2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim sm kucuk gelebilir Azada ml bile Eceyi yanlardan sıkıyordu Ece 10.8 civari kilo olarak degistirme imkanin varsa bence degistir
Canım azad 10.8 olsa daha ne isterim :/ 10 kg var ise şükür edicem :( bezde de 5denediğimizde büyük oldu da 4+a geri döndük o yüzden kilo hesabına göre aldım sm yi ama inşallah olur ya bu akşam açıp denetim evde olmaSa ml alırım bi tane de

Bimden aldığımız ahşap yapbozu (geometrik sekil) gökçe artık kendisi yapıyor :)
Aferm gokceye masallah
gökçede hırçınlık yok ama buzdolabına takmış durumda. raflardakileri alıp inceleyip kendi kendine konuşup geri koyuyo. hevesini alsın diye seslenmiyorum bu ara. yavaş yavaş hevesi geçmeye başlıyo sanırım. bu gün gel annem su içelim diyince bıraktı dolabı. sende biraz izin ver istersen oynasın. alt tarafa zararsız şeyleri koyarsın

canım çocuklar sanırım dönem dönem bişeylere takıyolar. benim en küçük kardeşim içinde herkes geç konuşacak diyodu. bi iki kelime dışında bişey demiyodu 1.5 yaşındayken. bi kaç ay içinde birden bire bir sürü şey söylemeye başladı.
emreninde zamanı var demekki daha.
çok sevindim canım barışmanıza. kötü bir deneyim ama inşallah güzele çevirirsiniz bunu.
niye katmayayım çok isterim sizi görmeyi:)

gökçede çok tekrarlıyo ama öğrenmiyo bunları. ne desek tekrarlıyo ama aralarından seçiyo bazılarını öğreniyo sanırım hoşuna gidenleri. çekirdek gibi zor bi kelime telaffuz etmedi ama hiç. çirkin dediğimizde hikin diyo anca o kadar dönüyo dili :)maşallah dili iyi dönüüyo demekki hiranın.
normal zamanda da çenemiz hiç durmuyo sürekli kendi kendine bişeyler konuşuyo. sabah ları çok erken uyanınca oyalansın diye ananesini babannesini falan arıyorum telefonu önüne kouyorum. konuşuyolar karşılıklı :)

maşallah adaşımıza. ben sayıları almıştım. 1 le 7 yi koyuyo sadece sinirleniyo diğerlerini koyamayınca. hayvanlı olanıda aldım. onu yapabiiliyo ama

aa evet ne güzel olur. istanbul kadar zor da sayılmaz bizim ulaşımımız. orta da bi yerde buluşabiliriz. ayferzeyle baya yakınız zaten..:)
çok hareketli ve çok bilmiş sürekli konisuyorz kitabi aliyo okuyomus gbi yapiyo çok komik bunlar ya bide tlfnu kulagina koyup evi turluyo konuşarak :)

Canım azad 10.8 olsa daha ne isterim :/ 10 kg var ise şükür edicem :KK43: bezde de 5denediğimizde büyük oldu da 4+a geri döndük o yüzden kilo hesabına göre aldım sm yi ama inşallah olur ya bu akşam açıp denetim evde olmaSa ml alırım bi tane de
Ben de bezde 5 numara aldim annem bu bez cocuga buyuk baglama dedi geri 4+ aldim biz de 4+ kullaniyoruz dedigin gibi denersin canim kucuk gelirse buyugunu alirsin
Çok güldüm :)
daha komigini soyleyeyim kiz kardesim kv poposunu cok begeniyordu bizim popolar duz kv nin yuvarlak abla kv nin poposuna hayranim diyordu hep:))

Ben de bezde 5 numara aldim annem bu bez cocuga buyuk baglama dedi geri 4+ aldim biz de 4+ kullaniyoruz dedigin gibi denersin canim kucuk gelirse buyugunu alirsin
daha komigini soyleyeyim kiz kardesim kv poposunu cok begeniyordu bizim popolar duz kv nin yuvarlak abla kv nin poposuna hayranim diyordu hep:))
Ece nin o yastık poposunu ısırırım ben.
Eşimde 4+ bulamayınca 5 almış ama büyük oldu. Bitmek üzere 4+ alicam gene.

tarahana konusunda tecrübeli hatunlar. ben tarhanamı kuruttum robotta çektim. sonra tepsilere döküp 2 gün daha beklettim açıkta. arada da karıştırdım. 3 gün evde olmayacağım o yüzden şimdi kavanozlara koyup kaldırmayı düşünüyorum. havalandığı yeter mi artık? burda küflendiğini duyunca emin olmak istedim

