2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bugün annem geldi dip bucak temizlik yaptik kizim annemi hic yabancilamiyor normalde her gelene aglar direk kucagina kosuyor bu sayede bende islerimi halledebildim hatta kizimi uyuturken bile annem temizlige devam etti tabi beyza evde biri var uyurmu mizirdandi ama hic uyumadi simdi annem gitti uyuyor gece artik oturucaz ama isim bittiya rahatladim valla anne gibisi yok okadar guzel oynattiki kizimi kosup kosup sarildi anneme cok huzurluyum :KK36:

Bugün annem geldi dip bucak temizlik yaptik kizim annemi hic yabancilamiyor normalde her gelene aglar direk kucagina kosuyor bu sayede bende islerimi halledebildim hatta kizimi uyuturken bile annem temizlige devam etti tabi beyza evde biri var uyurmu mizirdandi ama hic uyumadi simdi annem gitti uyuyor gece artik oturucaz ama isim bittiya rahatladim valla anne gibisi yok okadar guzel oynattiki kizimi kosup kosup sarildi anneme cok huzurluyum :KK36:
Anneler candır allah razı olsun onlardan guzel gunlerde kirlenın mis gibi olmuştur

kızlar ya mira hiç paylaşımcı değil normalde yüzüne bakmadığı oyuncağını başka bi çocuk alsın hemen gidip elinden alıyo önünde üç tane top olsun dördüncü top başka çocuktaysa gidip onuda almaya çalışıyo ne yapmam lazım bu konuyla ilgili olarak bilemiyorum

Efe ise bigün paylaşırken,diğer gün paylaşmıyor..ama bisüredir elinden oyuncağını alan olursa ısrarla geri almaya çalışıyor,bu hoşuma gidiyor aslında..öyle kafasına vur ekmeğini al olmasın yani..iyi böyle :KK45: bide canım,bence anormal bi durum yok ortada..paylaşan çocukta çok paylaşmayanda..büyüdükçe değişir belkide

hadi ya:) kısmet bu işler:) arada etiketliyorum sizi böyle şeylerde sakıncası olmuyor değil mi?

Ben çok severim çekiliş falan..instagramdan böyle 2 defa kazandım :KK52:

Baran dün gece ateslendi sabahı zor ettık dr a götürdüm boğaz enfeksıyonu dişle karışmış dedı antıbıyotık verdı çok huysuz sürekli ağlıyo kusuyo sadece su içiyo onuda kusuyo calpol fitil dolven dmnüşümlü verıyorum bıraz düşüp tekrar çıkıyo başka dr a götürsem mi aklım karıştı ilk defa bukadar uzun hasta olmamıştı dedim ki dememe kalmadı hastalandı yıne

Aaay canım çok geçmiş olsun..

Sevgili elticim yabancı olduğu için benden rica ettı evinin eksikleri varmış 2 ay önce burda bir mağaza var ordan aldık ne isterse benım hesabımın üzerine oda ödeyecekti rıca ettı kıramadım aileyız ya sonuçta dun uğradım ödememiş elemanada benım hesabım değil kimin üstüneyse o ödesin demiş ortalık dolandırıcı kaynıyo bu aralar çok duyorum tel de dolandırıcılarıda bunkadar yakın dolandırıcıyada şaştım kaldım isyan olmasın ama kime güvendiysem hep böyle oldu iyi niyetim benı bu duruma düşürdü aileye söylicem eşime söylicem ama cevabı biliyorum bişey olmaz öderız dicek parasında değilim hırsım kandırılmak

Cok sagol canim valla anne gibisi yok inşallah buyuyunce kizimda benim icin ayni seyi soyler :KK36:
Ergenlikte pek ilgileri olmuyo kızların ama evlenınce düşkünlük oluyo bende öyleydım şimdi kızımda öyle tek derdı arkadaşları benı tınlamıyo bile

Yuh diyorum baskada bisi diyemiyorum
Sevgili elticim yabancı olduğu için benden rica ettı evinin eksikleri varmış 2 ay önce burda bir mağaza var ordan aldık ne isterse benım hesabımın üzerine oda ödeyecekti rıca ettı kıramadım aileyız ya sonuçta dun uğradım ödememiş elemanada benım hesabım değil kimin üstüneyse o ödesin demiş ortalık dolandırıcı kaynıyo bu aralar çok duyorum tel de dolandırıcılarıda bunkadar yakın dolandırıcıyada şaştım kaldım isyan olmasın ama kime güvendiysem hep böyle oldu iyi niyetim benı bu duruma düşürdü aileye söylicem eşime söylicem ama cevabı biliyorum bişey olmaz öderız dicek parasında değilim hırsım kandırılmak

Ergenlikte pek ilgileri olmuyo kızların ama evlenınce düşkünlük oluyo bende öyleydım şimdi kızımda öyle tek derdı arkadaşları benı tınlamıyo bile
Bende oyleydim ne yazikki hep aklima geldikce üzülüyorum hatta cokmu uzdum annemi diye umarim senin kizinda cok uzmuyordur seni

