2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@yaz yagmuru dur devamini da getiriyim tam olsun soy ismi de topaloglu :p
Evet canim suheyla topaloglu ben ona ilk 6 sene once falandi gittim o da soyle benimadetimde gecikme olmustu uzun sure yakon muhitte bir kadin dagumcuya gittim smear aldi sonucunda bana tanimlanamayan hucreler var kanser hucresi olabilir demisti ileri bir tetkik istedi yaptirmadim sonra bu doktoru duydum cok iyi diye gittim anlattim smear aldi sonuc tertemiz dedi sadece mantar var dedi ilac verdi ondan sonra birakmadim bu doktoru biraz pahali muayenesi dogum ucreti ama on numara yani

Hayir canim sadece gun verdi yumurtayi takip etmedi alttan muayene de yapmadi hic ta ki son haftaya kadar hamile kaldiktan sonra sordu verdigim gune goremi iliski oldu dedi evet dedim 12 haftalikken kiz olabilir kesin degil dedi ultrasonda yaklastirdi cinsel organini surada bir cikinti olmasi lazim ama yok dedi 16 haftalikken kesinlesir dedi
Kimi dr oyle yapiyo o yuzden dedim yumurtanin catladigi gune kadar muayene ediyoberkek cocuk da kizda da bi iki gun once ama dedigin gibi kiz icin kesinlikle yumuryanin catladigi gunu iliski istenmiyo

Kimi dr oyle yapiyo o yuzden dedim yumurtanin catladigi gune kadar muayene ediyoberkek cocuk da kizda da bi iki gun once ama dedigin gibi kiz icin kesinlikle yumuryanin catladigi gunu iliski istenmiyo
Evet canim bazilari ultrasonda takip ediyormus bizimki sadece gun verdi benim gorumcemin iki oglu var o hep der cok pismanim dogurmadigima belki benimde bir kizim olurdu der simdi yasi ilerledi zaten sen ne guzel tarifte aldin denedin diyor:)))

Yok canim aramadi.aramasini beklemiyorum zaten arasa da acmam.konusmasak daha iyi.keci gibidir ölse aramaz biliyorum.konusursak kotu olacak en iyisi uzak olmak.onunla ugrasacak gucum yok su an:KK43:
Hayırlısı bakalım yarın güzel bir gün olsun senin için dünürcüm :)

Evet canim suheyla topaloglu ben ona ilk 6 sene once falandi gittim o da soyle benimadetimde gecikme olmustu uzun sure yakon muhitte bir kadin dagumcuya gittim smear aldi sonucunda bana tanimlanamayan hucreler var kanser hucresi olabilir demisti ileri bir tetkik istedi yaptirmadim sonra bu doktoru duydum cok iyi diye gittim anlattim smear aldi sonuc tertemiz dedi sadece mantar var dedi ilac verdi ondan sonra birakmadim bu doktoru biraz pahali muayenesi dogum ucreti ama on numara yani
Namini cok duydum bu dr un zaten herkes memnun bide izmirde bu konuda cinsiyette bu dr a giden daha cok ayrica epey de hastasi varmis ben gitmedim bilmiyom ama oyle deniliyo muayenesi halen 200 muymus kisin esimin halasinin kizi gitti ama dedigim gibi cinsiyet icin gidiyodu bi kizi vardi ikincisi erkek olsun diye gitmisti o demisti jisin gittigin de 250 falan demisti gerci hos onlar da biraz abartmati seven insan tiplerinden ondan :p

Namini cok duydum bu dr un zaten herkes memnun bide izmirde bu konuda cinsiyette bu dr a giden daha cok ayrica epey de hastasi varmis ben gitmedim bilmiyom ama oyle deniliyo muayenesi halen 200 muymus kisin esimin halasinin kizi gitti ama dedigim gibi cinsiyet icin gidiyodu bi kizi vardi ikincisi erkek olsun diye gitmisti o demisti jisin gittigin de 250 falan demisti gerci hos onlar da biraz abartmati seven insan tiplerinden ondan :p
Hamile kaldimi neyi oldu merak ettim

