2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bu tatil hiç iyi olmadı umut iyice alıştı bana uykusu falanda düzene girdi anladım ki umut gidicem korkusuyla gece uyumuyor:KK43: bu duruma çok üzülüyorum tatil sonraları resmen depresyona giriyor azda olsa kilo almıştı :KK43:(
Çok şükür Gökçe hiç öyle yapmıyor. Hatta dün apartmanin önünde bakıcımız ile karşılaştık atlayıp Gitti kadına :mad: bana da gelmedi rezil etti sıpa beni.

Ayy aksam aksam nasıl sinir oldum yaa çatalı vermedim diye ağla ağla kustu umut yaptığının suç olduğunu biliyor sonra hiç giki çıkmadan oturdu bide ortalığı kirlettisonir tepemden çıkıyor resmen yaa

Bu tatil hiç iyi olmadı umut iyice alıştı bana uykusu falanda düzene girdi anladım ki umut gidicem korkusuyla gece uyumuyor:KK43: bu duruma çok üzülüyorum tatil sonraları resmen depresyona giriyor azda olsa kilo almıştı :KK43:(
Benimde canımı sıkan durumlar var, bana çok alıştı. Babannesine dedesine gitmek istemiyor ben varken onlar kucağına alınca ağlıyor böyle olmasını hiç istemezdim. Gelip gelip dizime başını koyuyor, pazartesi bana yine işe ağlayarak gitmeler görünüyor. Allah'ım sağlık versin başka dert vermesinde zor. Geçen pazartesi evde Arda ile başbaşa iken eşimi arayıp ev hanımı olmak istiyorum dedim bir kaç sene daha dayanman lazım dedi :(

Kız analarına gelsin :D

Eklentiler

• 11150597_1675733999312449_5210675598872970168_n.webp
    11150597_1675733999312449_5210675598872970168_n.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 57
Benimde canımı sıkan durumlar var, bana çok alıştı. Babannesine dedesine gitmek istemiyor ben varken onlar kucağına alınca ağlıyor böyle olmasını hiç istemezdim. Gelip gelip dizime başını koyuyor, pazartesi bana yine işe ağlayarak gitmeler görünüyor. Allah'ım sağlık versin başka dert vermesinde zor. Geçen pazartesi evde Arda ile başbaşa iken eşimi arayıp ev hanımı olmak istiyorum dedim bir kaç sene daha dayanman lazım dedi :KK43:
Bende ücretsiz izin almak istiyorum ama daha çok alışır da bırakması zorlanıyor Die bide maddi açıdan zorlaniyoz diye alamıyorum ama imkanım olsa bigün bile durmadan izne ayrilirdim:(

Çevrenizde bu çocuk niye konuşmuyor diyen var mı :D Malum bayram nedeniyle bir çok insan topluluğuna girdik çıktık mutlaka yeni bombalar vardır. Arda 20 ye yakın kelime söylüyordur seslerle karışık bize bu çocuk herşeyi anlıyorda niye konuşmuyor diyen oldu. Cümle kurmasını bekliyorlar. Kendi babam doktor bu çocuğa herşeyi yedirebilirsiniz dedi neden çikolata yemesine izin vermiyorsun dedi :S

Bende ücretsiz izin almak istiyorum ama daha çok alışır da bırakması zorlanıyor Die bide maddi açıdan zorlaniyoz diye alamıyorum ama imkanım olsa bigün bile durmadan izne ayrilirdim:KK43:
Bizimde ev kredisinin bitmesine 4 yıl var. Zaten çocuk ondan sonra okula başlayacak.

Çevrenizde bu çocuk niye konuşmuyor diyen var mı :KK70: Malum bayram nedeniyle bir çok insan topluluğuna girdik çıktık mutlaka yeni bombalar vardır. Arda 20 ye yakın kelime söylüyordur seslerle karışık bize bu çocuk herşeyi anlıyorda niye konuşmuyor diyen oldu. Cümle kurmasını bekliyorlar. Kendi babam doktor bu çocuğa herşeyi yedirebilirsiniz dedi neden çikolata yemesine izin vermiyorsun dedi :S
20 ye yakın kelime çok iyi canim niye öyle söylüyorlar maşallah Arda ya biz bugün gorumcedeydik Ece sürekli konuşuyor esimin yigenin çocuğu daha az konuşuyor o iki yasında maşallah çok iyi dediler Ece ye ama çikolata konusunda biz de esimle beraber insanlara karşı mücadele ediyoruz yemiyor daha vermedik diyoruz aaa hayatın tadı çikolata bırakın yesin diyorlar eline veriyorlar biz hemen alıyoruz eski çocuk doktorumuz bakkal gıdalarini ne kadar geç verirseniz o kadar iyi kendi isteyene kadar vermeyin nasıl olsa birgün tanışacak ve engel olmayacaksınız ne kadar geç o kadar iyi demişti büyükler için sigara nasıl zararliysa çocuklar için bakkal ürünleri de öyle zararlı demişti bu hep aklımızda o yüzden ben vermiyorum şimdilik

