2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
2 gundur dip bucak evi temizledik bitti sayilir banyo lavabo kaldi yqrinda onu hallederim. Pencere hali kapi her yer silindi yaza kadar bi daha bu kadar köklü temizlik yapmam kurtuldum ama şimdi ya r ina hazirlik icin utu yapayim pazartesi sendromuna girmis bulunuyorum:KK43:

Kizlar delirmek uzereyim cok stresliyim hersey herkes gozume batıyor cocuklarima tahammulum kalmadi bagirip cagiriyorum artik, esime surat asiyorum. Devamli is, devamli laf dinlemeyen yemek yemeyen cocuklarin sorumluluklari hala bezliyorum ikisinide hala uyumalari icin tek tek caba sarfediyorum recep devamli emmek istiyor uykuda bile, agzindan cekince uyaniyor saatlerce esir aliyor beni, devamli etraftan yorum yapan mudahale eden insanlar, kendi anneme bile sinir oluyorum, sabahin korunde cikip gecenin yarisinda gelen kocam. Sinir kupune döndüm ve tek zararli cikan yine ben ve ailem acil toparlanmam lazim ama nasil stresten on yas yaslandim su son 3-5 ayda.
Zaman zaman hepimiz oluyoruz canim imkaniniz varsa eve bi yardimci alsan hic olmazsa iş yapmamis olursun bi de esinle konus yiprandigini bilsin birazda o sorumluluk alsin

Zaman zaman hepimiz oluyoruz canim imkaniniz varsa eve bi yardimci alsan hic olmazsa iş yapmamis olursun bi de esinle konus yiprandigini bilsin birazda o sorumluluk alsin
Yardimciyi birkac ayda bir dip bucak temizlik icin alabiliyorum sadece. Gunluk islere ve iki cocuga yetismeye calisiyorum birde A apriori11 nin dedigi gibi sallayabilsem azicik cok iyi olacak. Bu sekilde cok yipraniyorum cinselliktende sogudum son zamanlarda. Eşimin dikkatini de cekmeye basladi :KK43:

A apriori11 Montessori bayıldım ben de bizim oğlan da deneyim
@Akaibu hayatı ne güzel espri ile anlatıyorsun seni okumak keyifli
@minnakkartal nerelerde?
S Sevgidili5 yiğit devam etsin başarılı çalışmalara
@cann10 hepimize arada geliyor öyle depresif haller
Ne çok tagladim:KK66: yanlışlık olduysa affola
Resim çizen yiğitti degil mi?

Esime bazen cok kiziyorum sonra dusunuyorum adamin kasitli yaptigi birsey yok isi geregi sabah kahvalti bile yapmadan cikiyor gece onbire onikiye kadar calisiyor pazar gunleri yalniz evde, cocuklarina cok düşkündür her pazar olmasada genelde bizi disari cikarir stres atalim diye yada evde bizimle beraberdir binde bir isi cikarda disari cikarsa bizsiz o anki psikolojime göre ya trip atarim ya anlayisla karsilarim bende

A apriori11 Montessori bayıldım ben de bizim oğlan da deneyim
@Akaibu hayatı ne güzel espri ile anlatıyorsun seni okumak keyifli
@minnakkartal nerelerde?
S Sevgidili5 yiğit devam etsin başarılı çalışmalara
@cann10 hepimize arada geliyor öyle depresif haller
Ne çok tagladim:KK66: yanlışlık olduysa affola
Resim çizen yiğitti degil mi?
Ben de oyuncak yerine kurdele koli bandı gibi şeyler aldım. Değişik oyun denemelerim devam edecek ;)

Cnm nerde yeri bende böyle aktiviteli bişi ler arıyorum
Cnm mygym diye biyer ben ankaradayim suan Ankara şubesine gittim ist da bikac subesi var mesela Umraniye de buyaka da oldgunu biliyorum bi internet sitesine bak istersen

nerde ki bu oyun hrubu canım
Cayyolunda Angora evleri var onun karisisnda cnm ben eryamandayim yolu brz uzak geldi bana havalar bozcak fln git gel okdr yol ama grubun dışında cocugun vakit geçireceği cok alan yapmslar saatlerini geçirebilir yani arada bi goturcez haftasonlari esimle

Planımı gerçekleştiremedim.konyanın değişik adetlerinden biri daha planımı altüst etti. Güya sıpama uyku tulumu alcaktım gidip. Eşime daha büyük bi ceza düşünüyorum tabiki:KK53:

Birde benim evli görümce ya beni salak sanıyo. Ya da kendini fazla akıllı sanıyo. Görümcem bizden 1.5 dene önce evlendi. Eşi 33 yaşında sanırım görümcemde 29. Herkes geç kaldıkar diye sürekli çocuk soruyo. Ne kadar can sıkıcı bi soru olduğunu bildiğimden hiç sormadım.
Birde eşi deniz subayıydı bir ay durup bir ay sefere çıkardı. Belki daha uzun. Ankaraya atanana kadar düşünmüyoruz diyolardı. Atandılar geçen senede. Ben yine sormadım tabi. Arada lafı geçince hayırlı zamanda olur inşallah dedim hep.
Geçen ramazan bayramında onlara da uğradık. Konu nasıl açıldı bilmiyorum ama görümcem tedavi gördüğünü söyledi. Çok fazla yumurta üretiyomuş yumurtalıkları. Doktor hamile kalırsan 3 üzden aşağı doğurmazsın. Yumurtlamayı azaltacak tedavi uygulayalım demiş. Onun için tedavi görüyorum bi kaç ay sonra bırakıp öyle hamileliği denicez dedi. Bende hiç duymamıştım böyle şey zor olur gerçekten ben bi taneye zor bakıyorum dedim.
Şuanda da genital bölgesinde yanma vardı onun. Baya doktor doktor dolaştı. Banada doktor sormuştu ordan biliyodum. Hamileyken bendede olmuştu. Kvye bu gün sordum hala devam ediyomuymuş diye. 2 gündür azalmış çok şükür dedi. Ama doktor yinede tüp bebeği ertelemiş çok ilaç kullandı diye dedi.
Yani resmen yalan söylemiş bana. Hiç bişey söylemese zaten sorduğumda yoktu. Sinir oluyorum böyle durumlara. İlk de değil bu beni böyle aptal yerine koydukları. Orda burda dedikodu yapsam neysede öyle bir durumda yok. Zaten kimseyi gördüğüm bile yok. Eşime söylesem mi acaba seni aileden görüyolar kendi kardeşleri kızları gibi görüyolar sen uzak duruyosun diyo bi de bana. Bi saha demesin. Çok sinir oldum ya
Çok zor ve stresli bi süreç tüp bebek. Belkide bu yüzden saklama geregi duymuşlardır. Bizde bile sadece aileler biliyor. Yalnız anlamadığım yumurta çoğalmasıyla ne ilgisi var. Acaba kv yanLış anlamış olabilir mi.

Cnm mygym diye biyer ben ankaradayim suan Ankara şubesine gittim ist da bikac subesi var mesela Umraniye de buyaka da oldgunu biliyorum bi internet sitesine bak istersen

Cayyolunda Angora evleri var onun karisisnda cnm ben eryamandayim yolu brz uzak geldi bana havalar bozcak fln git gel okdr yol ama grubun dışında cocugun vakit geçireceği cok alan yapmslar saatlerini geçirebilir yani arada bi goturcez haftasonlari esimle
Bu yakada nerde var ?

Kizlar delirmek uzereyim cok stresliyim hersey herkes gozume batıyor cocuklarima tahammulum kalmadi bagirip cagiriyorum artik, esime surat asiyorum. Devamli is, devamli laf dinlemeyen yemek yemeyen cocuklarin sorumluluklari hala bezliyorum ikisinide hala uyumalari icin tek tek caba sarfediyorum recep devamli emmek istiyor uykuda bile, agzindan cekince uyaniyor saatlerce esir aliyor beni, devamli etraftan yorum yapan mudahale eden insanlar, kendi anneme bile sinir oluyorum, sabahin korunde cikip gecenin yarisinda gelen kocam. Sinir kupune döndüm ve tek zararli cikan yine ben ve ailem acil toparlanmam lazim ama nasil stresten on yas yaslandim su son 3-5 ayda.
Benim eşim bana çok yardımcıdır ama inan buna rağmen bazen tek çocukla bile bunalıyorum ki senin bunalman öyle normal ki. Şuan çok sıkıntılısın ama ikisi birden bianda büyüyecek ve sen birden rahata kavuşacaksn.

