Bu sabah ana kız ocak başında işleri bitiremedik ben incir reçeli yaptım betüş kahvaltı hazırladı![]()
ne hamaratsiniz yahu benim kizim boyp degil ama pasakli olacak sanirimEki Görüntüle 1637451 Benim oğlumu alan yasadi :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sabah ana kız ocak başında işleri bitiremedik ben incir reçeli yaptım betüş kahvaltı hazırladı![]()
ne hamaratsiniz yahu benim kizim boyp degil ama pasakli olacak sanirimEki Görüntüle 1637451 Benim oğlumu alan yasadi :)
ay ben yerim onun mutfağını yumurta pişirmiş bideBu sabah ana kız ocak başında işleri bitiremedik ben incir reçeli yaptım betüş kahvaltı hazırladı![]()
oğlunuza talibizEki Görüntüle 1637451 Benim oğlumu alan yasadi :)
:)bizimki çok hamarat bıraksam te başına yapacak:)ne hamaratsiniz yahu benim kizim boyp degil ama pasakli olacak sanirim![]()
Tabi efenim buyrun bi kahvemizi için o vakitay ben yerim onun mutfağını yumurta pişirmiş bide
Çok tatlı ya
oğlunuza talibiz![]()
Benim kızın kırığını döküğünü temizlemek için yardıma ihtiyacı olacakTabi efenim buyrun bi kahvemizi için o vakit![]()
Maşallah umut a bizimde temizlik yapmamız lazım çamaşırda aldı başını gitti haftasonu gezdik işler kaldı bu zamanaEki Görüntüle 1637451 Benim oğlumu alan yasadi :)
Betülde benim trncereye şeker döktüğümü görünce kavanoz için ağladı hepsini döktüm diye verdim meğer dibinde az şeker varmış her yere döktüEki Görüntüle 1637454
Benim kızda tabağı ilke ben koycam diye tutturdu
Sonrada sanırım yerini beğenmemiş olacak ki minik sos kaselerimi atıp kırdı
İyi ki bi yerine cam gelmedi kaşla göz arasında ne olduğunu anlamadım.
Bi de ellerini açmış allala diyo camlara bakıp![]()
Acaba neden kırıldı o kaseler ala ala :)Eki Görüntüle 1637454
Benim kızda tabağı ilke ben koycam diye tutturdu
Sonrada sanırım yerini beğenmemiş olacak ki minik sos kaselerimi atıp kırdı
İyi ki bi yerine cam gelmedi kaşla göz arasında ne olduğunu anlamadım.
Bi de ellerini açmış allala diyo camlara bakıp![]()
Sen kardasin ben evde oturdum sadece çamaşır yıkadım gezseydim içim yanmazdiMaşallah umut a bizimde temizlik yapmamız lazım çamaşırda aldı başını gitti haftasonu gezdik işler kaldı bu zamana
Ayyy sorma bende fena kapildim okuyup duruyom is guc beni bekliyoSeni. Yüzünden ben de takibe başladım çok vaktim vardı ya bi de bunu sardım başıma ama baya enteresan hakikaten
Bana.artik fake gibi geliyo ne.yalan soyleyim ama ne hikmetse birakamiyom.da konuyu 85.sayfadayim sona.dogru noluyo merak ettimKızz sorma yaa..her gün yeni bir olay,bir gelişme çıkıyor bide..roman gibi valla..içine çekti iyice hikaye beni..hayırlısıyla bi sonlansa da herkes rahatlasa..
Bide ilginç ki hiç sahte konu mu diye geçmedi aklımdan..çünkü konu sahibi öyle içten yazıyor ki,safça yazıyor falan inandım yani..baya baya tanıyorum gibi artık kızı![]()
Merak etme bi kaptiriyon birakamiyon nehir.gec uyudu gece uyku akiyo gozumden buna.kaptirdim okuyom en son okurken uyumusumüff dayanamadım. İlk söylediğinde bakmıştım ama okumucam deyip kapattıydım iyice merak ettim. Gökçeyi uyutup okuycam hepsini![]()
Yorumlar cok acimasiz yaa yok hemen bosa at gitsin ama bence konu fakrAynı şeyi bende yaptım yorumları atlaya atlaya devam ettim saat 2di yattığımda :) bence boşanmıcaklar tamam bi hata var ama herkes bu kadar yola gelmişken bi şans vermeli ki kadında da hata var iş güç ev derken adamı tamamen dışarda bırakmış hamilelik zor doğum diyo bu seferde ama o zamanda ben derim madem bunlar bahane evi de sallasaydın
Yani elalamin derdi bizi gerdi deniyo böylesine banada konu gerçek gibi geldi zaten hangi psikopat bu kadar uğraşır ki gerçek olmasa
Bizde.variz tek degilsiniz pasaklilik konusun dane hamaratsiniz yahu benim kizim boyp degil ama pasakli olacak sanirim![]()
Bana.artik fake gibi geliyo ne.yalan soyleyim ama ne hikmetse birakamiyom.da konuyu 85.sayfadayim sona.dogru noluyo merak ettim
Daraldım artık ya sıkıldım bıktım. Nefret ettirdiler kendilerinden. Şu konuyu okudukçada iyice bilendim.
