• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ya aynı bazen niloya açıyorum onu da ayakta izliyo, yemeği de ayakta yemek istiyo. Sanki koltuğumuzda iğneler var da batıyor poposunq :/

Geçmiş olsun Can'ım ya bu arada tahlillerin nasıldı sonuçlandı mı

Aramıza bekleriz bir hafta oldu biz başlayalı 1-1,5 hatta Ayşegül 3,5 kg verdi :KK66: her çarşamba tartı günümüz bugün başla istersen bizimle.
Nerden takip etcem başlamak istiyorum ama bilmiyorumki

65 benim ideal kilom :KK53: hatta "hayalim" desem daha doğru olur :KK45:
Ben 52 kilo ile evlendim de canım millet o halimi bildiğinden her gören çok kilo almışsın diyo doğumdan sonra verdim ama 70 de kaldım üstüne kilo almadığım halde görenler bu ara kilo mu aldın diyo eşimde olmuş 110 kilo mecburuz yani bende önce 65 sonra 60 hedefim

A apriori11 niloya bebek demisken sen gecen ig de foto paylasmistin azadin niloya bebegin acaba avm deki oyuncakcida miydi dun esim toyshop a bakmis yoktu dedi olmadi netten getirtecem

Sağol canm göz muayenesi oldm kan verdm beyin mr çekilmedi hala. Özelde yaptriyorm tahlilleri beklememek.için ama maalesef bakirkoy Sadi konduktan randevu almak zor. Orda var ms bolumu ve norologlari cok iyi.Aldm randevuyu bekliyorum sonuçları gosteremedim
İnşallah temiz çıkar canım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/son-10-kg-icin.861986/page-25#post-42915479

canım bu linke tıkla ve bizi bul :)) A apriori11 beni kovmasın diye yardımcı olmaya çalışıyorum :p
Üçkağıtçı cılız seni:p 3-5 kg daha versen yeryüzünden silineceksiniz haberin yok

A apriori11 niloya bebek demisken sen gecen ig de foto paylasmistin azadin niloya bebegin acaba avm deki oyuncakcida miydi dun esim toyshop a bakmis yoktu dedi olmadi netten getirtecem
Toys r us veya armağandı emin değişim

İnşallah temiz çıkar canım

Üçkağıtçı cılız seni:p 3-5 kg daha versen yeryüzünden silineceksiniz haberin yok

Toys r us veya armağandı emin değişim
Biz jokerden aldık konuşmayanından bide konuşanı var öykü yüzüne bakmıyo
Armagan izmir de yok bide jokere bakarim ve bugun bi ilk gerceklesti nehir suan koltuga oturmus elinde suluk niloya izliyo :p

Facede haziran anneleri topigine girdimm grubun bi baktim yok ya biri cocugunun kilosu 12 kiloymus iyimi diyo hasbinallah bide daha eski mesajlara baktim buna benzer mesajlar var ya inan millet egosunu tatmin ediyo hayir yani kendimi zor tuttum yazacam cok az bebisin kilosu bayagi geriden geliyonuz diye

Facede haziran anneleri topigine girdimm grubun bi baktim yok ya biri cocugunun kilosu 12 kiloymus iyimi diyo hasbinallah bide daha eski mesajlara baktim buna benzer mesajlar var ya inan millet egosunu tatmin ediyo hayir yani kendimi zor tuttum yazacam cok az bebisin kilosu bayagi geriden geliyonuz diye
Ben bi ara çok bakıyodum sonra sinirim bozuldu görmemeye çalışıyorum.

yahu ben atayım o zaman kendimi bi yerden

Canım umut 9 ayda 1.5 kilo aldı çok normal yan8

Ben dün dra girmişken ölçtürdüm boyu 84 cm , kilo 10.950 gr hala net 11 i göremedik :/

Bizim ki biraz az ilerliyor ama sebebi,yemiyor içmiyor olması..yani şöyle ki,3 aydır 10 kiloda ve 100-200 gr şeklinde gidiyor..Son kontrolde doktor "olması gerekenin 400-500 gr kadar gerisinde" dedi..

