Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ac aç ben varimBende kilo alma topiğimi açsam napsam. Gören hasta mısın demeye başladı. Hıı vebalıyım diyesim var soranlara.
Canım geçmiş olsun. Doktorların çoğu çocuk büyümüş diye önemsemiyolar veriyolar genelde ilaç. Ama emzirirken kullanılmıyo.. Ben milupanın kuşburnu çayını içtim sıcak suyla yapıp bol bol. Ihlamur. Meyve falan.Grip oldgnzda hastayken hangi ilaclari kullanabiliyosunuz emziren anneler lütfen cevap sabh doktora gdicm ama evde varsa icicem oyzden soruyorum bir sürü ilaç var ama icemiyorum
Yok canım kuruyemiş gibi sankiKizlar bu bugday ruseyminin acimtrak bi tadi mi var
Yeni aldim makarnalutfenden milkshake yaptim icine koydum bir tatli kasigi ictikten sonra acimsi bir tad kaliyo bogazda biraz. Cocuk icmeyince yogurda katayim dedim onuda yemedi belkide tok oldugu icin istemedi ama var biraz acilik direkt yiyerek tadina baktim. Tarihi falan mi gecti kiYok canım kuruyemiş gibi sanki
Ayyy rüya gibi :)Eşimin kafasına saksı mı düştü kaya mı düştü anlamadım.
Eve geldiğimde bir tane kirli çamaşır yoktu. Askıda olanları toplamış katlamış. Mutfakta hiç bulaşık yok. Çiçeklerime su verilmiş.
Akşam işten gelince direk gökçeyi alıyo. Normalde yemeğini yer gider sigara içerdi. Geldiğimden beri yemeğini yiyip gökçeyi alıyo. Ben yemeğimi yiyorum mutfağı topluyorum öyle gidiyo sigaraya. Gökçe uyuyana kadarda hiç tv açıyım bile demedi 3 gündür. Yoruldum bile demedi.
Arkadaşım mı konuştu naptı bilmiyorum ama ne olduysa iyi olmuş.
posasini veriyor ne demek canim anlamadim?evet herkes boşuna yer kaplıyo bulaşığı çok yazmış. Ama işte sıpam içerse uğraşırım diye düşünmüştüm. Posasınıda veriyo sanıyodum bende tabi.
Keşke yese canım hergün bişeyler veriyorum eline ama muz dışında almıyo. Zaten hep kabız o da daha felaket ediyo. Yumuşak armutta bulamıyorum bu ara.
posasını verse düşünmeden alacaktım ama vazgeçtim.
İnşallah kış meyvelerini sever. Geçen sene yedirememiştim. Evde normal sıkavak var onla sıkarım onlarıda
Bugun birakirken cok agladi sonra susmus gun boyu da iyiymis aktivitelere falan katilmis aksam servisine bindi geldi mutluydu ama nolduysa son iki saattir basladi yine
Ha evet bi ton bulasik cikiyor birde 1 bardak meyve suyu icin degmez. Bende @Akaibu senin gibi dusunmustum kizim icin yeterki icsin ugrasirim diye ama kaldirdim kullanmiyorum
Allah yardimcin olsun canim bende senin gibi kendime vakit ayirmiyorum herseye yetismeye calisiyorum aman surada kirli kalsin daginik olsun diyemiyorum malesef sonra olan bana oluyor. Bazen diyorum isle ugrasma bu kadar cocuklarin ihtiyaclarini karsila kendine vakit ayir esine vakit ayir yeter ama yok hersey dip duzen olacak ille bende yorgunluktan pert olacagimhuyum batsın
canım gerçekten allah kolaylık versin sana. Hele ki ders konusunda. Üniden mezub olduğum sene. Kardeşim lise sınavlarına girecekti. 2 dk oturmuyodu kitabın başımda. annemlerden tam yetki alıp bir sene tepesinden inmedim. Ankaranın en iyi liselerinden birini kazandı. Ama işkenceydi resnen uğraşmak. Şimdide iyi ki yapmışsıb diyo. Sen birde 3 çocukla bunları düşünüyosun insanın sinirleri yıpranır. Kendine vakit ayırman lazım gerçekten befes almak lazım arada
veriyorum canım onuda. Çorbasını da yapıyorum. Ama konyada pek kolay olmuyo bulmam.
