• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Günaydın annisler pazartesi den itibaren izinliyim ücretsiz izin aldım umut amacına ulaştı biraz oglusla hasır neşir olalım etkinlikler yapalım bu iznim daha iyi geçer artık benle oyun falan oynuyor inşallah sağlıkla atlatiriz in sürecini :)
iyi yapmissin canim Umutla vakit geçirmek ona da iyi gelir

Ece de üstünü açıyor hep onu ilk yatirdigimda terliyor ilerleyen saatlerde hava serin oluyor ortturmuyor yanıma gelince ortuyorum yine aciyor

Kızım gece sürekli emiyor memeyi çektiğim an uyanıp ağlıyor sabaha karşı kalkıyor abilerini gönderirken uyanık oluyor yine meme istiyor çocuklarla mi ilgileneyim Eceyimi emzireyim şaşırdım artık sabaha kadar uyanık vaziyetteyim kızlar çok düşkün oldu memeye ya ne yapcam ben şaşırdım en azından gece az emse raziyim su veriyorum sinirleniyor başlıyor ağlamaya illa emecek:(

Hira hc ortunmuyo uykusunda bile orttugmu anliyo. Havada çok sogudu bütün gece acil yatiyo hapsuruyo. Uyku tulumumu alsam yne
Arende örtüden nefret ediyor. Hatta geçen gece örttüm diye nasıl ağladı. Geçen kış idilden almıştım. Satıcı bayan hiç terletmez demişti ama inanılmaz terliyordu. Bu sene bi chicco ya bakıcam.

Kizlar son iki doz tetanoz asim kaldi yaptiranlar varmi sanirm @oslew yaptiriyodun sen. Ptesi yaptrcm bi dozu seneye eylül son doz kaliyo. Bukdr asi yaptiriyorm bidha çocuk yapcmmi orasi meçhul :))
Bende yaptırıyorum hatta benimkide bu ayın içinde.

Kızım gece sürekli emiyor memeyi çektiğim an uyanıp ağlıyor sabaha karşı kalkıyor abilerini gönderirken uyanık oluyor yine meme istiyor çocuklarla mi ilgileneyim Eceyimi emzireyim şaşırdım artık sabaha kadar uyanık vaziyetteyim kızlar çok düşkün oldu memeye ya ne yapcam ben şaşırdım en azından gece az emse raziyim su veriyorum sinirleniyor başlıyor ağlamaya illa emecek:KK43:
Uykusuzluk insanı çok yorar ya. Acaba acıktığı için mi istiyor yoksa alışkanlık haline mi getirdi. Yalancı emzik almıyordu dimi ?

A
Kızım gece sürekli emiyor memeyi çektiğim an uyanıp ağlıyor sabaha karşı kalkıyor abilerini gönderirken uyanık oluyor yine meme istiyor çocuklarla mi ilgileneyim Eceyimi emzireyim şaşırdım artık sabaha kadar uyanık vaziyetteyim kızlar çok düşkün oldu memeye ya ne yapcam ben şaşırdım en azından gece az emse raziyim su veriyorum sinirleniyor başlıyor ağlamaya illa emecek:KK43:
Canim benim ya iyice dustuler memeye beyza ogle uykusunda bile kalkip emip geri yatıyor emzirmeyi birakana kadar devam etcek sanirim :(

Valla gecen sene bimden almistm terletmiyodu. Bilmiyorum bana onerebilcgnz varmi. @minnakkartal snin geçen sene kullandgn ne markaydi terletiyomuydu
ben lcw den almıştım bir de yanılmıyorsam mamino yine de terlemişti içine ince giydiriyordum fln açmasından daha iyidir diye bi arkadaşım da civilden almıştı hiç terlemiyor demişti geçen yıl civilinkiler çok büyüktü bu yıl bi oraya bakıcam

aynı bizde böyleyiz gece uyku sersemi sıkıyor bazen de resmen sağ göğüs ucum yara oldu o kadar acıyo ki ve sadece gece değil ben eve gittiğim andan sabaha kadar meme de artık şekli değişti süte alışsaydı bıraktırabilirdim ama yok sütün hiç bi türlüsünü içmiyor