20 ye yakın kelime çok iyi canim niye öyle söylüyorlar maşallah Arda ya biz bugün gorumcedeydik Ece sürekli konuşuyor esimin yigenin çocuğu daha az konuşuyor o iki yasında maşallah çok iyi dediler Ece ye ama çikolata konusunda biz de esimle beraber insanlara karşı mücadele ediyoruz yemiyor daha vermedik diyoruz aaa hayatın tadı çikolata bırakın yesin diyorlar eline veriyorlar biz hemen alıyoruz eski çocuk doktorumuz bakkal gıdalarini ne kadar geç verirseniz o kadar iyi kendi isteyene kadar vermeyin nasıl olsa birgün tanışacak ve engel olmayacaksınız ne kadar geç o kadar iyi demişti büyükler için sigara nasıl zararliysa çocuklar için bakkal ürünleri de öyle zararlı demişti bu hep aklımızda o yüzden ben vermiyorum şimdilik
Hadi başka insanlar neysede kendi annem babamda yıpratıyor. Annem bir iki ay önce bile bu çocuk emzik kullanıyor o yüzden konuşmuyor dedi. Gerçekten ne beklediklerini anlamıyorum. Babama da en son dedim yaz dedim internete bebeklerde çikolata diye oku dedim okudu hala diyo faydası yokmuş ama zehirde değilmiş diyor.

Hadi başka insanlar neysede kendi annem babamda yıpratıyor. Annem bir iki ay önce bile bu çocuk emzik kullanıyor o yüzden konuşmuyor dedi. Gerçekten ne beklediklerini anlamıyorum. Babama da en son dedim yaz dedim internete bebeklerde çikolata diye oku dedim okudu hala diyo faydası yokmuş ama zehirde değilmiş diyor.
Benim annemde birkaç kez Ecenin zayıf olduğunu ima etti onun üst kat komşusunun çocuğu var Eceden bir ay büyük onun kolları kalın kalınmış ben de Ece gerçekten zayifmi dedim bu sefer yok iyi maşallah o zaten hep bebe biskuvisi ve süt veriyor çocuk ondan kilolu diyor sen herşey veriyorsun sağlıklı büyüyor diyor ama aradan zaman geçiyor yine birşeyler söylüyor

Benim annemde birkaç kez Ecenin zayıf olduğunu ima etti onun üst kat komşusunun çocuğu var Eceden bir ay büyük onun kolları kalın kalınmış ben de Ece gerçekten zayifmi dedim bu sefer yok iyi maşallah o zaten hep bebe biskuvisi ve süt veriyor çocuk ondan kilolu diyor sen herşey veriyorsun sağlıklı büyüyor diyor ama aradan zaman geçiyor yine birşeyler söylüyor
Sizler biliyorsunuz başından beri yazısıyoruz ek gıdaya geçene kadar refluden ve eksik kilo alması konusunda neler yaşadığımı o yüzden zayıf imasına bile tahammülüm yok o kadar sıkıntılı zamanlar yaşamışım sağlıklı olsunda zayıf olsun. Eceninde maşallahı var kilo boy endeksi yapmadan yorumluyor o zayıf diyenler :D

Sizler biliyorsunuz başından beri yazısıyoruz ek gıdaya geçene kadar refluden ve eksik kilo alması konusunda neler yaşadığımı o yüzden zayıf imasına bile tahammülüm yok o kadar sıkıntılı zamanlar yaşamışım sağlıklı olsunda zayıf olsun. Eceninde maşallahı var kilo boy endeksi yapmadan yorumluyor o zayıf diyenler :KK70:
Bence de canim sağlıklı olsunlar yeter her insan farklı kimisi yer kilo almaz kimisi yer kilo alır çocuklarda öyle hele şimdi diş dönemi hareketlendiler derken eskisi gibi kilo alamiyorlar

Kızlar esimle konuştuk ve karar verdik önümüzdeki yaz burayı kiraya vercez ve oğlumun okul durumuna gore( büyük oğlum lise için sınava gircek nereye yerlesirse) o muhitte yakın bir yerden ev tutcaz taşıncaz zaten biliyorsunuz buradan memnun değilim evi satma yeni ev alma durumumuz yok şu anda kredi borcumuz var o bitince burayı satıp istediğimiz yerden ev alcaz

Back
X