2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim blender rondo ve mikser galiba demi
image.webp
Benimkide bu canım braun ın 145 e almıştım. Ama ihtiyacına göre fazla parçalı olanıda var az parçalı olanıda var. Fiyatıda değişiyo tabi ona göre. Beçok memnununm

Benim cadı da aynı ses cıkıyo diye düğmesine basıyo ne bulursa makinenin içine dolduruyo :)

benim üzerime yürüyen kadında şöförün annesiydi:) şöför direk geçmiş olsun diyip babamın elini sıkmıştı annesine sen arabaya git diyip.
Arabayı da bi gün alıp tatile yola çıkmışlar meğer. Yollarından etmiştim adamları. Otoyoldaydık bi de.

aynen bana görede değil. Sırf bunun için bi kaç tane örtü aldım onları seriyorum. Onlarıda yıka yıka bıktım. Zaten yemiyoda dağıtıp kalkıyo. İşine geleni yiyo sadece. Bakalım nereye kadar gitcek
beyaz eşyalara hepsi çok meraklı ya. Gökçe kaç kere yıkadığım bulaşıkları boşaltamadan tekrar çalıştırdı makinayı. Fırının ayarını sona getirip yemeğimi yaktı. Allahtan çam. Mak banyoda ona pek ulaşamıyo.
Sizinde kötü olmuş cidden :)

Ben herşeyi vermiyorum. Ama elma armut gibi sert meyveleri veriyorum eline salatalık havuç gibi sebzeleri kendisi yiyor. Onları da mama sandalyesine oturtup altına örtü sererek veriyorum. Mama sandalyesi dışında yemek yememesi gerektiğini öğrensin diye hiç ayakta ya da koltukta yerde vs yemek yedirmemeye çalışıyorum. Onun dışında çatal kullanması gerektiğinde yanında durarak kendi yemesine izin veriyorum.

Bizim çamaşır banyoda ama bulaşık makinesi direk elinin altında kafasına göre dolu boş çalıştırıyor :/ bi de damacana pompasına yüklenmeye başladı su akıtıyor her yere onu Nasıl yapıcam bilemiyorum. Ya pompayı damacanadan çıkarıp kaçırıyor ya da basıp su akıtıyor :KK43:

bizimki daha yürümüyor malum ama abimin kızı tam beş yaşına kadar o şekilde yürüdü her sene düzenli çocuk ortopedistine gitti en son bir sene daha böyle yürürse botox yaparım demişti çok şükür o sene normale döndü ama artık ayakları çok acıyodu günlük masaj vebir tkım egzrsizleri vardı birde pedagoga gittiler üzerine çok düştükleri için o noktaya gelmiş. neyse umarım beyzacık çabuk unutur tavsiyem çok üzerine düşme ilgi çekmek için de yapıyor olabilir çabuk unutup noırmal yürür inşallah

benim ki zaten bi lokma yiyo onuda blw ile heba edemem valla arada çok isterse kaşık tutmak yoğurt o kadar

ay çok güldüm ya geçmiş olsun tabi herşeye dikkat etmek gerekmiş

eğer büyük buluşma olmazsa bile siz haftasonu görüşün bende katılayım :)))

ahaha tam olarak böyle düşünüyorum :))
Bizim mak. çamaşır odasında mecburen arada havalandırmak zorundayım. Bu ilk vukuatı değil yani :)
Arçelik kuallaniyorm CNN memnunum. Banada utu onereblcek varmi bugün düştü kirildida :)
Cnm ben tefal kazanlı buharlı yani onu kullanıyorum. Çocuk kiliti de var. Çook memnunum. İnanılmaz güzel ütülüyor.

Ben arcelik kullaniyorum canim 3 yildir memnunum intden baktim ama artık satisi yok galiba :KK43:

Canim ben tefal kullanıyorum tefalde çok çeşit vardı ben alırken oradaki bayan en üst modelini önermişti o zaman ama alalı çok oldu 10 sene oldu tahminen memnunum güzel açıyor buharı ilk günkü gibi güzel veriyor kireci kendi sökme özelliği var demişti alırken gerçekten hiç kireç yapmadı ama Komşum philps kullanıyor o da çok memnun

buhar kazanlıları tavsiye ederim canım. Ütü süresini yarı yarıya azaltıyo resmen. Ben çarşafları 4 kat yapıp buharı basıyorum açılıyo hemen kırışıklıklar. Benim ki delongi düğün zamanı epey masrafa girince bu uygun fiyatlı diye bunu almıştım. Benden sonra 2 kuzenim teyzemde drğiştirdiler hepsi memnun. Ama philips ve ya tefal de eminim çok iyidir.
Ama öncelikli tavsiyem buhar kazanlı bi ütü al vakit den kazab :)

Bizim mak. çamaşır odasında mecburen arada havalandırmak zorundayım. Bu ilk vukuatı değil yani :)

Cnm ben tefal kazanlı buharlı yani onu kullanıyorum. Çocuk kiliti de var. Çook memnunum. İnanılmaz güzel ütülüyor.

bende tefal kullanıyorum memnunum bende çok ütün oluyosa kazanlı al bencede
sağolsun kizlar çok utum ckmiyo daha doğrusu birikmiyo kazanliyi mesela tek bi gömlek için calistirabliyomuym.

Her tatil dönüşü hastalik:(umut yine ateşli kuzum üzüntüden mi atesleniyor diye düşünmeye başladım artık tahlilleri temiz çıkıyor bu duruma çok üzülüyorum yaa tesadüfe olabilir ama yanındayken iyi ise gidince ateşi fırlayor

Oy yavrum benim ya hemencik akşam olsun inşallah umutum annesine kavuşsun

Bende pek derinden yapmamıştım bugün süpürcem inşallah ya bi de bayrama girmeden tüm kirli çamaşırları yıkadım 4 günde o kirli sepeti nasıl doldu taştı anlamadım makineye çamaşır atcam şimdi tabi dolayısıyla ütü de ikramiyesi oluyo
Bende bu soruyu sordum bugun kendime ustelik bizim iki sepet var biri cocuklarinki biri bizimki ikiside dolup tasti 4 gunde :KK57:

Her tatil dönüşü hastalik:KK43:umut yine ateşli kuzum üzüntüden mi atesleniyor diye düşünmeye başladım artık tahlilleri temiz çıkıyor bu duruma çok üzülüyorum yaa tesadüfe olabilir ama yanındayken iyi ise gidince ateşi fırlayor
Canım ya üzüntüden mi diyip iyice üzme kendini çocuk bunlar ateş hastalık normal bizde bu hafta 2 azı çıkardık 16 dişimiz oldu gece boyu kucağımda gezdiriyorum uykusuz ağlıyo uykuda uyanıp

Arçelik kuallaniyorm CNN memnunum. Banada utu onereblcek varmi bugün düştü kirildida :)
ben Philips kullanıyorum çok memnunum Kazanlı değil ama kumaşa göre kendini ayarlıyo fln

Her tatil dönüşü hastalik:KK43:umut yine ateşli kuzum üzüntüden mi atesleniyor diye düşünmeye başladım artık tahlilleri temiz çıkıyor bu duruma çok üzülüyorum yaa tesadüfe olabilir ama yanındayken iyi ise gidince ateşi fırlayor
geçmiş olsun Canım önemli bişi olmasında bizde tersi mira benimleyken daha çok hastalanıyo

Back
X