes tarafından kabul görmüş bazı temel şeyler vardı sadece o kunularda esnemiyorum. Onun dışında gönlüm ne isterse onu yapıyorum ohhh sefamız olsun

İsterse o gece onunla yatıyorum bazen kocamla yatıyorum ay 7 kocalı hürmüs gibi giiit gellll bütün gece

Bir de bu söylediğim nolur lütttfen özellikle rica ediyorum yanlış anlaşılmasın ama Adem Güneş'in bilimine siyasi görüşü fazlasıyla yansıyor. Ne yalan söyleyeyim çoğu konudas beyin yıkamaya yönelik davranıyor. Literatürde olmayan şeyleri sanki varmış gibi iletiyor ve bunu kesinlikle siyasi amaçla yaptığını anlayabiliyorum. Görüşlerinin bazıları çok güzel ve kesinlikle katılıyorum ama çocuklar ile ilgili olan şeyler sadece çocuklarla ilgili kalmalı. Bu şekilde kötüye kullanılmamalı...
Benim oğlumda kolikti sallamayacağım diye ruh hastası gibi direndim neden o kadar inada bindirdiysem artık bende şaşırıyorum şimdi :) O zaman için çok zor olmuştu ama şimdi biraz meyvesini toplamadık diyemiycem. Tabiki tek başına uyuyamıyor hala ama yanına uzanınca sarılıp yatıyor :)
Canım sizin doğal olarak sinirleriniz çok yıprandı insanlarda destek olacaklarına inadına üstünüze geliyor. Acaba bi akşam çocukları bırakıp başbaşa bi yemek bi sinema vs. ne bileyim nefes aldırtıcak bir şey mi yapsanız. Madem kv çok meraklı sana dadanmaya bir sürü çocuğa tek başına baksın bakalım bi daha böyle patır kütür yatılı geliyormu
Valla iş bana ilaç gibi geldi. İlk günler çok ağladım çalış diyenler içimden beddualar bile ettim ititraf ediyorum

ama oğluma karşı sabrım tavan yaptı. Sürekli kusan lokmaları ağzında tutan bir çocukla gün geçirme o kadar zormuşki

ben alışmışım durumu kabullenmişim yaşamıyormuşum sadece hizmet ediyormuşum

Şimdide oğlumu çok özlüyorum yanıp kavruluyorum ama akşam öyle sevişiyoruzki anlatamam :) Evde olunca insan saçma sapan ev işlerine takılıyor seni özleyip sokulan çocuğa kızıyorsun aptal bir temizlik uğruna... Şimdi öylemi. Bakıcı eve yardımcı oluyor. Çalışıyorum eve para sokuyorum diye kocam ev işlerine geri döndü ya evde oturursam korkusuna

Yinede iş birikirse kadın çağırıyorum. bana sadece evladımla yuvarlanmak kalıyor. Ohhh sefam olsun

para benim değilmi işi gücü başkasına yaptırırım bende babasıda bir zahmet benim maaşımdan maksimum faydalanmayıversin geriye kalanla yetinsin canım :) Birde biz oğlumuz 3 aylıkken bizi zorlayacak bir ev aldık. Ben izinde olduğum için çocuğa çıngırak bile zor alıyordum. Şimdi öyle geçen gün canım akülüğ araba çekti hop diye gittim aldım en iyisini :)
Velhasılı evde bebeğinleyken insan neden çalış dediklerini anlayamıyor sinir oluyormuş. Meğer o kadar haklılarmışki anlatamam ...