- Emoji Skoru
- 1.473
- Puanlar
- 133
Canim ben duduklide hasladim simdi bi baktimki mercimek suda eimis gitmis sulu corba olmus nerdeyse. Normalde haslayinca suyu suzuluyor mu?inşallah temiz çıkar canım sonuçlar. eceyede maşallah :)
aaa çok sevindim. bende çok üzülmüştüm düşük yaptığında. sağlıkla kucağına alır inşallah.
bilmiyorum ki canım. hani bu normal insan kokusuda değil pis çok keskin bi koku. bu gün 3 kez banyo yaptırdım. kremledim yine geliyo koku. akşam üzeri kv ye uğradık onlar bile dedi bi değişik kokuyo bu çocuk diye.. hastaneye kontrole gitcektik zaten erkene alalım bunuda sorarız diyorum.
ben yeşil mercimeği 10 dk haşlıyorum canım. sonra ayrı bi tencerece soğan sarımsak biraz kavurup 1 tane domates doğrayıp iyice kavuruyorum. üzerine arpa şehriye koyuyorum biraz. onuda az çevirip mercimeği üzerine ekliyorum. arpa şehriyeyi pişircek kadar su ekleyip kapağını kapatıyorum. gökçe baya seviyo.
bazen kıyma da ekliyorum içine.
ya da yine soğan sarımsak kavurup bulgur ekleyip üzerine mercimeğide koyuyorum. yeşil mercimekli bulgur pilavı yapıyorum.
hatta bu gün hiç bişey yemeyince sıpa. sütüm artsın diye kendime boş haşladım. boş boş yemeyi severim. o da geldi elleriyle ağzına attı biraz.
buzlukta saklanıp saklanmadığını hiç bilmiyorum hiç duymadım daha önce
Ben simdi bu fazla haslanmis mercumegi senin tarifin gibi arpa sehriyeli cirba yapsam olur mu? Tabi su eklememe gerek kalmayacak cunku bayagi suyu var suzulecek gibide degil cok haslanmis. Ne yapayim simdi ben?