Sana devredebilirim canim

Ay noldu size boyle ya.biz de problem yasyoruz cogu zaman ama ben yasadgmz yere cok fazla gezme ckma en azindan emreyi cikarp da bir hava alma markete bile gitme imkanimin olmamasina baglyorum hep.24 saat evin icindeym bunalyorm ve aksam da adama sariyorum

onun da haksz oldgu konular var tabi ama ben cok degstm itiraf ediyorm.tartstgmz zamanlarda bariayi dort gozle beklwyen ben smdi konusmasa da olur diyorm
Siz yine uzaksiniz canm ya yaninda olsalardi

ya da alisik olmadigin icin tuhaf geldi sana ama ailelerinin yaninda tum erkekler degisiyo emin ol.degismeyenini gormedm de duymadm da smdiye kadar.hem cocuk hem yorgunluk hem ise donememe evden cikamamaktan dolayi bunalmisken bi de ailenin eklenmesi kotu oluyo.ben de onlardan uzaklasmayi dort gozle beklyorum.hatta kendi ailemi bile gozum gormuyo bu konuda.burda onlara da yakinim ama gitmelym cunku huzurm yok ve omur boyu boyle yasamk istemiyorum.erkekleŕ gormezden geliyo malesef ya da bu kadar ince dusunemiyorlar dusunseler bile aman nolcak dyp kucumsuyorlar.o yuzden problem yasiyoruz bence.Allah sonumuzu hayretsn