Kızlar slm.. Pek okuyamadım malesef. Umarım herkes iyidir. Ya sizinkiler de her kapıdan çıkanın arkasından ağlıyor mu? Bugün sucu geldi onun arkasından bile ağladı. Adamıda ilk kez gördü. Neyseki çok saf bi oğlum varda hemen kanıyor.
yazyagmuru
öncelikle krediyi neden vermediler? Yüksek mi çekmiştiniz? Bu arada domatesi kabuklu yapsam diye sormuştun. Ablam direk kabuklu rondodan çekti ama pişirdigi her yemekte kabukları çıkıyordu. Ben kabuklu hiç sevmedigim için direk soyuyorum şu nicer dicerlar varya onla doğruyup kaynatıp şişelere koyuyorum. Çok rahat oluyor. Ve bugün kv dediki bi tanıdığı çok sık idrar yolu enfeksiyonu oluyormuş. Ne yaptıysa geçmemiş sonra soğanın zarını rula gibi yapmış yani hap büyüklügünde gece uyumadan şeyine koymuş sabaha kadar hiç idrara çıkmamış. Bidaha da hiç rahatsızlanmamış. Tabi yaptıgı nekadar doğru bilmiyorum ama kadına resmen çok iyi gelmiş
S
Simyada
ben yeşil mercimegi haşlıyorum suyunu süzüyorum. Ayrı bi yerde soğanla sarımsağı pembeleşince içine kıyma atıyorum sonra mercimegi atıp sıcak su alıyorum üstüne. Bunları biraz pişirip içine erişte salça baharat atıyorum. Aren çok seviyor.