2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bir bayram günü yine deli gibi uğraş sonucu kızımı kusturdum ceza olarak kendime ne vermeliyim acaba
Mirayı anlaman için sana cezayı ben kesiyorum, nefret ettiğin bi yemekten koca bi tabak hazırla kendine ve zorla onu ye :(

bugun bizim 5. evlilik yildonumumuz. aksam yemege cikariz demistik bursadan misafir gelecekmis. eylulun basinda 5. yil hatirasi olsun diye ailecek fotograf cekilip duvarimiza asmistik.o kar kaldi.
Mutlu sağlıklı yıllar :)

bugun bizim 5. evlilik yildonumumuz. aksam yemege cikariz demistik bursadan misafir gelecekmis. eylulun basinda 5. yil hatirasi olsun diye ailecek fotograf cekilip duvarimiza asmistik.o kar kaldi.
nice Mutlu seneleriniz olsun inşallah

Mirayı anlaman için sana cezayı ben kesiyorum, nefret ettiğin bi yemekten koca bi tabak hazırla kendine ve zorla onu ye :KK43:

Mutlu sağlıklı yıllar :)
evet tam olarak hakettiğim ceza bu

Canim bende 18 aylik oluncaya kadar yuruyememesi normal oldugunu bildigim icin umursamamistim ama son bir kac gundur cok duymaya basladim millet eksik ariyor diyordum onceden ama artik cocuk ortopedisine goturecem. Konya hospital iyi bilirim ben gittim önceden cok ama uzun zamandir gitmiyorum. Kizimida hic goturmedim. Tip fakultesine goturmeyi dusunuyordum ama yogun olursa hospitale gotureyim. Banada korkuyir gibi geliyor ayaginda egrilik var ama onemli olmadigini dusunmek istiyorum
evet büyük ihtimal top fakültesindede vardır. Etraftan laf söylerçyen çok insan o yüzden neyi ciddiye alacağınıda bilemiyo. İnşallah bişiy yoktur fıstıkta varsada önemli bir problem değildir inşallah.
Eşinde muhtemeleb kaygıya düştü sana patladı canım. Buraya yazmak hepimize çook iyi geliyo.

nice mutlu seneler görürsünğz inşallah :)

Kizim bugun misafir odasina gidip uzanip masanin uzerindeki sekerleri teker teker midesine goturuyormus. Bugun mutfaktaydim bi baktim odaya gitmis sekere uzanirken suc ustu yakaladım seker tabagini sakladim masanin uzerinde bisey olmadigini sekeri arayarak ogrendi

Günaydııııııın arkadaşlar..

:KK200::21::KK68::KK74::KK37::KK36::KK6:

Bizim tatilin son 3 günündeyken durumlar fena...Söylemiştim ya,Efe ateşlendi,bugün 3.günü ve geçmiyor bir türlü...

Hele dün akşam üstü koltuk altından digital ile 39.6'yı görünce soluğu hooop diye doktorda aldık...Hem bayram sebebi,hemde bilmediğimiz bir şehirde olunca pek içime sinmedi ama napalım,ateş fazlaydı...Acil doktoru baktı... "Ciğerler,boğaz,sırtı göğsü hepsi normal temiz" dedi... "Ateş baş ve boyun çevresinde ağırlıklı olunca ya boğaz ya diş deriz" dedi... "Boğazda bişey yok,o zaman diş" dedi...Ama dedim ya içime sinmedi...Falat hastaneye vardığımızda ateş 40 ölçtüler orda,şok oldum...Şu ana kadar ki rekor ateşimiz...

Ateş düşürücü yapıldı...15 dk bekleyin bidaha ölçelim dendi,beklerkende soğuk kompres yapın diyip tas ve bez verdiler...Ama yapabilmek ne mümkün...Daha hastaneye girer girmez başladı Efe ağlamaya...Ve hastaneden çıkama dek susmadı,iğne yapılınca daha beter ağladı...15 dk sonra ateşi 38 ölçtüler,gidebilirsiniz dediler...Doktor "yarına da geçmezse bidaha gelin,idrara bakalım" dedi...Ve geçmiyor ateş,gece 1 gibi çıkmıştı şimdi yine var...Sürekli bi Calpol bi İbufen veriyorum...

