Bende bazen elini bırakmaya çalışıyorum çok korkuyo ve düşüyor

birde bir haftadır parmağımı tutuyor ve sürekli gezme istiyor sipa. Geçen gün 3-4 adım atınca bende iyice gaza geldim sanirim, elini bırakmaya çalışıyorum. Yapmıyım diyorum dayanamıyorum :/
Bırakma annesi sabret sen o bırakacak böyle daha çok korkuyor. Birde 3 adımlık mesafeye karı koca oturup karşılıklı bebişi çağırmak çok hızlandırıyor aklınızda olsun. Zaten denge bozulmadan birimizin kucağına atılıverdiği için yürüdüm diye düşünüp kendini alkışlıyordu oğluş. Ya benim oğlumun ismide öyle karakteristikki burda yazamıyorum çocuğa bir kod adımı bulsak ne yapsak
Hatırlıyorum o yaptığı şeyi. Manyak kadın. Çok iyi yapmışsın görüşmeyi keserek.
Aynen canım o zamanda yazmıştım. Sonra yine idare ettim. Hatta bir ara sakince yüzleşmeye çalıştım. Bana öyle bir şey söylediysem senin oğlun ölsün falan dedi... Düşün artık kafa nasıl yanmış kadında...
Bizimki de parmağımı tutup geziyor ama tutmak bile değil kolum boşta gibi ama ona dayanak oluyor heralde. Zaten o beni yürütüyor gibi ilerliyoruz ama ben de gaza gelip zamanıdır diyip bırakmaya çalıştığım an hoopppp dizüstü çöküyor

Ay bi de azad gibi tüm tepelere çıkıp gezen çocuğun bu kadar korkmasını kabul edemiyorum. Hiçbirşeyden korkmayıp niye yürümektrn korkuyo ya
Annesi neden bu kadar acele ediyorsunki. Boşver vakti gelince yürüyecek zaten. Her dönemin tadı ayrı ve bitince o halini arıyoruz. Sen şimdi bu hallerinin bol bol videosunu çek, seyret, hafızana kazı. İçimden bir ses hırslı annelerden olacaksın diyor kendini frenle annesi :) Benimki geçen gün kalkmaya üşenip aylar sonra emekledi nasıl teli alıp video çekmeye çalıştım anlatamam sana. Tabiki yetişemedim

Bir de dönemsel olarak bir şeye takılıp ona yoğunlaşırlarmış ya... Belki konuşmaya belki tırmanmaya ya da benzeri bir şeye odaklanmıştır şimdi
Kayin validenin yaptigi cok ayip Allah onu islah etsin.Benim k.v iyidir ufak tefek eksikleri var ama idare ediyorum Allahtan kadin sikinti li biri degil yoksa esim agxina bakar anasinin yoksa evliligimiz coktan biterdi (Allah korusun) Ama buna benzer birseyi bizde esimle nisanliyken yasadik benim buyuk gorumcem esime o zaman nisanlim nisani at sana enistenin yegebi bankada calisan bir kizi yapalim demis Allahtan esim agzinin oayini vermis ve bir sure gorusmedi du anda evliligimize zarar verir diye evlerimiz yakin olmasina ragmen pek gitmez gelmez ayda yilda bir gorusuyor uz.
Neden böyle yaparlar anlamam. Bazı insanlara aylaklıktan huzur batıyor bence. Aksiyon arıyorlar... Dikkat ediyorum bu tarz davranışlar sergileyen kadınlar hep aylak... Çocuk desen ya yoktur ya büyümüş kocaları ilgilenmiyordur onlarla ve pek çoğu çalışmıyordur. Ev işlerinde de genelde titiz olmuyorlar. EEE ne kalıyor geriye? Bütün gün uzanıp bugün kime sarsam diye düşündüklerini canlandırıyorum artık kafamda
Kedim
bende esimin ailesiyle pek görüşmuyorum ama esim bu durumdan rahatsiz. Sen ipleri koparinca esinin tepkisi ne oldu?
Benim eşim çok üzülüyor. Bana direk baskı kurmamaya çalışıyor haklı olduğumu biliyor ama gözümün içine bakıyor idare edeyim diye. İnan napacağımı şaşırdım. Bayram seyran adama eziyet oluyor... Çok üzülüyorum ama annesine laf anlatamadığı için benden anlayış bekliyor. Gerçekten uzatmamak için yazmıyorum ama annesinin hataları bir değil bin oldu artık ve ben ya sabır dedikçe beni ezik tip kadınlardan sanıp tepeme çıkmaya çalışıyor... Ben ona göre çok farklı bir ailede müthiş bir özgürlük ve güvenle büyüdüm. herkes babamın bizi büyütüşüne hayret ederdi. Ben 14 yaşımdayken babama baba ben .... ile ..... gidiyorum 23.00 gibi evde olacağım deyip evden çıkardım. Babam canı isterse söylediğim yere gelir bi kahve ısmarlayın bakalım bana da deyip yanımıza oturuverirdi. Asla hiçbir tercihime ve davranışıma karışmadı.
Şimdi ise karşımda o karı nasıl benim söylediğimi yapmaz bebek tuzla yıkanacak diyorsam tuzla yıkayacak o kimki başına buyruk bildiğini yapıyor diyen cahil ötesi bir kadın var...
Özetle eşim iki aileninde çok farklı olduğunu görüyor dolayısıyla bana annemi yanlışta söylese dinle diyemiyor. Sen haklısın ama ben çok üzülüyorum olan bana oluyor diyor. İnan annesine benden daha kızgın zaten. Sadece memleketine gidip eş, dost, akraba görmek eskisi gibi bayram gheçirmek istiyor. Bu durumda beni çok üzüyor. Sonsuz hak veriyorum ama hayatımda hiç kimse benim üztümde egemenlik kurmadı kuramazda. Böyle gelenekselim ben benim dediğim davranışlarına karnım tok...
Sırf eşim mutlu olsun diye ı.q. su, eğitim seviyesi, yaşam biçimi benden çok daha aşığıda bir kadının boyunduruğu altına giremem. O nedenle eşime en son şöyle söyledim. Sen çok haklısın ve bu halin beni çok üzüyor. Sebep olanlar arasında olmak asla istemezdim. Ben seni mutlu etmek için senin hayatındayım. Bu nedenle annen yalan yere oğlumun üstüne yemek etmek yerine kızım ben bin cahillik ettim ama böyle olsun istemedim. Senden yaptıklarım için özür dilerim ama sende benim hayal ettiğim gelin değilsin bu nedenle bu tarz sıkıntılar yaşadım. Sende benim ve oğlumun hatrı için şunları şunları yapıver derse hemen o akşam valizimizi toplar gideriz dedim. Eşimde biliyorki onun bunu demesi imkansız. E o zamanda benimki bunca lafı duyduğum insanın evine sanki haksızmışım gibi pat diye boyun büküp valizimi toplayıp kapıda elini öpüp girmemide bekleyemez. O da imkansız...
Gökçenin hastalandığından beri burun akıntısı vardı. Çok azdı ama önrmsememiştim o yüzden. İki gündür çoğaldı baya. Su gibi akıyo.
Minivit çayı falan içircem. Ama ne giydirsem çocuğa bilemedim. Ev 30 derecenin altına düşmüyo. Askılı ya da sıfır kollu zıbın giydiriyodum sadece.
Üstüne bişey daha giydirmeli miyim? Yoksa terler daha mı kötü olur. Karar veremedim
Tek kat giydir canım terledikçede değiştir. Öbür türlüde isilik oluyorlar. Camları da tek taraflı aç karşılıklı açma tamammm missss :)