@yaz yagmuru biraz yasli da sanirsam kendi internet siteside var ordan bakmistim kimdir diye fotosu vardi dogumunu cinarli hastanesinde mi yaptin yoksa genel de dogumu cinarli da yaptiriyo bildigim kadariyla

@yaz yagmuru biraz yasli da sanirsam kendi internet siteside var ordan bakmistim kimdir diye fotosu vardi dogumunu cinarli hastanesinde mi yaptin yoksa genel de dogumu cinarli da yaptiriyo bildigim kadariyla
Evet canim yasi var ama cok bakimli en son gittigimde yuzu bayagi degisikti botoks mu yaptirdi acaba dedim esim bana da degisik geldi dedi evet internet sitesi var guzel bilgiler var orada da cinarlida yaptim canim dogumlari sadece orada yaptiriyor zaten

Evet canim yasi var ama cok bakimli en son gittigimde yuzu bayagi degisikti botoks mu yaptirdi acaba dedim esim bana da degisik geldi dedi evet internet sitesi var guzel bilgiler var orada da cinarlida yaptim canim dogumlari sadece orada yaptiriyor zaten
Yuzunde botoks oldugu cok belli aslinda ben netteki halinde de farketmistim ayrica esimin amcasinin gelini falanda gidiyodu ilk cocugu kizdi ikincisi erkekti o soylemisti zaten kizinda da gitmisti oglunda da iyi dr diye

Evet kizlar kizacak bize kizmayin kizlar ortak bir konu bulduk :KK66:
topikten kovalayacaklar valla :p ya ben su yuzden sordum bizim akraba cevresinde bu dr a giden cok deli gibi ovuyolar bide cinsiyet icin gidiyo cogu yuzden biraz cevremdekiler de abartamyi sever ondan hatta brn bi ara esime demistim ikinci cocugum olursa erkek olsun bi kiz erkek belki bi dHa dogurmam diye esim karsi oyle islere allh ne verirse diye tabi once hayirli evlat sahibi etsin hepimizi de yoksa cinsiyete takikligimdan deil esim o konu da benimle ayni fikir degil

@kmltm canim esinin tatile gitmesi bayagi uzucu durum olmus ben bi ara konuyu kacirdim profilinden baktim esinle insallah yine duzelir araniz

topikten kovalayacaklar valla :p ya ben su yuzden sordum bizim akraba cevresinde bu dr a giden cok deli gibi ovuyolar bide cinsiyet icin gidiyo cogu yuzden biraz cevremdekiler de abartamyi sever ondan hatta brn bi ara esime demistim ikinci cocugum olursa erkek olsun bi kiz erkek belki bi dHa dogurmam diye esim karsi oyle islere allh ne verirse diye tabi once hayirli evlat sahibi etsin hepimizi de yoksa cinsiyete takikligimdan deil esim o konu da benimle ayni fikir degil
Anladim canim ben bu doktorun boyle oneride buluncagini bilmiyordum giderken ozellikle dogum yapanlar cok memnundu o yuzden tercih ettim tarih vermesi supriz oldu bana bende yumurtanin takibini yapmadi gitnek istersen tavsiye ederim ama adetin duzenli oluyorsa sen de takip edebilirsin ovulasyon testleri var eczanede onunla da takip edebilirsin yumurtlamadan sanırım 24 saat onceydi kırmızı çizgi çıkıyor hamilelik testi gibi ben onu bir kere aldım beceremedim kendi vücuduma ve doktorun verdiği güne gore degerlendirdim tabi insan değişik istiyor haklisin gönlünü gore olur insallahama fiyat konusunu gerçekten abartmislar yanı iki hafta önce tanıdığım gitti kaç para aldı dedim 200 dedi HIM hala 200 mu dedim evet dedi yanı eminim ben 200 olduğuna bende nisanda gitmiştim 200 du

Back
X