Bende oyleydim ne yazikki hep aklima geldikce üzülüyorum hatta cokmu uzdum annemi diye umarim senin kizinda cok uzmuyordur seni
Arada huysuzlukları oluyo kızımın yinede çok merhametli çok şükür sıkıntını dinler çözüm arar kız çocuğu başka iyiki var herkese kız evlat lazım

Son düzenleme:
Anadolu yakası gelirse capitol ordan kimse gelmezse Bakırköy Yeşilköy civarlarında bişeyler ayarlarız ben sen minnakkartal. O da zaten benim gibi kesin ayarlamış her koşulda buluşacak. En kötü ihtimal ben ve minnakkartal başbaşa romantik bir buluşma yaparız :KK66:
avrupa yakasi olursa gelicm büyük ihtimal esimi ikna ederim bnde. Ozman anadolu yakasında oturanlar sizden kesin cevap alablirmiyimmm sanirm @AreN5 kesin gelick ama pufpuff pufpuff kesin değildi

Baran dün gece ateslendi sabahı zor ettık dr a götürdüm boğaz enfeksıyonu dişle karışmış dedı antıbıyotık verdı çok huysuz sürekli ağlıyo kusuyo sadece su içiyo onuda kusuyo calpol fitil dolven dmnüşümlü verıyorum bıraz düşüp tekrar çıkıyo başka dr a götürsem mi aklım karıştı ilk defa bukadar uzun hasta olmamıştı dedim ki dememe kalmadı hastalandı yıne
Geçmiş olsun canım ateş 3 4 gün sürüyor maalesef :(

Eşimin iki üc seneden beri sağ kolunda aşırı derecede ağrısı vardı kaç defa doktora gitti kas gevşetici verip gönderdiler hiç faydası olmadı en sonunda iyi bir ortopedi uzmanı bulduk mr çekildi ve omzunda tendon yırtığı varmış kök hücre tedavisi ve fizik tedavi önermiş yüzde seksen iyileşir eğer iyilesmezse ameliyat demiş bizde tedaviyi kabul ettik kök hücre tedavisi iki haftada bir üc seans olacak az önce ilk seans için gitti yapmışlar beni aradı buzlukta buz bulundur diye inşallah tedaviyle iyileşir
Çok geçmiş olsun

A apriori11 gecmiş doğum gunun kutlu olsun canım ailenle huzurlu guzel ömrünüz olsun
Teşekkürler canım

Bizim de 10 gün sürdü ama diş miş çıkmadı :/
Ben kendimce geliyorum ama eşimin daha haberi yok,söylemedim :KK70: hatta itiraf etmek gerekirse,aklımdan da çıkmış 29'u olduğu :KK64:
Aaaaa olmaz öyle sırf anadolulular için geçiyoruz capitole, yoksa bizim evler yakın misss gibi kendi mahallemizde buluşuruz biz de. O yüzden bu akşam işten gelince eşinin ağzından git burnundan çık kabul ettir

avrupa yakasi olursa gelicm büyük ihtimal esimi ikna ederim bnde. Ozman anadolu yakasında oturanlar sizden kesin cevap alablirmiyimmm sanirm @AreN5 kesin gelick ama pufpuff pufpuff kesin değildi
Tamam canım aklımdasın ;) @AreN5 ve @oslew gelmesi muhtemel anadolulular onlar da gelemezse üçümüz buluşuruz buralarda ;)

çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır.
@yaz yagmuru eşinede çok geçmiş olsun. İnşallah ameliyata gerek kalmadan hallolur

:KK57: ne desem bilemedim vallahi:KK57:
Bunlara bunlar gibi davrancaksın aslında. Faturalarıyla kapıya dayanıp o eşyaları alcan vermezse polise gitcen öyle alcan. Sonrada çöpe at gerekirse.
İnsanlar nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyolar ya

Çok geçmiş olsun

Teşekkürler canım

Bizim de 10 gün sürdü ama diş miş çıkmadı :/

Aaaaa olmaz öyle sırf anadolulular için geçiyoruz capitole, yoksa bizim evler yakın misss gibi kendi mahallemizde buluşuruz biz de. O yüzden bu akşam işten gelince eşinin ağzından git burnundan çık kabul ettir

Tamam canım aklımdasın :KK66: @AreN5 ve @oslew gelmesi muhtemel anadolulular onlar da gelemezse üçümüz buluşuruz buralarda :KK66:
Ates mi 10 gün sürdü

çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır.
@yaz yagmuru eşinede çok geçmiş olsun. İnşallah ameliyata gerek kalmadan hallolur

:KK57: ne desem bilemedim vallahi:KK57:
Bunlara bunlar gibi davrancaksın aslında. Faturalarıyla kapıya dayanıp o eşyaları alcan vermezse polise gitcen öyle alcan. Sonrada çöpe at gerekirse.
İnsanlar nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyolar ya
Komşu arkadaş falan olsa olurda malesef akraba allah ta biliyor çıkar biryerınden

Back
X