Üst kat komsum cok titiz hastalik derecesinde ilaclama yaptirmistim ona ragmen evde bocek varmis sinek varmis vs vs kafayi yemek uzereyim dedi bana ne kadar erzagim varsa attim dedi ben de ilaclamayi aradim bugun gelecekti ilaclamaci komsum beni aradi biz aksam olmayacagiz anahtari sana birakayim sen ilaclat dedi ciktik ilaclamaci da bayandi kizlar ev o kadar temizki her yer yag dok yala ilaclamaciya dedim ya insallah olmaz bir daha bocek falan o da vallahi bu evde olmamasi lazim dedi ama kadin titizligin otesinde birsey calisiyor hafta sonu butun evi kaldiriyor hersey yikaniyor her yer siliniyor falan ama benim camlarim acikken halilarini cirpacak kadar dusuncesiz

Benim komsuyu anlatmissin cirpma dedim cok titizim dayanamıyorum dedi ozaman haber ver dedim kapilari falan kapatayim tamam dedi ama ne haber vermek var nede baska bisi onlarin evi temiz olcak ama hep kirleri tozlari bizim evde benciller
Üst kat komsum cok titiz hastalik derecesinde ilaclama yaptirmistim ona ragmen evde bocek varmis sinek varmis vs vs kafayi yemek uzereyim dedi bana ne kadar erzagim varsa attim dedi ben de ilaclamayi aradim bugun gelecekti ilaclamaci komsum beni aradi biz aksam olmayacagiz anahtari sana birakayim sen ilaclat dedi ciktik ilaclamaci da bayandi kizlar ev o kadar temizki her yer yag dok yala ilaclamaciya dedim ya insallah olmaz bir daha bocek falan o da vallahi bu evde olmamasi lazim dedi ama kadin titizligin otesinde birsey calisiyor hafta sonu butun evi kaldiriyor hersey yikaniyor her yer siliniyor falan ama benim camlarim acikken halilarini cirpacak kadar dusuncesiz

Benim komsuyu anlatmissin cirpma dedim cok titizim dayanamıyorum dedi ozaman haber ver dedim kapilari falan kapatayim tamam dedi ama ne haber vermek var nede baska bisi onlarin evi temiz olcak ama hep kirleri tozlari bizim evde benciller
Aynen canim bencillik yaptiklari bu 3 sene once ben sesimi cikartmadikca abartmisti her pazar halilarini aksama kadar cirpiyordu balkonda oturamiyorduk hic bikmistim balkonu temizlemekten ben de ciktim soylendim bayagi yeter yani dedim bir haber ver bari dedim benim haberim yok esim cirpmis dedi ne alakaysa indan sonra biraz daha azaltyi ama yine de haber vermeden cirpiyor kafasina gore pazar gunu güm güm sesiyle uyandik sabahin korunde hemen kosup cami kapattim cok titizler ama sadece kendilerine titizler

@Akaibu bende artik bugun pes ettim bazen kendi bazen bana actiriyo istedigi an actim yapma etme demiyecrm zaten benim de aklima geldi bi ara koltugun yaninda oturmaya takmisti ben orali olmadim birakti bi tek buzdolabi konusun da biraz inatlastik nehirle

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz tatli bebislerinizde iyidir insallah malesef netim olmadigi icin giremiyorum kardesimin telinden girdim simdi.
Biz 33 haftalik olduk az kaldi sayilir ekimin 20 si sezeryan gunu verdi doktor eger bi aksilik cikmazsa insallah nisa gibi erken olmasin diye dua ediyorum bu arada nisada plasenta previa totalisttim sonra parsinal olmustu bundada yine previa var ama bebek 20. Haftadan beri bas assagi durdugu icin marjinalim bebegin basi rahim agzina gelmeye engel olmus riskim var doktor fazla hareket etme dedi ama nisa okadar hareketliki dinlenmek ne mumkun artik yurumeyi biraktik kosuyoruz ve disari ciktigimizda ben yetisemiyorum pesinden malesefki yeme problemimiz hala ayni hicbir degisme olmadi yemek zamanlari yine iskence bizim icin ama artik biraktim zorlamiyorum yerse yesin yemezse israr etmiyorum farkettimki eziyet ediyormusum cocuga zayif ama olsun saglikli sukurler olsun:nazar: rabbim kaza bela saglik sorunu vermesin insallah kimsenin kuzusuna. Heycanliyim bebegimize kavusmayi bekliyoruz nisa kaydes kaydes deyip karnimi gosteriyor. :KK68: Dislerimiz cikmiyo bir turlu hala 6 disimiz var cikmayada niyetleri yok dislerin galiba damaklari cok sert zor dis cikariyor. bebise ufak tefek seyler aldim nisada yikayip utuleyip cantamizi hazirladiktan 5 gun sonra dogum yapmistim bundada beklesemmi aceba diyorum sonrada ya allah korusun bi sorun cikarsa diyorum dua edin kizlar vaktinde olsun bu sefer. Daha hala herkes ucubeymisim gibi bakiyolar sanki bebegi kucuk olup tek hamile olan benmisim gibi artik soranlara kendim istedim hamile kalmayi ucuncuyude bu kucukken yapacagim diyorum susuyorlar. Kizlar cok uzun yazdim sanirim girmeyince tek seferde boyle oluyor kusura bakmayin artik. Kendinize ve bebislerinize iyi bakin opuyorum hepinizi saglikla kalin rabbim yuzunuzden gulucuk eksik etmesin.