Bizim de bugün ölçüldü 9750 gr 83 cm kilosu az ama boyu yzun ayrıca sık hastalanan bi bebek değilse gayet iyi dedi çok şükür

Bebekler ilk doğdukları yıl 10 12 kilo arası alır, ikinci yılda ise 2. 2.5 kilo alırmış. Çok normal yani.

Aynı canim bizde gram gram gidiyoruz bir dönem durakliyor kilomuz Ece evde 10.9-11 arası gidip geliyor doktora gitmedik doğum gününden bu yana sağlık ocağı 1 yaş aşısında az almış eylülde tekrar getirin tartalim bu alamadigi kiloyu da almış olması gerekir demişti o zaman 10 kiloydu ben goturmedim şimdi niye kilo az almış falan filan diyecekler gerek yok ben normal olduğunu dusunuyorum hareketlendiler artık bir de diş çıkarıyorlar büyüme hizlarida yavaşladı biraz

Nehir 1 yas asisinda goturdugum de 11600 gr di gecenlerde hasta oldugunda dr boy ve kilosuna bakmisti boy 80 cm kilo hic almamisiz 3 ay boyunca yemesi orta ama cok hareketli ona bagliyom hatta iki gun once komsum da demisti yurudugunden beri eskisi gibi tombik degil diye popo masallah bes dakika yeri gormuyo ki :KK59:

canım işbaşın hayırlı olsun inşallah gönlüne göre bi bakıcı da bulursun. Ben de işteyken rahat giriyorum ama evde iice zor oluyo akşam ve haftasonu bakmak da zorlanıyorum ama girmek de istiyorum bazen o kadar stresli oluyorum ki kafam dağılıyor burda ya da içimi rahatça dökebiliyorum

ay ben bu konularda hiç konuşmasan ii bir manken annesi olarak henüz 9 kiloyu görmedi mirakız
Normal o zaman hepimiz ayni durumdaymisiz bizde sayiyoruz yerimizde @AreN5 senin yazdigin gibiyse hele hic takmamak lazim o zaman :)

Ayy yok ablamin facesinden girdim gruba katildim oda merak ettigimden iyiki de eksik kalmisim gruptan ama enterasan bisey daha ogrendim bebekler de ishal olunca yogurduna nisasta katmayi ilk kez duydum insallah ishal falan olmayiz yine de aklima yazdim

yahu ben atayım o zaman kendimi bi yerden

Canım bu makinalar sebzenin meyvenin posasını da bardağa veriyo mu?
Vermiyo canim yani benimki oyle hatta meyvenin buyuk bi cogunlugu çöp kismina gidiyor :( birde köpük gibi oluyo esim ve kizim sevmediler o yuzden, kaldirmistim bende

Ayy yok ablamin facesinden girdim gruba katildim oda merak ettigimden iyiki de eksik kalmisim gruptan ama enterasan bisey daha ogrendim bebekler de ishal olunca yogurduna nisasta katmayi ilk kez duydum insallah ishal falan olmayiz yine de aklima yazdim
büyükler için de bir iki tane karanfil çiğne şippadanak kesiyor ishali:)

Vermiyo canim yani benimki oyle hatta meyvenin buyuk bi cogunlugu çöp kismina gidiyor :KK43: birde köpük gibi oluyo esim ve kizim sevmediler o yuzden, kaldirmistim bende
Anladım canım. Ben onları posasıyla birlikte veriyo sanıyodum ondan heveslenmiştim meyveyi o şekilde yediririm diye

Normal o zaman hepimiz ayni durumdaymisiz bizde sayiyoruz yerimizde @AreN5 senin yazdigin gibiyse hele hic takmamak lazim o zaman :)
Bence artik cok hareketlendiler yiyen bebek de almaz yemeyen bebiste almaz hatta esim emeklerken derdi nehir yuruyunce kilo almayi gec kilo verirde diye kilo vermedik ama almiyoz da

Annem bize yapardı ishal olduğumuzda yoğurt nişasta hiç aklıma gelmedi burada paylasmak
Vermiyo canim yani benimki oyle hatta meyvenin buyuk bi cogunlugu çöp kismina gidiyor :KK43: birde köpük gibi oluyo esim ve kizim sevmediler o yuzden, kaldirmistim bende
canim kızın nasıl alistimi okula

Back
X