Ya ben zaten kocamı göremiyorum doğru dürüst. Kırk yılda bir adam akıllı bi izni olmuş cumartesiden beri izinli. Bu gün de salı günü de çalışmayacak. Ama neymiş babası çağırmış mış. Hadi tamam adamın yardıma ihtiyacı var dedim ses etmedim. Dün ağzından kaçırdı boş boş oturuyoruz akşama kadar diye.
E dedim senin evin barkın yok mu madem bi iş yapmıyosun niye evine gelmiyosun?
Neymiş babası dur diyomuş. Belli olmuyomuş ne yapacağı. ( babasının yaptığı içi yapamaz zaten. Bi yerden para alıncak verilvek olursa banka işi olursa gider) birden tlfn geliyomuş bi yere senet tahsil etmeye gidiyomuş.
Babası şuraya git buraya git diyomuş.
Benim evim var barkım var baba yapacaklarımı yapıyım sonra gideyim evde işler var diyemiyo. Benim evim var çocuğum var kırk yılda bir iznim var eve gideyim diyemiyo. Aptal herif. Babasına dese bunu adam git der zaten. Normalde her şeyi kendi yapar. Düşünemiyo yaşlı adam. 3 aydır musluk bozuk bi vakit bulupta birini getirip yaptıramadı.
Bir de neymiş ben kendimi düşündüğüm için gelmesini istiyomuşum. Çocuğu ona bırakıp rahat etcekmişim. Babasını düşünecektim bi de.
Bir ton işim var buzluğu temizlemem lazım. Kurbanda bir sürü et girecek. Evi temizlemem çamaşır yıkamam ütü yapmam lazım. Bayramın üçüncü günü anlaraya gitcez bir hafta gelmicem.
Çocukla nasıl yapacaksam hepsini. Birde utanmadan akşam o uyuduktan sonra yaparsın diyo. Eşşeğim ya ben sabah çalış akşam çalış. Yıkamıcam çamaşırlarını falan. Çocuğunkileri yıkarım. Zaten bi tarafa çıkmadığım için benimkiler temiz. Ev kıyafetlerim kirli hep. Onlarda dursun.
Artık işe giderken ben yokken anasına mı yıkayır kendi mi yıkar keyfi bilir.
dayanamadım baştan sona hepsini okudum zaten başka işim yokmuş gibi. Ama bazı insanlar cidden çok acımasızAyyy sorma bende fena kapildim okuyup duruyom is guc beni bekliyo
Bana.artik fake gibi geliyo ne.yalan soyleyim ama ne hikmetse birakamiyom.da konuyu 85.sayfadayim sona.dogru noluyo merak ettim
Merak etme bi kaptiriyon birakamiyon nehir.gec uyudu gece uyku akiyo gozumden buna.kaptirdim okuyom en son okurken uyumusum
Yorumlar cok acimasiz yaa yok hemen bosa at gitsin ama bence konu fakr
Bizde.variz tek degilsiniz pasaklilik konusun da
bu erkeklere çovuklarıyla vakit geçirmek niye angarya geliyo ya. Baba olmanın ne demek olduğunu cidden anlamıyolar.Biz de kavga ettik ckti gitti.temzlik yapiyorm emreye de o bakiyo bir saat surmustur anca.zaten her yer koli dip kose temizleyemiyorum supur sil falan.emre duayinca basladi soylenmeye ben de kizdm keyif mi yapiyorm gormuyomusn us yaptgmi diye.girdik birbirimize .isi varmis disarda beyefenedinin.iki haftadir izinli zaten.tasinma isleri yuzunden bir yere de gidemedik.gerginiz ikimiz de.ona kalsa da emre uyurken is yapcam.robotum ya ben dinlenmeye ihtiyac duymuyorum.valla o kadar biktim ki keske evlenmeseydim diyorumcok bunaltti beni cook
Sagol canim aynen ben de korkuyorum Allah korusun
Zaten olması gereken bu değil mi ya.Bizimde aramız kötü eşimle ama Allah var evde olduğu zaman gökçe ye bakar olda ben işimi yapayım dediğimde olmaz demez hiç. Aramız kötüyken bile olmaz demez hiç. Ve söylenmez bunun için