2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ay hiç üşemeden hepsini renkli yazmışsın :) bu arada eşini ikna edip gelsenee buluşmaya..

Her seferinde seçip renkli yazıyorum zaten..bu sefer farklı farklı renk olsun dedim,seviyorum böyle yazmayı :KK76: %90 gelirim heralde canım yaa..eşim alıştı artık haziran bebeleri buluşmalarına..bişey demez heralde..

Oğlum uyuyordu ve aşağıdan acayip gürültü çocuk kosturmalari kapı carpmalar apartman inledi resmen oğlum uyandı geldi çocuk sinirden catlayacak neredeyse bu çocuk sabah altiyi yirmi gece kalkıyor zorla uyanıyor sabah daha geçen hafta yine geç vakit ev yikiliyordu sesten eşime dedim sen git soyle eşim gitti evde bir suru çocuk baba yok evde anne yok karşı dairede sigara kahve keyfi gecenin bir vakti eşim çocuklara söylemiş sessiz olun diye gelmiş zaten evleri kreş gibi bütün milletin çocukları bunların evinde ya biktim artık ses kesildi şimdi ogluma kizdim sinirimden git yat dedim zaten Eceyle çok gerildim son günlerde bir de böyle şeylerle uğraşmaktan çok Yoruldum hayır yanı komsuyuz diye sabrediyorum ama onların saygısı yok hatta bu seslerinden dolayı birgün sabah bizde bilinçli olarak gürültü yapmıştık hemen kocası kapıya geldi uyuyorduk Uyandık diye ben ne yapcam bu insanlarla kızlar yaza tasincaz inşallah ama yaza kadar da cekecegimiz var

Kerem Alp le bugün karalama yapıyorduk. Güzel güzel kağıdı boyuyordu. Belki 10 saniye bile değildir arkami döndüm. Birden bir ağlama aciii diye:)) Bi baktım ağzını öyle bir boyamis ki heryer mavi. Tadı nasılsa artık acı diye ağlıyor. Hemen sildim temizledim. Allahtan silinebilir bebekler için olan boyadandı da hemen çıktı. Alem bu çocuklar ya:) Sonra ortalığı toplarken onun karalama kağıdını atmak için elime aldım öyle bi heyecanla elimden aldı ki. Koşa koşa babasına götürdü ve kendince birşeyler anlatmaya başladı. Artık şahsi eşyalarına biraz saygılı davranmaliyim sanirim :))

Ayy allahım ya ne kocadan izin bekliyorsunuz yahu atlayın taksiye gelin, taaa karşıya geliyoruz biz sizin için
ızın kısmı geyik canım sakasına dedım dee, ama o benı bırakıcak ,donuste zaten mecburen taksı olur ama benım kuzu yurumuyor daha hanı arabayla o sekılde taksı falan zor oluyor kucagıma alıp arabayı katla vs o yuzden esım bırakıcak. oda o gun calısıyor malesef, o yuzden dedım yer zaman onemlı dıe :)

yer mekan zaman bellı olsun kızlar artık :)

Benim gece nobetim başladı kızlar uyuttum yatirdim 10 dakika sonra avaz avaz bağırıp ağlamaya başladı ama internette araştırdım gece beslenmesi olmamaliymis bunu biliyordum ama çok uygulayamamistim bu gece uygulamaya caliscam çok huysuzlanmazsa emzirmeyecegim gece sabaha doğru emzircem bugun gündüz de arayi açtım bayagi

Aslinda en cok ihtiyaci olan benim ama imkani yok tabi
keşke gelebilsen. Kızını kv bıraksan olmaz mı.
Oğlum uyuyordu ve aşağıdan acayip gürültü çocuk kosturmalari kapı carpmalar apartman inledi resmen oğlum uyandı geldi çocuk sinirden catlayacak neredeyse bu çocuk sabah altiyi yirmi gece kalkıyor zorla uyanıyor sabah daha geçen hafta yine geç vakit ev yikiliyordu sesten eşime dedim sen git soyle eşim gitti evde bir suru çocuk baba yok evde anne yok karşı dairede sigara kahve keyfi gecenin bir vakti eşim çocuklara söylemiş sessiz olun diye gelmiş zaten evleri kreş gibi bütün milletin çocukları bunların evinde ya biktim artık ses kesildi şimdi ogluma kizdim sinirimden git yat dedim zaten Eceyle çok gerildim son günlerde bir de böyle şeylerle uğraşmaktan çok Yoruldum hayır yanı komsuyuz diye sabrediyorum ama onların saygısı yok hatta bu seslerinden dolayı birgün sabah bizde bilinçli olarak gürültü yapmıştık hemen kocası kapıya geldi uyuyorduk Uyandık diye ben ne yapcam bu insanlarla kızlar yaza tasincaz inşallah ama yaza kadar da cekecegimiz var
Nasıl insanlar bunlar ya. Hadi gündüz çıkan sese bi derece anlarımda gecenin belirli bi saatinden sonra insan daha çok dikkat eder. Bide senin küçük bi çocuğun var. Eşin çok iyi yapmş aşşagıya inmekle.