Sağol canım inşallah.
canım şimdi nasıl daha iyidir umarım

Uykusuzluk insanı çok yorar ya. Acaba acıktığı için mi istiyor yoksa alışkanlık haline mi getirdi. Yalancı emzik almıyordu dimi ?
Canim bana alışkanlık gibi geliyor akşam yemeğini güzelce yediriyorum aslında gunduzde yemek yedikten hem sonra emmek istiyor çözüm bulmak istiyorum süt versem icermi bilmiyorum suya bile sinirleniyor normalde süt içmiyor zaten emzikte kullanmıyor doktora sorsam emmeyi biraktirin der diye sormuyorum biraz daha emsin istiyorum ama bu şekilde de çok yıpratıcı oluyor ne yapcagimi bilmiyorum:(

Bu arada kızlar peditusu Nasıl kullanıyorsunuz ben ilk kez kullandım 8 saat arayla üç kez verdim şimdiye kadar. Prospektüs te öyle yazıyordu. Siz Nasıl veriyorsunuz

ben lcw den almıştım bir de yanılmıyorsam mamino yine de terlemişti içine ince giydiriyordum fln açmasından daha iyidir diye bi arkadaşım da civilden almıştı hiç terlemiyor demişti geçen yıl civilinkiler çok büyüktü bu yıl bi oraya bakıcam

aynı bizde böyleyiz gece uyku sersemi sıkıyor bazen de resmen sağ göğüs ucum yara oldu o kadar acıyo ki ve sadece gece değil ben eve gittiğim andan sabaha kadar meme de artık şekli değişti süte alışsaydı bıraktırabilirdim ama yok sütün hiç bi türlüsünü içmiyor

Uyuttum şimdi ama sürekli burun akıntısı hapşırık ve hıçırıltı var

Aynen canim uçları sizliyor ağzından çekince o kadar emmeye süt oluyormu ne kadar süt emiyor bilmiyorum gece çok yıpratıcı Ece de süt içmiyor icse keşke

Canim bana alışkanlık gibi geliyor akşam yemeğini güzelce yediriyorum aslında gunduzde yemek yedikten hem sonra emmek istiyor çözüm bulmak istiyorum süt versem icermi bilmiyorum suya bile sinirleniyor normalde süt içmiyor zaten emzikte kullanmıyor doktora sorsam emmeyi biraktirin der diye sormuyorum biraz daha emsin istiyorum ama bu şekilde de çok yıpratıcı oluyor ne yapcagimi bilmiyorum:KK43:
Emzik alsaydı yada su içseydi çok rahat ederdin. Aren de uyanıyor su veriyorum tekrar yatıyor. Allah yardımcın olsn. Memeyi zor bırakacak gibi duruyor.

Ya sayfaları okurken sürekli reklamlar çıkıyor. Sizde de öyle mi ?

Bu arada kızlar peditusu Nasıl kullanıyorsunuz ben ilk kez kullandım 8 saat arayla üç kez verdim şimdiye kadar. Prospektüs te öyle yazıyordu. Siz Nasıl veriyorsunuz
bende 8 saatte bir kullanıyorum

Emzik alsaydı yada su içseydi çok rahat ederdin. Aren de uyanıyor su veriyorum tekrar yatıyor. Allah yardımcın olsn. Memeyi zor bırakacak gibi duruyor.

banada çıkıyo arada

Teyzeler panduf aldım kızıma vicco nun soğıdı burası baya çorapla geziyo evde hiç içime sinmiyodu DSC_0088.webp

cep telefonundan girince evet sinir oluyorum hatta

Teyzeler panduf aldım kızıma vicco nun soğıdı burası baya çorapla geziyo evde hiç içime sinmiyoduEki Görüntüle 1645401
çok cici güle güle giysin

Gökçenin de burnu akınca kardeşimden istedim. Günde 3 kez yarım ölçek içir dedi.

Back
X