Kizkar ben de okuyup kaciyorum elid ece hic durmuyor bu arada seminerdeyiz kizimi amcamin kizina birakiyorum uc dort saatligine gecen hafta iyiydik bu hafta durmuyor ortaligi yikiyormus benini goremeyince hadi simfi idare ediyoruz yanimda da gotirsem sorun olmaz ama okullar acilinca ne yapacam ben ya bu cocuk bensiz durmuyor:(

Kizlar bisey soracam bebekleriniz elini kullanirken sag elini mi sol elini mi kullaniyo ben nehir de bugun dikkat ettim kasigi falan hep sol eliyle agzina goturuyo saglak yada solak olduklari ne zaman belli olur tam kac yasinda oturuyo bu duzen

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz tatli bebislerinizde iyidir insallah malesef netim olmadigi icin giremiyorum kardesimin telinden girdim simdi.
Biz 33 haftalik olduk az kaldi sayilir ekimin 20 si sezeryan gunu verdi doktor eger bi aksilik cikmazsa insallah nisa gibi erken olmasin diye dua ediyorum bu arada nisada plasenta previa totalisttim sonra parsinal olmustu bundada yine previa var ama bebek 20. Haftadan beri bas assagi durdugu icin marjinalim bebegin basi rahim agzina gelmeye engel olmus riskim var doktor fazla hareket etme dedi ama nisa okadar hareketliki dinlenmek ne mumkun artik yurumeyi biraktik kosuyoruz ve disari ciktigimizda ben yetisemiyorum pesinden malesefki yeme problemimiz hala ayni hicbir degisme olmadi yemek zamanlari yine iskence bizim icin ama artik biraktim zorlamiyorum yerse yesin yemezse israr etmiyorum farkettimki eziyet ediyormusum cocuga zayif ama olsun saglikli sukurler olsun:nazar: rabbim kaza bela saglik sorunu vermesin insallah kimsenin kuzusuna. Heycanliyim bebegimize kavusmayi bekliyoruz nisa kaydes kaydes deyip karnimi gosteriyor. :KK68: Dislerimiz cikmiyo bir turlu hala 6 disimiz var cikmayada niyetleri yok dislerin galiba damaklari cok sert zor dis cikariyor. bebise ufak tefek seyler aldim nisada yikayip utuleyip cantamizi hazirladiktan 5 gun sonra dogum yapmistim bundada beklesemmi aceba diyorum sonrada ya allah korusun bi sorun cikarsa diyorum dua edin kizlar vaktinde olsun bu sefer. Daha hala herkes ucubeymisim gibi bakiyolar sanki bebegi kucuk olup tek hamile olan benmisim gibi artik soranlara kendim istedim hamile kalmayi ucuncuyude bu kucukken yapacagim diyorum susuyorlar. Kizlar cok uzun yazdim sanirim girmeyince tek seferde boyle oluyor kusura bakmayin artik. Kendinize ve bebislerinize iyi bakin opuyorum hepinizi saglikla kalin rabbim yuzunuzden gulucuk eksik etmesin.
Senden boyle guzel haberler aldigima oyle sevindim ki.. nisanin saglik sorunlariyla ugrastigin donemde cok uzulmustum sizin icin cok şükür simdi iyiymiş. Rabbim bebeginide saglicakla vaktinde kucagina almayi nasip etsin. Arada boyle guzel haberlerini duyarsak cok mutlu oluruz canim. Bende opuyorum nisayi ve minik kardesini

Kizlar bisey soracam bebekleriniz elini kullanirken sag elini mi sol elini mi kullaniyo ben nehir de bugun dikkat ettim kasigi falan hep sol eliyle agzina goturuyo saglak yada solak olduklari ne zaman belli olur tam kac yasinda oturuyo bu duzen
2yaşrtan sonrs yazıyo nette araştırmıştım ben solağım eşim sağlak öykü önce sol elini uzatıyodu şimdi sağ bakalım en güzeli iki elini de kullanabilmek aslında ben sağımı hiç kullanamam mesela iş yaparken falanda ondan çok korkarım sol elime bişey olursa naparım diye :)

Back
X