Benim gece nobetim başladı kızlar uyuttum yatirdim 10 dakika sonra avaz avaz bağırıp ağlamaya başladı ama internette araştırdım gece beslenmesi olmamaliymis bunu biliyordum ama çok uygulayamamistim bu gece uygulamaya caliscam çok huysuzlanmazsa emzirmeyecegim gece sabaha doğru emzircem bugun gündüz de arayi açtım bayagi
Gece beslenmesi olmayan çocuk gerçekten çok daha az kalkıyor. Ve bildigin gibi doktorlar 1 yaşından sonra hiç önermiyorlar.

Kızlar yaklaşık 10 gündür aren her gece çişini bezden kaçırıyor. 10 gündür yatak yorgan yıkıyorm. Bezide kilosuna göre iyi aslında. Acaba daha büyük bi bez mi alsam ? Varmı sizde de böyle bi durum ?

Kızlar okumaya çalışıyorum ama temizlik yapacam diye yazamiyorum. Neyseki bitti sayilir.
@emiragam geçmiş olsun baska bi dr daha goturun canim. Birde eltine cook sasirdim ne yuzle bakacak sana hayret ediyorum ben @yaz yagmuru gibi düşünüyorum eltini ara konuş
A apriori11 canim konyaya yakinda geliyorsan sende katıl bize tanisalim.
@yaz yagmuru gecmis olsun esin hemen ameliyat olmasin en az 3 dr ameliyat derse o zaman olsun bence...
pufpuff pufpuff gule gule giysin efecik.
M mutube bir gunde nasıl bitirdin yahu temizligi dip kose bana kadin geldigi halde 3 gundur bitiremedim...
@kmltm seni pek göremiyorum hersey yolunda mi?
Calisan anneler bakici işini nasıl ayarladiniz?
@kmltm nerelerde bende yazacaktım.
Bakiciyi apartmanın kapıcısi aracılığıyla buldum ben :KK53: Aynı Apartmanda Bi bayan. İlk başlarda tedirginimlik vardı elbet ama şimdi gönül rahatlığıyla bırakıyorum. Kizimda bende çok seviyoruz.

Evet canim anaokulunun cook yakinindayim valla iyi bilmisin ben senin yeri tam çözemedim.
Canim ben cuma cumartesi pazar günü boş oluyorum istersen evime de gelebilirsin bi cayimi icersin. Tabi sen bilirsin. Musait olunca haber veriyim canim havalar iyice sogumadan görüşürüz
arada bi durak var :) bende sonra ki durakta inip soldan aşağı iniyorum. Sen fetih caddesi diyince başlarındasın falan sanmıştım. Pazara iki durak var diyince anladım :)
Tamam o zaman haberleşiriz o gğnler:)

Kızlar yaklaşık 10 gündür aren her gece çişini bezden kaçırıyor. 10 gündür yatak yorgan yıkıyorm. Bezide kilosuna göre iyi aslında. Acaba daha büyük bi bez mi alsam ? Varmı sizde de böyle bi durum ?
bizimde oluyodu canım. Yatağa çıkacak kadar değilde kıyafeti ıslanıyodu. Bi numara büyüğe geçtik şimdi olmuyo.
A apriori11 de söylemişti gece değiştirmezsem her yer ıslanıyo diye

Öykü diş patlattı hasta olmadan diye sevindim bütün gece burnu tıkalıydı evde de serum kalmamış sabah eşim dedim git al kp motorla o da çalışmıyomuş şimdi açıldı rahat uyuyo kahvaltıdan sonra çıkıp alıcam inş ilerlemez

Bi de gece çok terliyo öykü ne kadar örtsemde açınıyo napıcam bilemedim bi atlet bi tulum giydiriyorum tulummu terletiyo acaba ama geçen senede kullandım bunlardan ben kalın battaniyeyle yatıyorum hoş eşimde açık yatıyo ince pijamayla babasına çekmiş :)

Bu benim 6. aydan beri dışarı çıkarken yanıma aldığım tek çorbam :) kapatmaya yakın birazda nane koyuyorm çok güzel oluyor gerçekten. Hatta bazen sebze pişirip bununla terbiye ediyorum.

