2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Buldum hakseverin yazısını. allahım bu nasıl bi acı dayanamadım diğer yazılarını okuyamadim artık kapattım. Allah kimseye evlat acısı gostermesin.

2 gündür vitamin kullanmaya başladım pharmaton geceleri uyuyamıyorum acaba vitaminle alakası var mıdır?
Ben de kullanmak istiyordum uzun zamandır. Sayende bilgi edinmiş oldum canım. Hemen etkisini göstermez gerçi ama memnun kalirsan yazarsan sevinirim.

Suits, blacklist, perception şimdilik ara verilenler başlamasını bekliyoruz. O zamana kadar castle ve Prison break izliyoruz. Siz hangilerini izliyorsunuz.

Biz de değişik bi totem yaptık :KK70: kendinibilmezin biri azada feneriumdan penye almıştı. Ben de azada onu giydirdim bugün, Beşiktaşlı tabağı ve kaşığıyla da yemek yedirdim ve önlük bağlamadım. Penye kirlenirse bjk alacaktı maçı ki öyle oldu :)))))
Prison break ve lost çok zaman oldu izlemiştik dexter da izledik baya bi ama bitmek bilmiyo hala devam ediyo sanırım biz bıraktık şu an hell on wheels ve the walking deads izliyoruz

Prison break ve lost çok zaman oldu izlemiştik dexter da izledik baya bi ama bitmek bilmiyo hala devam ediyo sanırım biz bıraktık şu an hell on wheels ve the walking deads izliyoruz
Biz de criminal Minds ı bıraktık bitmediği için. Ha bir de sezonu beklediğimiz last man on the earth var komedi 20 dk lardan ve süper :))

Bende greys anatomy izliyodum ama geçen sezon izlemedim bi de sıkıldım artık bıraktım

Kizlar kulağımda duyma problemi var hacamatin iyi geldigini duydum zaten sunnet oldugu icin yaptirmak istiyorum. Konyada bildiginiz iyi bir hacamat var mi?
Bir de hacamat yaptıraniniz var mi?
Babam kafasını kaldırıma vurup beyin kanaması geçirmişti. Biraz düzelince bizde yaptırmıştık. Babam bi değişiklik hissetmedigini söylemişti.

Kızlar çocuklara yemek yedirirken siz de kendi karnınızı doyurabiliyor musunuz?
Çayınızı soğutmadan icebiliyor musunuz?
Başaranlar nasıl beceriyor bana da anlatsın
Bayramıniz da kutlu olsun

Hayır tabiki çay soğumayı bırak az önce soğumuşunu bile içemeyip bıraktım

Ben önce oğlumun karnını doyurup sonra kendim yiyorum. Çay desen bi tek yeşil çay içerim günde 2 fincan onda da arenin uyuduğu zamana denk getiriyorum.

Kizlar kışın giymesi icin bebislerinize ev patigi yada ev botu almayi dusunuyormusunuz bide bunlarinda ortopedik olani oluyormu

Kizlar kışın giymesi icin bebislerinize ev patigi yada ev botu almayi dusunuyormusunuz bide bunlarinda ortopedik olani oluyormu
Ben geçen sene sokakta satılanlardan almıştım altı kaydırmazlı yine öyle bişey bulursam bakayım diye düşünüyorum yoksa dediğin gibi mi almalı işte şu anda kafam karıştı :)

Eşim bugün bana direksiyon dersi verdi :KK60: ehliyet kursuna yazdırdı bakalım sonum ne olacak.

Bende istiyorum şu ev var kp satılamadı bi türlü satılsa alcaz araba o zaman gitcem istemiyodum ben korkuyodum ama artık istiyorum çocukla çok zor oluyo

İnşallah kolaylıkla alırsınız kızlar..Artık daha zormuş almak,öyle duydum ama hadi hayırlısı..Ben 2008'de almıştım ve iyi ki de aldım..Araba kullanmayı çok seviyorum,hele şimdi Efe'yle tek çıkmayı,biyerlere gitmeyi ya da arkadaşlarımla buluşmayı çok seviyorum..

güle güle giysin Canım Kartal yuvasından mı aldınız ben bi türlü bulamıyorum miraya bide bedeni öğrenebilir miyim

Evt canım Ümraniye "bjk store" dan..Bu 3'lü set olarak satılıyor,bebekler için..Ama 100 tl..
Normal tekli formalar 3-4 yaştan başlıyormuş..Bu aldığım santim hesabıyla 1-2-3 yaş diye satılıyor..Ben 92 cm 2-3 yaşa denk gelenini aldım..Bir düşüğü 86 cm var mesela..

