Kızlar dün doktora götürdük kerem alp i. Kaç gündür bir gözü kanlı gibiydi sürekli kasiyordu. sonra diğerine de geçti. Bi göz doktoru bulamadik gidecek Kimi izinde kimi dolu. Kendi doktorumuza gittik mecbur. Kan idrar tahlili de verdik. Yanağında üç küçük nokta vardı doktora giderken. biz sinek ısırdı galiba diyorduk. Enfeksiyon kapmış gözleri ve vücudu tepki vermiş bu şekilde. Galiba denizden oldu

Kirmiziliklar bugün 4 tane daha arttı. Doktor bu şekilde dışarı atacak dedi. Bi huysuzlugu filan da yok hiçbirşey anlamadım ama inşallah daha da artmadan geçer. Gitmisken kilosuna baktık 11400 çıktı. 9 aylıkken 11 kiloydu ve 5 ayda sadece 400 gr almış. Boyu baya uzadı bu süreçte ve herkes zayiflamis annesi demeye başladı . Bizim doktor da sık emmemesi gerektiğini söyledi. Pek birşey yediremiyorum dedim. Galiba istahsizligi demir eksikligindenmis 22 çıktı demir

Kanı idare eder 11.3 ama demire çok üzüldüm. Hiç kan ilacı kullanmadık şimdiye kadar 1 yaşında herşeyi gayet güzeldi. Bu son zamanlarda oldu ne olduysa

Nerdeyse emziirmeyi bırakacam bu çocuk birşeyler yesin diye. O kadar üzüldüm yani