• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sağol canım

5 gün neresi tatil yaaa? :KK53: Yer açısından ortak nokta olucaksa,en iyisi Mecidiyeköy,Beşiktaş civarı.. 29 ekim cuma oluyor.. Tarih belli olunca eğer eşim evdeyse ya arabayı alır ben kendim gelirim,ya eşim bırakır.. Ama eşim evde olmazsa o gün gelemem.. Tarih netleşince durumu belirtirim :KK66:
Cici bi şirket ;) bence de 29 ekim olsun, babaların haftasonundan çalmadan aöa bebeleri babalara satabileceğimiz bir gün :)

kusma Diyince başka kötü oluyorum:KK43: hemen iileşsin inşallah

yas inşallah ilerlemesin geçmiş olsun kuzuma
Sağol canım ya zaten hastalıktan canım şıkkında ama kusma başla bişey direk yüzün gözüm değişti ağlayacaktım ya :(

Kızlar hepinize geçmiş olsun..İlerlemeden,kısa ve hasarsız şekilde atlatırsınız inşallah..
Sağol Can'ım inşallah

Yaa bende betülle ağlıcaktım az önce yavrum çiş yapsa bile Ağlıyo popo kısmı değilde ön tarafı fena olmuş parmak ucunda bacakları açık yürüyo yavrum ishalde devAm eniştem eczanede çalışıyo onu aradım şurup ismi verdi onu almaya gitti eşim pişik içinde yarın krem yapacaklar inşallah iyi gelir bende sudocrem sürüyorum
Kuzum yaaa isahli için reflor yada türevi bişi ver canm yemesi nasıl bolca sıvı alsın hatta içerse az kahve içir ishale iyi gelir zeytin yağı da sur canm oda toparlar pisigi tekrar geçmiş olsun

Screenshot_2015-10-04-11-48-37.webp
Parmak boyası yaptırmayı düşünenler ve boyayı yemesine korkan anneler güzel bi secenek:)

Yaa bende betülle ağlıcaktım az önce yavrum çiş yapsa bile Ağlıyo popo kısmı değilde ön tarafı fena olmuş parmak ucunda bacakları açık yürüyo yavrum ishalde devAm eniştem eczanede çalışıyo onu aradım şurup ismi verdi onu almaya gitti eşim pişik içinde yarın krem yapacaklar inşallah iyi gelir bende sudocrem sürüyorum
Çok geçmiş olsun betüşe canım. Sudocrem öyle pisiklerde bi işe yaramıyor bence.

nieva pisik kremi çok iyi cnm 15 tl civari biz dgrudgndan beri kullaniyoruz bikerekte geciriyo kendme bile kullanmistm lohusayken

Kuzum yaaa isahli için reflor yada türevi bişi ver canm yemesi nasıl bolca sıvı alsın hatta içerse az kahve içir ishale iyi gelir zeytin yağı da sur canm oda toparlar pisigi tekrar geçmiş olsun

Ercefuryl aldık uyudu şimdi zeytinyağı aklımda sürecem inşallah

Çok geçmiş olsun betüşe canım. Sudocrem öyle pisiklerde bi işe yaramıyor bence.

Oh ne güzel canim
ben de Ecenin pisiginde kullanmistim bizde de ise yaramadı

Yaa ama üç farklı eczanede sudorem dedi siz be kullanmıştınız pişik için

Az önce tekrar kaka yaptı 6. Oldu bu sefer yemyeşildi burnu da akıyo iki gündür peditus verdim dün bugün daha önce olmamıştı hiç

Pilav yedirdim patates haşlasam yer mi acaba muz evde yok eşime dicem getirsin

İşin kötüsü poposu ve ön tarafı kızarmaya başlamış pişik olacak yıkadım az önce silmeyeyim dedim çok ağladı
Canım bol bol su içirmeyi ihmal etme. Toparlanmasına yardımcı olur. İshalken çok fazla su ve mineral kaybı oluyo.
Çabuk iyileşir inşallah

bizde sudokremi herşeye kullanırız. Çok iyi gelmişti gökçenin pişiklerine.