Benim eşim bana çok yardımcıdır ama inan buna rağmen bazen tek çocukla bile bunalıyorum ki senin bunalman öyle normal ki. Şuan çok sıkıntılısın ama ikisi birden bianda büyüyecek ve sen birden rahata kavuşacaksn.
Insallah canim saglikla huzurla buyuyuverirler

Kizlar bgn ervayi mygym e oyun grubuna goturdum Daha dorusu bgn ki jimnastik gurubuydu cok eglendi yoruldu haftasonu 1 saat haftaici 1 saatmis haftaici de oyun grubu varmis aylik uye olcktm Ana bize cok uzak malesef ;( goZum yemedi
canim cok erken deilmi __ anliycakmi ki sanki oyundan kuzu??
ben o adım adım setını aldım onu bıle anlamıyor kı bence ılerı sevıyede o set, aldıgımıda pısman oldum zaten..
hanı oyun grubu ıcın cok erken dıye dusunuyorum ama bılemedım :KK43:

canım dedıgın gıbı adamın ısı , napsın. he bende bazen kızıyorum başka ıs yapsaydın bılmem ne dıe, bendede aynı durum var cınku ama sonrada napalım dıyorum. ev ısındede temızlıgı salla ev ısı kalsın (ıadere edebılcegın sevıyede ) bırak her yer duzenlı olmayıversın. benım evımde olee kı ben tek cocuklayım senın ısın dahada zor tabı.

Kizlar nehir 1 1 bucuk aydir asiri derecede memeye dustu 10 15 dk da vi emiyo acta olsa tokta olsa esimin halasina gittik onunda torunu var nehirden 2 ay kucuk yasina girince memeyi yavas yavas birakturmislar emerken o da sutu hic icmemis memeyi birakinca gunde 1 litreye yakin iciyo dedi hatta yemek yemesi de duzeldi dedi halimi gorunce nehir 10 15 dakikada bi cekistirip durunca bence biraktir diyolar hatta simdu bile zor biraktirirsin bayagi alismis memeye diye bilmeme ama bazen artik benimde aklima geliyo biraktirsam diye inan gunduz hic rahat birakmiyo 10 dakikalik isimi bi saatte yapiyom ayrica biraktirirken sutumu sagarak biraktim dedil sut azaliyo hem sagarak dedi bide gogsune maskara surmus almadi dedi acaba artik kessem mi diyom zaman zaman

Belki utanıp söyleyememiştir ama sen uygun bir dille ona annesinden duyduğunu, bunj asla kimseye söylemeyeceğini ama sana yalan söylenmesine de kırıldığını belirt kibar bir dille
Ya olabilir hiç söylememesini anlarım. Üzülüyo olabilir kimse bilmesin istiyo olabilir. Bi tek ben bilmeyim istiyoda olabilir. Ama bildiğin hikaye yazmak bambaşka bişey değil mi? Birde konuyu açanda o. Tasarlayıp düşünüp böyle diyim demiş heralde.
Bi an sinirle kendimi kötü hissettim eşime falan söyleyeyim diye düşündüm ama vazgeçtim.
Daha öncede bi kaç yalan yakalamıştım ama yfak tefek şeyler olunca çok umursamamıştım. Ben onu aklı başında bilip eşimle olan sorunlarımızda içimi açtım dertleştim. Yüzleşemem utanırım sen bana yalan söyledin demeye. Ama bundan sonra mesafemi de koyarım.

salla canım işleri. Boşver eksik kalsın kalan. Herşeye yetişmeye çslışınca herşey yarım yamalak oluyo. Bende en azından birini tam yapayım diye çocuğa yükleniyorum. Sabrım da ruh sağlığımda bana kalıyo.

Çok zor ve stresli bi süreç tüp bebek. Belkide bu yüzden saklama geregi duymuşlardır. Bizde bile sadece aileler biliyor. Yalnız anlamadığım yumurta çoğalmasıyla ne ilgisi var. Acaba kv yanLış anlamış olabilir mi.

Bu yakada nerde var ?
saklamayı gerçekten anlarım. Bana söylemek zorunda değil tabi ki.
Yumurta çoğalması diye hikaye uyduruyo bana. Yok öyle bişey. O zaman anlattığındadabpek inanamamıştım. Hatta internetten bakmıştım nasıl bişey diyede hiç bişey bulamadım. Şimdi kv söyleyince yerine oturdu. Tüp bebek merkezindeki doktor vazgeçmiş dedi.
Hiç söyleme tamam da yalan niye söylüyosun. Ben konuyu açsam sorsam neysede bir kere çocuk meselesini açmamışım.
Neyse bende bundan sonra mesafemi ona göre ayarlarum artık

