2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Diş çıkacağı zaman grip oluyolar canım evet özellikle burun akıntısı çok oluyo. Geçen hafta yigitinde burnu çok akiyoduya bi baktım azı dişi patlamış. Diş patladı burun akıntısı grip geçti.

Ayrıca isal değil ama ona yakın kaka yapti gün içinde içinde bi kaç kez ve bi kaç gün sürdü diş paylayana kadar yani.
Aynı bizim durum 10 gündür böyle

20151007_185148.webp

Biz aylar önce attık üniteyi ve tv ti sabitledik. Bizimki yürümeden önce tırmanmayı öğrenmişti haydut :) önce yaramazlıkları öğrenip sonra normal qgelişimini tamamlamaya başladı :)

Ankarada tren garında patlama olmuş. 30 kişi ölmüş bir sürüde yaralı var. Daha pazartesi günü ordaydım. Ya o gün olsaydı. Ya şuan orda olanlar. Allahım çoğalmaz inşallah ölü sayısı bir sürü yaralı var. yapanların yaptıranların allah belasını versin

Çok yorgun uykusuz ve üzgünüm cenazemiz var hem akraba hem komşu sevdiğim bir abimizdi allah rahmet eylesin aksam gittim ara ara eve gelip gittim umut için çok acıydi çok zor evlatları için eşi için ne denir bilmiyorum

@AreN5 @Akaibu ya bizimkinin de altta iki tane kabarmış sol yan diş ve yanındaki köpek. Sürekli salyalı, arada kendi kendine ağlama krizlerine giriyor, kaka zaten saat başı neredeyse, ishal gibi değil ama çok kokulu. Hastalığı da devam ediyor hala. Aklıma isimdeyimgücümdeyimin Gökçesi geldi, o hep diş Zamanı grip gibi olurdu ya. Acaba birimde mi öyle. Çünkü üstünü açmıyor dikkat ediyorum üşütmesin diye ama bilemedim yahu. Bizim yol da uzun halen 7 diş var, tahmin ettiklerim çıksa bile daha 11 diş bekleyeceğiz :KK43: :KK43: :KK43:

Cnm bizim 11. Ve 12. Dişler geliyo gunde 5-6 ke cıvık kaka alıştım artık hep belirtisi bu şekilde oluyor

6 kere yaptı canım. Ama bu gün iyi. arenin devam edşyo mu hala
bizim 1 hafta bir sürü diş çıktı. 2 azı birden çıktı geçen hafta. Onda bile bişey olmadı. Üşüttü diye düşünüyorum. Köpek dişleri falan çıkacaktırda ayrı etki yapıyodur belki diye de düşünmedim değil. Bu gün iyi ama.bizimde şuan 7 diş var. Daha 13 diş var yolda

Bugün sadece 1 kere çook kötü yaptı. Daha öncr hiçbi diş de böyle olmamıştı. Bende akaibu gibi düşünüyorm üşüttü mü acaba dedim. Hatta dün yorgan çıkardm ama o zamanda çok terledi. Kendi doktoruda yoğunbakımda arıyamıyorum da. Neyse inş. diştir.
Çok yorgun uykusuz ve üzgünüm cenazemiz var hem akraba hem komşu sevdiğim bir abimizdi allah rahmet eylesin aksam gittim ara ara eve gelip gittim umut için çok acıydi çok zor evlatları için eşi için ne denir bilmiyorum
Başınız sağolsn cnm. Trafik kazası falan mı?

Ben bir haberler vasıtasıyla üstün zekalılar derneği başkanının konuşmasına senle gelmiştim. Çocuğa aşağıdaki soruyu sormuşlar. Hadi ben de size soruyorum anneler. Üstün zeka teşhisi için çok ilginç cevaplarının ve teorilerinin olması lazım.
Elma muz çilek kalem
Bunlardan hangisi farklıdır? Niçin?
Bence cilek cunku sadece topragin icinde cilek yetisiyor elma muz agacta kalemde zaten agactan ama ne yalan soyletim ilk kalem geldi aklima ama ustun zekali diye dusununce cilek gibime geldi

Kizlar mandal muhabbeti donmus ben yeni okuyorum yazmak istedim. Mandal deyip gecmeyin dikkatli olun cok eskiden birinin cocugu oynarken mandalin arasindaki yay cikmis agzina almis ve bogazina takilmis cok ugrasmislar hastane koselerinde hatta cocukta sorun kalmis

Kizlar mandal muhabbeti donmus ben yeni okuyorum yazmak istedim. Mandal deyip gecmeyin dikkatli olun cok eskiden birinin cocugu oynarken mandalin arasindaki yay cikmis agzina almis ve bogazina takilmis cok ugrasmislar hastane koselerinde hatta cocukta sorun kalmis
Ayy allah korusun canim bende oynatiyorum ama hep gozumun onunde oluyor yinede daha dikkatli olmakta yarar var tabi

Evet benim aklima da geliyo o yuzden mandalla falan cok oynatiyom mumkunse vermiyom bazen benim elimdeyken bile ciktigi olunca o yuzden belki iki kere falan anca oynatmisimdir mandalla bide anlik bisey allah korusun gozumden kactigi olur

Valla bütün gün bebişle uğraşıp yemek yapıp evi toplayıp üstüne buraya yazabilenler hepinizi takdir ediyorum tek tek öpüyorum sabahtan beri canıma okundu bide yarın arkadaşlarımız gelcek evi zar zor topladım banyo var daha ve ikramlıklar eşimde düğüne gitti mira paçamda ne ne kadar olursa şeklindeyim

Back
X