şeftaliyi bende böyle yediriyorum. Yumuşak olunca yiyo ama işte o da kabızlık yapıyo. Kabız olmasa sürekli hiç dert etmicem
B
Ben bu konuda çok rahatım kendimi yıpratamam bırak dağınık kalsın mantığı var hersey olduğu kadar ama sana bişi olsa hiç bi iş geri getirmez allah korusun gez kızınla arkadaşlarınla sohbet et arada nefes almak sana da iyi gelecek ve ailene daha çok zaman ayirirsin
doğru soyluyorsunuz kızlar arada nefes almak lazım hergun yapıyorum yine aynı ertesi gün iş bitmiyor bugunlerde geçecek inşallah birgün tamamen rahat etcezbende bu kafadayım öykü oyuncakları dağıtıyo falan bırakıyorum akşama kadar öyle hiç toplamıyorum ben topluyorum arkamdan aynı mutfağı falan akşam eşim gelince topluyorum öykü durmazsa akşamüstü alıyorum çıkıyorum hiç sıkmayın kendinizi işler bitmezzz
Uc çocuklu ve guzel olursan kiskanilir tabi:)Bugün eşim elbisemi almış düğünde giyecegim elbiseyi ustume giydim deneyeyim diye eşim bunun ustune ceket giy diye tutturdu neden dedim soğuk olur usursun dedi ya niye usuyeyim dedim usursun dedi abiyenin ustune nasıl ceket giyeceksem hayır yanı çok açıkta değil sırtı göğsü kapalı uzun sadece sıfır kol o gün güzel dedi beğendi daha sonra ona itiraf et kiskandin diye ceket giy dedin bana dedim evet kiskandim dedi 3 çocuklu kadının nesini kiskaniyorsa tuhaf sey
Daha öncede söylemiştim ne kadar şikayet etsende ben çok özeniyorum sana. Genç yaşta 3 çocuk annesi olmak hiç de kolay değil. Maşallah diyim. Ama bencede kendine vakit ayırman gerekiyor. Yoksa ister istemez stresini hem eşine hemde çocuklarına yansıtırsın.. Arada bırak işleri git bi yerlere iç kahveni..Ya gerçekten çok bunaldim artık hergun aynı tempo büyük oğlum kasımda sınava gircek ders çalışmıyor çalış diyorum hep bir mazaret biz kaç gundur onun için iyi bir kurs araştırıyoruz eğitimci olan tanımadığımız insanları arıyoruz fikir danisiyoruz ama ogluma ders çalışmak zor geliyor arada küçük oglumla didisiyorlar kafam bir dünya dolu kızım hasta onunla ugrasiyorum az önce arkadaşı geldi maç yapalım diye gidebilirmiyim diyor bana ki öncesinde ders çalış dedim bu saatten sonra mi dedi bana ben de sinirlendim gidemezsin dedim soylendim tabi o da bana derken sesimize kızım uyandı yeni uyutmustum gerçekten çok yoruldum artık hergun kostur kostur akşama kadar ya gerçekten birisi birkaç saat kızıma baksa da arada bir dışarıya çıkıp nefes alsam ama yok öyle biri herşeye kapattim kendimi tek hayatım çocuklarım evim ben yokum bu dünyanın içinde sanki
Sadece 2 ay her gece yatmadan malt iç. Emin ol kilo alacaksın. Tecrübeyle sabit :)Bende kilo alma topiğimi açsam napsam. Gören hasta mısın demeye başladı. Hıı vebalıyım diyesim var soranlara.
Ben neyin içine kattıysam aren yemedi. Tadıda yok aslında ama yinede yemedi. Bende vermiyorum malesef.Kizlar bu bugday ruseyminin acimtrak bi tadi mi var
Bugün eşim elbisemi almış düğünde giyecegim elbiseyi ustume giydim deneyeyim diye eşim bunun ustune ceket giy diye tutturdu neden dedim soğuk olur usursun dedi ya niye usuyeyim dedim usursun dedi abiyenin ustune nasıl ceket giyeceksem hayır yanı çok açıkta değil sırtı göğsü kapalı uzun sadece sıfır kol o gün güzel dedi beğendi daha sonra ona itiraf et kiskandin diye ceket giy dedin bana dedim evet kiskandim dedi 3 çocuklu kadının nesini kiskaniyorsa tuhaf sey
Rica ederim.. hem genç hem güzelsin çok normal kıskanması :) Bence o elbiseye ceket olmaz şal gibi bişeyin varsa onu giy. Saçını da tepeden değilde alttan toplatırsan çok daha güzel olur diye düşünüyorum@AreN5 canim elbise ustumdeyken sacimi topladım yanlardan bıraktım baktım dediğin topuz bu elbiseyle güzel olacak tesekkur ederim canim
sağl cnm BN yarn ynede gidiyim doktora bademciklerm çok siserse yatirir beniCanım geçmiş olsun. Doktorların çoğu çocuk büyümüş diye önemsemiyolar veriyolar genelde ilaç. Ama emzirirken kullanılmıyo.. Ben milupanın kuşburnu çayını içtim sıcak suyla yapıp bol bol. Ihlamur. Meyve falan.