Sağol canım buldum evet. Ama ne zamandır hiç bu kadar üzüldüğümü hatirlamiyorum mahvoldum okurken.
aynen dayanamıyorum okumaya gözümün mnğne geliyo:(

dexter ı bende izliyodum hakikaten bitmek bilmedi. Ara verdim. Hepsini toptan izlicem. Her hafta bi bölüm zevk vermiyo.
Hause ı çook severek izlemiştim tavsiye ederim. Fringe ve süpernatural da güzeller.
The walking deads izlemeyi düşünüyorum bende

mümkün değil. Gökçe uyumadan yemek yiyemiyorum ben.

ben istiyorum almayı ya çok şirinleri var. Ama hiç ortopedik oluyo mu olmuyo mu diye düşünmek aklıma gelmedi cidden

ay cidden ille bi yorum yapcaklar. Hakediyo bazıları böyle lafları ama
Ya birde o gün kardesimle dalga geçmişti birde benim oglanlara laf edince dayanamadım bende soyleyiverdim insanları kırmayı hiç sevmem ama sinir oldum o gün
Oh bayram bitti:KK76:eşim ne kadar akraba varsa herkesi gezdirdi biride eksik kalsın bizim küçük çocuğumuz var dedim yoo bizim çocuğumuz kocaman oldu artık deyip girmedik kapı bırakmadı. Tam eve geliyoruz bu seferde misafir geliyo hadi kostur kostur bide gelenleri ağırla tasindigimiz için çoğu ev görme yle bayramlasmayi aradan çıkarmak için geldi. Hatta bebek görmeye gelen bile oldu:KK57:daha bi saat önce kalktilar yigite bi esofman takımı almışlar hediye Güle güle büyütün diyo :-)bende dayanamadım yigitin askerliği bile geldi büyüdü de dedim:))) çok yorgunum bide yarın okul aciliyo sabahtan okuldayiz ne zaman dinlenirim artık bilmiyorum.yiğit çok bunaldi ama yazık çocugun bütün düzeni bozuldu şu anda derin derin uyuyo.hem güzel hem zorlu bi bayram geçirdik. Biraz gec oldu ama kızlar herkesin bayramını kutluyorum öpüyorum hepinizi:KK68:
Bizde çok gezdik bugün evimizdeydik bir ara cumartesi günü Edremite gidelim bir gece kalalim gezelim diye niyetlendik hava kapattı yağmur yağar gezemeyiz diye vazgectik Eceninde düzeni bozuldu ama memnundu halinden gezmeyi sevdiği için misafirlerinde iyi olmuş canim okul açılmadan bayramla birlikte aradan çıkmış
Sağol canım buldum evet. Ama ne zamandır hiç bu kadar üzüldüğümü hatirlamiyorum mahvoldum okurken.
Allah çok sabır versin inşallah bebeği doğunca bir nebze olsun acısı hafifler okurken benimde icim parçalandı:(
Eşim bugün bana direksiyon dersi verdi :KK60: ehliyet kursuna yazdırdı bakalım sonum ne olacak.
Benim esimde Ece doğmadan çok istedi almami hatta kursla gidip konuşmuş anlaşmış ben gitmedim salak gibi keşke gitseydim gerçi eşime araba çok lazım akşama kadar kullanıyor bana vermezdi bende o yüzden heves etmedim araba hep esimde olacağı için hayırlı olsun canim kolayca alırsın insallah
canim ben daha önce oglanlara almıştım küçükken hatta ayakkabicidan almıştım ortopedik değildi yoktu şimdi varmı ortopedigi hiç bilmiyorum bir bakmak lazim

Back
X