• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ya canim biliyordu herkes ne kadar cok istedigimi kizi ...
Hayaller kuruyordum bandanasi ayakkabisi herseyini uyumlu alacaktim falan...
Mevludunde ayni kiyafetleri giyecektik falan...
Kapi susune kadar cogu seyimin ne olacagi hazirdi...
Neyse cok sukur ki saglikliymis daha ne olsun...
Ogluma arkadas geliyor...
Sizinle paylasmamin sebebi ise acaba cok mu abarttim kizlar...
Terbiyesizlik mi yaptim...
Ama bu konuda gercekten cok hassassim .
.
Inanin su ana denk ke di oglumu o sekilde kendim bile opmedim sevmiyorum oyle opmeyide opulmeyide...
Haklisin canim abartmiyorsun biliyorum o duyguyu öyle heveslenirken insanın hevesini kırmaları çok üzücü oluyor iyi yapmissin paylaşmakla canim uzme kendini esin konussun bencede sen şu anda çok hassassin zaten hamileliğin nedeniyle birde çocuk gibi KV mi ugrasacaksin eşine güzelce anlat çok gücüme gidiyor de abartmadigini anlasin konussun annesiyle

Tabi bu patlamamin bir diger sebebi ise bana surekli ins. kizin olmaz diye beddua etmesi...
Ailedeki en kucuk kiz 45 yaslarinda....
Doktor kiz dediginde bunun dersini iyi vermistim bak bedduan tutmadi kizimi sevdirmeyecem sana dedim...
Simdi erkek oldugunu ogrendi havalara ucuyor falan...
Diyorum sana noluyo ki diye...
Oglum masrafa girmeyecek diyor ne guzel oldu diyor...
Sana noluyo ki girerse yine girecek masrafa sen niye dusunuyon diyom...
Az oncede benimkine anlattim abartma diyor sakin ol diyor...
Allah im sabir ver bana...
Simdi bu yaptigimi bire bin katar milletede yayar...
belki çekip alman fazla olmuştur ama o da yaptıklarıyla bunu körüklemiş sanki..sen yine de sıkmamaya çalış kendini bebişini düşün..Allah sağlık versin kv nede kız olana kadar doğurcam sen o zaman masrafı gör de bi daakine

canim öpme konusunda ben de tukuruklu openlere ya da sürekli openlere çok sinir olurum benim KV de büyük ogluma yapıyordu ben de kaç defa kucağından çekip aldım haklisin yanı cinsiyet konusu da neden sırf masraf olmasın diye mi erkek istiyor çok saçma Allah önce sağlıklı sıhhatli versin ama insan değişik ister benim annemde ilk kızıma hamile kaldigimda ki ne kadar çok kız olmasını istediğimi bildiği halde bana abimin bizim gelinin yanında hiç kız bekleme o kesin erkek olur demişti ben de ya ne güzel moral veriyorsun demiştim suratımi asmistim Rabbimden iyisini bilemeyiz sen bozma moralini canim hamilesin stres yapma kendine bebisin etkilenmesin KV dene de 3. yu yapcam o zaman kız olursa masrafı görürsün dersin
ay benim annemde ilk hamile kaldığında babaannem senin oğlun olmaz hayatta boşuna hayal kurma demiş neyse sonra annem peş peşe üç tane oğlan doğurmuş sonra da senin kızın olmaz demiş ben olmuşum anneme takılırıp hep ne fena gelinsin kaynanan ne dersi inadından doğurmuşsun :P

Diş değil grip canım ilaçları değiştirdi. Şimdi eve dönüyoruz.

İyice çocuk gibi davranmaya başlamış kv eşin konuşsun bir de sen söyleyince inadına yapıyor gibi. Ama sen de sıkma canını.
geçmiş olsun canım bu kez hemen iileşir inşallah

Az önce tekrar kaka yaptı 6. Oldu bu sefer yemyeşildi burnu da akıyo iki gündür peditus verdim dün bugün daha önce olmamıştı hiç

Pilav yedirdim patates haşlasam yer mi acaba muz evde yok eşime dicem getirsin

İşin kötüsü poposu ve ön tarafı kızarmaya başlamış pişik olacak yıkadım az önce silmeyeyim dedim çok ağladı
ay canım üşütmüş olabilir bu akşam geçmezse yarın doktora gitseniz daha ii olur gibi

belki çekip alman fazla olmuştur ama o da yaptıklarıyla bunu körüklemiş sanki..sen yine de sıkmamaya çalış kendini bebişini düşün..Allah sağlık versin kv nede kız olana kadar doğurcam sen o zaman masrafı gör de bi daakine

ay benim annemde ilk hamile kaldığında babaannem senin oğlun olmaz hayatta boşuna hayal kurma demiş neyse sonra annem peş peşe üç tane oğlan doğurmuş sonra da senin kızın olmaz demiş ben olmuşum anneme takılırıp hep ne fena gelinsin kaynanan ne dersi inadından doğurmuşsun :p

geçmiş olsun canım bu kez hemen iileşir inşallah

ay canım üşütmüş olabilir bu akşam geçmezse yarın doktora gitseniz daha ii olur gibi
Hayır yanı bu teşhisi nasıl koyuyorlar onu anlamıyorum:)))