Yinede geçmezse mecbur ilaç içiliyo
acildiktan sonra tarihi nekdrYok canım kuruyemiş gibi sanki
Bilmiyorum ki canım. Bende ordan almıştım, bazen 1 yemek kaşığı bile koyuyorum. Hepte tadına bakarım hiç hissetmedim. Belki beğenmemiştir.Yeni aldim makarnalutfenden milkshake yaptim icine koydum bir tatli kasigi ictikten sonra acimsi bir tad kaliyo bogazda biraz. Cocuk icmeyince yogurda katayim dedim onuda yemedi belkide tok oldugu icin istemedi ama var biraz acilik direkt yiyerek tadina baktim. Tarihi falan mi gecti ki
hani ben paröalayıp bardağa çıkarıyo sanıyodum. Posası da geliyo sanıyodum ama suyuda geliyomuş.posasini veriyor ne demek canim anlamadim?
Gecen kis hep elma havuc suyu verdim cokda severek icti. Bazen salataluk kabak vs bile atiyodum.temizlugi zor ama bence deger.dogal beslensinler.yazin cok yapmadim direk yesin diye ama uzum yapmistim bir ara uzum yemiyodu kizim.
Bence al.bizde kollu olan vardi. Bebek icin aldik.yoksa kendimize almazdik
evde var ama bnde icmedm büyüdü ama nebliym korktm onsuzda gecmiyoCanim ben bi kez aferin kullanmistim normalde kullanilmiyormus ama dr bebegin buyudu birsey olmaz demisti
bakalım yarn doktor bana ne yazck. Banada bikere bi ilaç yazmisti emzirirken kullanmayinz yaziyodu bnde kullanmamistm. İhlamur iciyorm sürekli ama ilerliyor sankigeçmiş olsun Canım ben ilaç kullanmadan atlatmayı deniyorum gerçi en son gittiğimde doktor kongest yazmıştı abimde kullan artık süte geçişi azaldı demişti ama yinede içime sinmedi
ilerlemez inşallah canım. Benimde bademcikler şişti çok kötü penesilin vuruldum. Akşamları vuruldum gece sabaha kadar emzirmedim. Mecbur kalınca yapcak bişey yok.sağl cnm BN yarn ynede gidiyim doktora bademciklerm çok siserse yatirir beni
acildiktan sonra tarihi nekdr
BN hamileyken almistm kullaniyorm hala bir meyvenin suyunu tamamen cikariyo posasi çöpü atiyo bn memnunum yinede hazir almaktansa kendm hazirlarm posasiz olsun çünkü başka turlu havuç suyu elma suyu sikamamki mecbur bu aletle yapicaz posasz oluyo ama hazirlardan iyidirBilmiyorum ki canım. Bende ordan almıştım, bazen 1 yemek kaşığı bile koyuyorum. Hepte tadına bakarım hiç hissetmedim. Belki beğenmemiştir.
hani ben paröalayıp bardağa çıkarıyo sanıyodum. Posası da geliyo sanıyodum ama suyuda geliyomuş.
Eşimede söyledim burda yazanları oraya sormasan şaşardım diuoalalım kullanmasakta dursun birine veririz gerekirse diyo. Karar veremedim daha. Bi bakıcam eğer portakal mandalinada yedşremezsem alıcam sanırım. En. Azından sebze suyu içsin
anladmm ben evdekini atiyim ozman artık ustndede bisey yazmiyoilerlemez inşallah canım. Benimde bademcikler şişti çok kötü penesilin vuruldum. Akşamları vuruldum gece sabaha kadar emzirmedim. Mecbur kalınca yapcak bişey yok.
Tarihi yanlış hatırlamıyosam. Açıldıktan sonra 1 aydı. Ama rminde değilim canım.