Bu arada da dün gece boğazının her iki yanında aynı yerde beze gibi bişeyler çıktı...Bademcik mi acaba dedim ama doktor yeni baktı,bişey yok dediydi...Kafasını sağa sola falan döndürünce dışardan da beze hâli görülüyor...Hani netten baktım,bademcik tam nerde diye...Tamda o kısımları işaret ediyor ama bilemedim...

Buranın havası mı çarptı?
Diş mi?
Nezle mi oldu?
Bademcikleri mi şişti?
Klima mı çarptı?
Ya da olacağı mı vardı? o_O
Bilemiyorum o_O
Canım çok geçmiş olsun, çabucak iyileşir inşallah. Diş 38,5 olmaz diyorlar ama ben 39 olduğunu biliyorum dişten. Birkaç tane birden geliyordur belki.

Kizlar canim cok sıkkın.
Elif yürümüyor aylar once annem ayaginda egrilik var demisti onemsememistik fazla gecen ay cocyk dr gittigimizde sorduk bisey yok dedi. Simdi bayramda goren insanla4da diyor ayaginda sorun var diyirlar yuruyusu paytak paytak elimden tutunca yuruyor kendi basina denge ayakta bile duramıyor endiselenmeye basladim ayaginda ne olabilir ki
Canım hemen en kötüsünü düşünme. İnsanlar açık arıyorlar sürekli takma kimseyi sen. Doktora gidince için rahatlar. Hiçbirşeyi yoktur inşallah fıstığın

Kızlar yine uzun bir süre yoktum buralarda. Ev topladım ev tuttum eşyaları gönderdim hala kendim gidemedim eve:)Düğün dernek gezdim tozdum biraz. Simdi de annemdeyiz bayram vesilesiyle. Yarın artık yeni bir hayata başlıyoruz bakalım. Sonunda evimizi gidip kurabilcem. Yeni bir şehir... Umarım bize iyi gelecek. Bu arada bayramınız kutlu olsun. Hep mutlu olalım, küsler barışsın, kirginliklar bitsin inşallah :KK39:

Son düzenleme:
@kmltm Canım çok üzüldüm eşinle durumunuza Allah hakkında hayirlisini nasip etsin. Esin gerçekten çok büyük bir hata yapmış. Ben olsam demek istemiyorum çünkü yaşamadan nasıl tepki verebilecegimi kestiremiyorum. En iyi sen bilirsin ama en azından bu davranisinin sendeki etkilerini hissetmesi lazım. Kolay affetme ki tekrarlanmasin.

2 gün önce sabah kalktığında gökçenin alnında kocaman kırmızı bi şişlik vardı. Bir gün önce düşme falan olmadı hiç. Yatağında oldu desem her yeri yumuşak.
Geçer dedim ama ne küçülüyo ne büyüyo. Her görende naptınız çocuğun kafasına diyip durdu. Çaktım iki tane diyemedim tabi. Böcek ısırığı olamayacak kadar büyük. Kaşımıyoda. Çok ilginç acaba noldu çok merak ediyorum

Canim ben 38.5 bile diste hic gormemisken 40 derece ates dis icin cok cok yuksek. Iyi bir dra gotur bence efeyi cok gecmis olsun

Sağol canım..Ama hem Mersin'de olmamız,hemde bayrama denk gelmesi dolayısıyla doktor bulduğuma şükrettim o gün..İçim rahat değildi bilmediğim biyerde götürdüğüm için ama mecbur kaldım..Diş ateşi 38'i geçmez diye bi söylenti var ama doğru mu onu bilmiyorum..

Canım çok geçmiş olsun

Sağolun kızlar teşekkür ederim..