Ece uyandı burnunu acayim dedim kıyamet koptu:KK43:
Hala çekiyomusunuz ben geçen hasta olduğunda çekiyim dedim katıldı ağlamaktan sonra doktor dedi serum fizyolojik sık bırak aksın kendi diye bi daha zaten çekmem çok kötü olmuştu

Az önce tekrar kaka yaptı 6. Oldu bu sefer yemyeşildi burnu da akıyo iki gündür peditus verdim dün bugün daha önce olmamıştı hiç

Pilav yedirdim patates haşlasam yer mi acaba muz evde yok eşime dicem getirsin

İşin kötüsü poposu ve ön tarafı kızarmaya başlamış pişik olacak yıkadım az önce silmeyeyim dedim çok ağladı
Geçmiş olsun canım, bütün bebeklere birşeyler oluyor ya :(

Biraz yemek yedirdim azada üstüne de ilaçlar ı verdim ve içinde me varsa kustu :(

Bizde eksik kalmiyalim dedi yiğit heralde.bozuk Çeşme gibi burun akıntısı var. İnşallah ilerlemez bu havalar haziran bebeklerine iyi gelmedi.

Üşüttü heralde o da çok kötü oldu bu havalar geçmiş olsun inş çabuk toparlar
Sağol canım ya bi anda değişti havalar ve hastalandı :(

Bizde eksik kalmiyalim dedi yiğit heralde.bozuk Çeşme gibi burun akıntısı var. İnşallah ilerlemez bu havalar haziran bebeklerine iyi gelmedi.
Geçmiş olsun size de ne yaz yaradı ne kış yaradı bu cins haziran bebeklerine
K Keskek sise de geçmiş olsun

Hala çekiyomusunuz ben geçen hasta olduğunda çekiyim dedim katıldı ağlamaktan sonra doktor dedi serum fizyolojik sık bırak aksın kendi diye bi daha zaten çekmem çok kötü olmuştu
Serum fizyolojik yaptım arkasından emzirirken burnundan ses geliyordu çektim bende ama çok çıktı bosalttim bayagi
geçmiş olsun size de canim ayniyiz bizde inşallah ilerlemeden atlatırlar

Güzelmiş model canim ama benim sacim pek uzun değil nasıl olur acaba

Umut beyin keyfi yerindedir demi canim
geçmiş olsun canim devam edermi acaba son ikisini az yapmış ama takip et canim artarsa ishali goturursun
Evet canm umut mutlu keyfine yerine geldi iştahı da

İstanbul anneleri daha önce büyük geniş katılımlı buluşma konuşmuştuk ya, 29 ekim dönemi iyi bir fırsat gibi. Benim eşimin çalıştığı şirket tatili birleştirip 5 gün yapmış. Benzer durumda olan çalışan anneler vardır belki diye düşündüm. O dönemde bebekli bebeksiz bir buluşma mı yapsak? @minnakkartal @Bunekibuneki @Lilium3 @hiraysen @Mor ve mavi @AreN5 @stanki @azerikizi91 pufpuff pufpuff @cilek31 @sglbnt
Unuttuğum varsa affola, ekleyiversin kendini de kaç kişiymişiz , kimler gelebilir ve buluşma durumu yeri falan kararlaştıralım.

5 gün neresi tatil yaaa? :KK53: Yer açısından ortak nokta olucaksa,en iyisi Mecidiyeköy,Beşiktaş civarı.. 29 ekim cuma oluyor.. Tarih belli olunca eğer eşim evdeyse ya arabayı alır ben kendim gelirim,ya eşim bırakır.. Ama eşim evde olmazsa o gün gelemem.. Tarih netleşince durumu belirtirim :KK66:

Biraz yemek yedirdim azada üstüne de ilaçlar ı verdim ve içinde me varsa kustu :KK43:
kusma Diyince başka kötü oluyorum:( hemen iileşsin inşallah

yas inşallah ilerlemesin geçmiş olsun kuzuma

Yaa bende betülle ağlıcaktım az önce yavrum çiş yapsa bile Ağlıyo popo kısmı değilde ön tarafı fena olmuş parmak ucunda bacakları açık yürüyo yavrum ishalde devAm eniştem eczanede çalışıyo onu aradım şurup ismi verdi onu almaya gitti eşim pişik içinde yarın krem yapacaklar inşallah iyi gelir bende sudocrem sürüyorum

Merhaba kızlar
Betül sabahtan beri 5 kez kaka yaptı 1. Si normaldi sonra iki kere bezi dolu yaptı cıvık son ikisi de az az dı acaba hemen mi doktora götürsem yarını beklesem mi ya da napsam bilemedim

Biraz yemek yedirdim azada üstüne de ilaçlar ı verdim ve içinde me varsa kustu :KK43:

Kızlar hepinize geçmiş olsun..İlerlemeden,kısa ve hasarsız şekilde atlatırsınız inşallah..

Back
X