Sağol canım..Ama hem Mersin'de olmamız,hemde bayrama denk gelmesi dolayısıyla doktor bulduğuma şükrettim o gün..İçim rahat değildi bilmediğim biyerde götürdüğüm için ama mecbur kaldım..Diş ateşi 38'i geçmez diye bi söylenti var ama doğru mu onu bilmiyorum..
Sağolun kızlar teşekkür ederim..
Heeeh iyi bari,özellikle ayak için gidin ki detaylı incelensin..Sadece üstten bi bakıp "bişey var" ya da "yok" demek olmaz gibime geliyor..Ama inşallah bişey yoktur ve en azından bu sürecin sonunda içiniz rahatlar..
İlk defa 40 derece görünce,bide çocuk baygın baygın bakınca korktum..Araştırmaya,sorup soruşturmaya vaktim de yoktu o an,Allah'a emanet doktor ne dediyse yaptık mecbur..Ama iğneden 10 dk sonra 38'e düştü mesela..Duş olayını evde gün içinde nerdeyse 2 kez uyguluyoruz ama pek işe yaramıyor..
Bizimde bugün 4.gün ve geçmedi hâlâ..ama gerçekten sebepsiz olması daha kötü,sinirlendiriyor insanı..O olabilir bu olabilir falan diyor ya bide doktor,deliriyor insan..O ihtimalleri bende yorumlarım zaten,önemli olan sebebi senin bulman..Sizede geçmiş olsun canım,10 gün uzunmuş yaaa..
Bakalım inşallah öyledir diyorum bende..Başka bişey olmasın da..Zaten yarın dönüyoruz İstanbul'a,kendi doktorunada pazartesiye yer bulamadım salıya aldım randevu..Artık olmazsa başka doktora götürürüm pazartesi günü..