S Sevgidili5 A apriori11 yiğitle azad a da çok geçmş olsun. Biran önce iyileşirler inşallah :(

Ya canim biliyordu herkes ne kadar cok istedigimi kizi ...
Hayaller kuruyordum bandanasi ayakkabisi herseyini uyumlu alacaktim falan...
Mevludunde ayni kiyafetleri giyecektik falan...
Kapi susune kadar cogu seyimin ne olacagi hazirdi...
Neyse cok sukur ki saglikliymis daha ne olsun...
Ogluma arkadas geliyor...
Sizinle paylasmamin sebebi ise acaba cok mu abarttim kizlar...
Terbiyesizlik mi yaptim...
Ama bu konuda gercekten cok hassassim .
.
Inanin su ana denk ke di oglumu o sekilde kendim bile opmedim sevmiyorum oyle opmeyide opulmeyide...
ya insanın zaten dengesi bozuluyo bi de insanlar bozuyolar. kafana takmamaya çalış. Birde güldüğüne göre belli ki seni sinir etmek için yapıyo.

Biraz daha gondersen alışır belki canim sen de yanında gidip bir saat dursan ana sınıfı iyi oluyor aslında el kaslarının güçlenmesi açısından birinci sınıfa hazırlık oluyor benimkiler isteyerek gittiler ama komşumun kızı istemiyordu o da biraz gitti kızıyla sonra alıştı severek gitmeye başladı bir de benim oglumun gitmesi onu biraz motive etmişti giden arkadaşı falan var mi orada
Tesekkur ederim canim cevap verdigin icin. Gecen hafta boyunca gittim kendisiyle istemeye istemeye gitti agladi falan ama araya haftasonu girince kotu oldu simdi hic gitmek istemiyor. Bugunde gonderemedim cok agladigi icin servise binmek istemedi yarin napicaz bakalim

Sağol canım ya bi anda değişti havalar ve hastalandı :KK43:

Geçmiş olsun size de ne yaz yaradı ne kış yaradı bu cins haziran bebeklerine
K Keskek sise de geçmiş olsun

Serum fizyolojik yaptım arkasından emzirirken burnundan ses geliyordu çektim bende ama çok çıktı bosalttim bayagi
geçmiş olsun size de canim ayniyiz bizde inşallah ilerlemeden atlatırlar

kusma Diyince başka kötü oluyorum:KK43: hemen iileşsin inşallah

yas inşallah ilerlemesin geçmiş olsun kuzuma

Kızlar hepinize geçmiş olsun..İlerlemeden,kısa ve hasarsız şekilde atlatırsınız inşallah..

S Sevgidili5 A apriori11 yiğitle azad a da çok geçmş olsun. Biran önce iyileşirler inşallah :KK43:
sağolun kızlar keyfi yerinde ama burun akıntısı çok. Sanirim salgın var esimde hasta geldi işten.

S Sevgidili5 A apriori11 yiğitle azad a da çok geçmş olsun. Biran önce iyileşirler inşallah :KK43:
Sağol Can'ım.

Tesekkur ederim canim cevap verdigin icin. Gecen hafta boyunca gittim kendisiyle istemeye istemeye gitti agladi falan ama araya haftasonu girince kotu oldu simdi hic gitmek istemiyor. Bugunde gonderemedim cok agladigi icin servise binmek istemedi yarin napicaz bakalim
Ya canım seni okuyunca ikinci çocuktan korkar oldum. Ayferzey ve yaz yağmurunun üç tane ama büyükler onlar hatta bebeğe annelik bile yapıyorlar oyalıyolar, senin kız da üzerine kuma gelmiş gibi kıskanıp kardeşini iyice bebekleşmiştir belki. Benim kuzenimin çocukları seninkiler yaştalar, büyük olan o kadar kıskanç ve ilgi çekmeye çalışıyor ki kardeşinden daha küçük Bebek gibi davranıyor . Allah kolaylık versin

mira alerjik olduğu için bazı şeyler pişik de yapıyo sirke ii geliyo

Eki Görüntüle 1648313 Parmak boyası yaptırmayı düşünenler ve boyayı yemesine korkan anneler güzel bi secenek:)
ay mira dakkasıyla kusar herhalde nefret ediyo tatlıdan

Evde numune bi tane vardı ara sıra sürüyodum onu bitti geçmezse aldırırım sağol canım
bu arada bende miraya Nivea kullanıyorum biraz yoğun sürüyorum pişikli olunca ii geliyo oda

Ben gökçeye 3 krem karistirip sürmüştüm. Kortizonluydu biri ama maalesef başka seçenek bulamamıştim. Bir ay boyunca günde 5 6 kez kaka yapıyordu ve pisiyo geçmiyordu

Back
X