Ay aren çok saf ya daha hiçbişeyden anlamıyor. Mira da bilinçli yapmıyordur sanmıyorum. Bunu anlaması için yaşı daha küçük sanki.

Allahtan bi mani olmazsa geliyorum cnm.

Ben değil stankiydi cnm.

Çok geçmiş olsn. Bi an önce sağlıgına kavuşur inş.

Çok geçmiş olsn. Diş ve boğaz malesef zorlu geçiyor.

Ay hiç üşemeden hepsini renkli yazmışsın :) bu arada eşini ikna edip gelsenee buluşmaya..

İnş. gelicem cnm.
Bu benim 6. aydan beri dışarı çıkarken yanıma aldığım tek çorbam :) kapatmaya yakın birazda nane koyuyorm çok güzel oluyor gerçekten. Hatta bazen sebze pişirip bununla terbiye ediyorum.

Ay aren çok saf ya daha hiçbişeyden anlamıyor. Mira da bilinçli yapmıyordur sanmıyorum. Bunu anlaması için yaşı daha küçük sanki.

Allahtan bi mani olmazsa geliyorum cnm.

Ben değil stankiydi cnm.

Çok geçmiş olsn. Bi an önce sağlıgına kavuşur inş.

Çok geçmiş olsn. Diş ve boğaz malesef zorlu geçiyor.

İnş. gelicem cnm.
canim bulusmaya ulasim olarak nasil gideceksin.?

Bi de gece çok terliyo öykü ne kadar örtsemde açınıyo napıcam bilemedim bi atlet bi tulum giydiriyorum tulummu terletiyo acaba ama geçen senede kullandım bunlardan ben kalın battaniyeyle yatıyorum hoş eşimde açık yatıyo ince pijamayla babasına çekmiş :)
canım tek atlet yerine üzerine ince bi pijama ya da ince uzun kollu bi zıbın giydirip öyle tulumu giydirirsen terlemez sanki.
O tulumlar çıplak tende çok terletiyo
Havaların bu durumuda insanı ikilemde bırakıyo. Kalın giydirsen terler ince giydirirsen üşütür. Üstünü örtsen açar. :KK53:

Gunaydin. İştah şurubu kullanan varmi yada vitamin balik yagi vs. Doktrumz vermemişti yazin. Haziranda gtmistik en son. Kisa doğru vericm demişti. Bu seferde vermezse ben direk alicm eczaneden.

Ayy allahım ya ne kocadan izin bekliyorsunuz yahu atlayın taksiye gelin, taaa karşıya geliyoruz biz sizin için
Dün akşam eşime dedimki

- 29 ekimde gündüz istanbula gidebilirmiyiz sence
- neden
- kk buluşması var
- 30 ekim olsa olmaz mı
- olmaz 29 ekimde adamlara tatil
- niye adamlarda mı buluşmaya geliyo
- yoo çocuklara bakıyo :))))

29 ekim akşamı arkadaşının düğünü var sizin buluşmaya sessiz kaldım çünkü yeri ve saati belirleyin eşime o zaman söylicem bakarsınız bende gelirim ;)

Gunaydin. İştah şurubu kullanan varmi yada vitamin balik yagi vs. Doktrumz vermemişti yazin. Haziranda gtmistik en son. Kisa doğru vericm demişti. Bu seferde vermezse ben direk alicm eczaneden.
Ben dr dan istedim verdi ama düzenli vermedim balık kokusu geliyo burnuma sonra :))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 56
iştah şurubunu ben kendime senelerce kullandım bi işe yaramıyodu. Gökçeye verdi doktor ama kullanmadım.
Balık yağı kullandım ama . 2 ay kullandım 2 ay ara verdim. Arada ara vermek gerekiyomuş. Şimdi tekrar başlıcam.
Bi de polen tavsiye ederim. Gökçeye vermeye başladığımdan. Beri daha iyi yiyo. Ya tesadüf ya da etkisi var. İştaha yoksa bile faydalı sonuçta

Back
X