Kizlar nehir 1 1 bucuk aydir asiri derecede memeye dustu 10 15 dk da vi emiyo acta olsa tokta olsa esimin halasina gittik onunda torunu var nehirden 2 ay kucuk yasina girince memeyi yavas yavas birakturmislar emerken o da sutu hic icmemis memeyi birakinca gunde 1 litreye yakin iciyo dedi hatta yemek yemesi de duzeldi dedi halimi gorunce nehir 10 15 dakikada bi cekistirip durunca bence biraktir diyolar hatta simdu bile zor biraktirirsin bayagi alismis memeye diye bilmeme ama bazen artik benimde aklima geliyo biraktirsam diye inan gunduz hic rahat birakmiyo 10 dakikalik isimi bi saatte yapiyom ayrica biraktirirken sutumu sagarak biraktim dedil sut azaliyo hem sagarak dedi bide gogsune maskara surmus almadi dedi acaba artik kessem mi diyom zaman zaman
Bizde de durum aynı canim sürekli ustumde meme meme yapışıyor gece desen sabaha kadar memede sol gogsumun ucu yara oldu ve yemek yemek istemiyor bana da biraktir diyorlar ben de bilemiyorum göze alamiyorum gece meme isteyince ne yaparım bilmiyorum bazen de biraktirayim düzene girer biraz diyorum ben küçük oğlumu 15 aylıkken biraktirdim doktorun tavsiyesiyle kilo almıyordu yemesi gerek dedi 2 yaşına kadar öneriyoruz anne sütunu ama beslenmenin önüne geçiyorsa olmaz zaten alacağını aldı demişti aslında Ece de su anda aynı durumda ama cesaret edemiyorum

Ya olabilir hiç söylememesini anlarım. Üzülüyo olabilir kimse bilmesin istiyo olabilir. Bi tek ben bilmeyim istiyoda olabilir. Ama bildiğin hikaye yazmak bambaşka bişey değil mi? Birde konuyu açanda o. Tasarlayıp düşünüp böyle diyim demiş heralde.
Bi an sinirle kendimi kötü hissettim eşime falan söyleyeyim diye düşündüm ama vazgeçtim.
Daha öncede bi kaç yalan yakalamıştım ama yfak tefek şeyler olunca çok umursamamıştım. Ben onu aklı başında bilip eşimle olan sorunlarımızda içimi açtım dertleştim. Yüzleşemem utanırım sen bana yalan söyledin demeye. Ama bundan sonra mesafemi de koyarım.

salla canım işleri. Boşver eksik kalsın kalan. Herşeye yetişmeye çslışınca herşey yarım yamalak oluyo. Bende en azından birini tam yapayım diye çocuğa yükleniyorum. Sabrım da ruh sağlığımda bana kalıyo.

saklamayı gerçekten anlarım. Bana söylemek zorunda değil tabi ki.
Yumurta çoğalması diye hikaye uyduruyo bana. Yok öyle bişey. O zaman anlattığındadabpek inanamamıştım. Hatta internetten bakmıştım nasıl bişey diyede hiç bişey bulamadım. Şimdi kv söyleyince yerine oturdu. Tüp bebek merkezindeki doktor vazgeçmiş dedi.
Hiç söyleme tamam da yalan niye söylüyosun. Ben konuyu açsam sorsam neysede bir kere çocuk meselesini açmamışım.
Neyse bende bundan sonra mesafemi ona göre ayarlarum artık
Nasıl olsa yalaninin ortaya cikacagini bile bile nasil yalan soylerler insanlar anlamıyorum. Bi gun bi sekilde bunu yani tüp bebegi duyacaktin durup dururken sen sormadigin halde yumurtlama cogalmasi diye akil almaz sey niye uyduruyorsun ne gerek var ki? Evinin sırrını verme bence canım eşin le olan sorunlari bilmesine gerek yok bence evde kalmali dort duvar arasinda

Nasıl olsa yalaninin ortaya cikacagini bile bile nasil yalan soylerler insanlar anlamıyorum. Bi gun bi sekilde bunu yani tüp bebegi duyacaktin durup dururken sen sormadigin halde yumurtlama cogalmasi diye akil almaz sey niye uyduruyorsun ne gerek var ki? Evinin sırrını verme bence canım eşin le olan sorunlari bilmesine gerek yok bence evde kalmali dort duvar arasinda
Aynen işte bende ona kızıyorum. Kv ağzından kaçırdı bence zaten. Neyse kendileri bilirler.
Yok canım ikimizin sorunlarını değil onlarında şikayet ettiği bi konuydu. Eşimin ablası diye düşünüp ona göre hareket ediyodum. Görümce gözüyle bakmamıştım pek çok şeye rağmen. Bundan böyle bende myleyim artık

Back
X