Efeye cok gecmis olsun bence baska bi dr daha gorsun bu dis olamaz sanki.
Goturdugumuz dr güveniyorum kizim dogdugundan beri surekli ona gidiyoruz prof konyanin en iyi dr diyorlar.ortopediye yonlendirmedi ama kontrole gittigimizde gecen ay (idrar yolu enf vardi) arada ayaginda bisey var mi diye sorduk acele ayagina bi kac sn bakti yok dedi, o kadar. Yani ayagini göstermek icin ozel olarak gitmemistik. Emin olmak icin cocuk ortopedisine goturecem pzt bekliyorum canim

Heeeh iyi bari,özellikle ayak için gidin ki detaylı incelensin..Sadece üstten bi bakıp "bişey var" ya da "yok" demek olmaz gibime geliyor..Ama inşallah bişey yoktur ve en azından bu sürecin sonunda içiniz rahatlar..

Canım bi kez gökçeyede yaptılar yüksek atesli iken iğne. İşyerinde ablalar uyardı. Cidden devlete götürdüğümde ateşi çok yüksek diye iğne yapmak yerine önce duş aldırıp ateşini biraz düşürmüşlerdi sonra iğne yapmışlardı.

İlk defa 40 derece görünce,bide çocuk baygın baygın bakınca korktum..Araştırmaya,sorup soruşturmaya vaktim de yoktu o an,Allah'a emanet doktor ne dediyse yaptık mecbur..Ama iğneden 10 dk sonra 38'e düştü mesela..Duş olayını evde gün içinde nerdeyse 2 kez uyguluyoruz ama pek işe yaramıyor..

çok çok geçmiş olsun. aynı şeyi on gün yaşadık biz de. ateş düşmek bilmedi. boğaz çevresinden başlıyordu. ama boğazda birşey yok diyordu doktorlar. tüm tahlilleri temiz çıktı. en sonunda doktora patladım. birşey yok deyio gönderiyorsunuz ateşin sevebi be dedim. viraldir dedi. işe yaramaz ama suprax yazıcam 3 ml başla bakalım dedi. el mecbur başladım çok şükür üçüncü dozdan sonra ateşi çıkmadı bir daha. salgın mı var acaba

Bizimde bugün 4.gün ve geçmedi hâlâ..ama gerçekten sebepsiz olması daha kötü,sinirlendiriyor insanı..O olabilir bu olabilir falan diyor ya bide doktor,deliriyor insan..O ihtimalleri bende yorumlarım zaten,önemli olan sebebi senin bulman..Sizede geçmiş olsun canım,10 gün uzunmuş yaaa..

Canım çok geçmiş olsun, çabucak iyileşir inşallah. Diş 38,5 olmaz diyorlar ama ben 39 olduğunu biliyorum dişten. Birkaç tane birden geliyordur belki.

Bakalım inşallah öyledir diyorum bende..Başka bişey olmasın da..Zaten yarın dönüyoruz İstanbul'a,kendi doktorunada pazartesiye yer bulamadım salıya aldım randevu..Artık olmazsa başka doktora götürürüm pazartesi günü..

Şaşkaloz oğluma babası ışıklı ayakkabı almış saftirik ışılların heyecanından yürümeyi unuttu :) etrafında dönüp duruyor arkadaki ışıkları görmek için

Aaaay nolur nerden aldığınızı söyler misin? :KK45: Benim hevesim yok ama babam öyle çok heves etti ki..Ama hiçbir yerde bulamıyoruz,yok..Kaç yere kaç dükkana baktık..
İstanbul'dayım bide o_O

Kızlar gece o kadar derin uyuyorum ki ben yatarken kızım yatağında uyuyor onun yatağı bizim yatağın yanında sabah bir kalkiyorum kızım aramızda ne zaman aldım nasıl aldım hiç hatırlamıyorum ama her sabah yanımızda oluyor o_O
Bizde de iki haftadır durum aynı. Can her sabah yanımızda nasıl aldığımı hatırlamıyorum. Işe başladım beni mi özlüyor dişlerden mi anlayamadım

Back
X