Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide bana sor her yerden tabak çanak kaşık çıkıyo ama benimde çok hevesim vardı gerçi bu hediye geldi biraz daha büyüsün daha kaliteli bişey istiyorum benya bende betülün mutfağına bayıldım. Küçük hanımın omleti bile var :)) ondan almak istiyorum.
Gökçe kendi tabağıyla kaşığıyla arada yediriyo bize bişeyler tam zamanları sanki
Sağol canim mevsim değişimi ondan herhaldeDikkat et canım kendine sen o eve lazımsın :)
Ya her türlü bişeyler topluyoruz zaten ortalıktan:)) o gün betüşün resmini görünce internetten bakmıştım. Çok çok güzel şeyler var gerçekten . Işıklısı seslisi ahşabı falan.Bide bana sor her yerden tabak çanak kaşık çıkıyo ama benimde çok hevesim vardı gerçi bu hediye geldi biraz daha büyüsün daha kaliteli bişey istiyorum ben![]()
gokceninde özdilek bambu yorganı çok hafif onu bile atıyor :/ bende uyku tulumu alıcam.Canim ben uyku Tulumu falan kullanmıyorum. Karaca home yorgan i var hafif hemde sicak tutuyor 2 gundur onu ortuyorum her zaman ustunu acan cocuk yorgan hafif oldugundan mi nedir açmıyor ben memnun kaldim tavsiye ederim
a 101 de vardı sanırım alacaktım ama almadım dün. kaldıysa yarın alayım :)Kizlar oyuncak cay takimi aldik kizima bize sissss diye cay doldurup getiriyor tavsiye edrim![]()
geçmiş olsun canım. tam hastalık mevsimi dikkatli olmak lazım. gerçi ne kadar dikkat etsekte kapıyoruz bi yerden.Bugün biraz keyifsizim gün boyu halsizlik mide bulantısı vardı Eceyle beraber yattik evi hiç ellemedim almış başını gidiyor ama hiç halim yoktu gündüz yatmazdim kolay kolay
geçmiş olsun canım. tam hastalık mevsimi dikkatli olmak lazım. gerçi ne kadar dikkat etsekte kapıyoruz bi yerden.
sağol canim sen de dikkat et kendine bebislerimiz var onların bize ihtiyacı var hasta olmayız inşallahbende çok yorgunum. yatsam uyucam valla. gerçi ben günlerdir yorgunum ::
eşimde arkadaşları ile takılacakmış bugün. arkadaşının eşi de bize gelecekmiş. bizde onunla film izleriz artık. tabi gökçe rahat verirse.
Evet bir koca ağızda ben de var. Biraz genişini yapıcam toplar için gözüm arkada kalmaz böylece. Çok sevdi çünkü. Yarım saat benimle yarım saat babasıyla oynadı.Eşim de cevizden korktuğu için aldırmadı bana . Geçen gün ıcır Zıvır alış-verişine çıkmıştım aAda oyun hazırlamak için :) bence de yalnız bırakma. Benimki koca ağız ve herşeyi ağzına atıyor hala ben korktum biraz ceviz işinden :/
Bizimki ışıklı sesli ama pilleri çıkardom çok sesi var :))Ya her türlü bişeyler topluyoruz zaten ortalıktan:)) o gün betüşün resmini görünce internetten bakmıştım. Çok çok güzel şeyler var gerçekten . Işıklısı seslisi ahşabı falan.
Haftaya bime gelecekmiş. Resminide çektim hatta:) ucuzmuş alıcam. Beğenir güzel oynarsa bende çok istiyorum güzel bişey almak
Bende aldım başladım vitagil bakalım nolcaklar burda çol eski bi balcı var ona da yarın arı sütü polen falan sorcam bakalım ne dicek ondan sonra bizede vitamin lazım bunların peşinde koşmaya :)Surubumuzu aldk bugün ilk gün bugün basladik bakalim inşallah kurt gbi yer :)Eki Görüntüle 1659755
Aynen valla bayilicm zaten biyerde. Ari sütü çok iştah aciyomus eczaci söyledi bu şurubu çok isteyen varmis buda ari sütü içerikli çok umitliyim inşallah ise yararBende aldım başladım vitagil bakalım nolcaklar burda çol eski bi balcı var ona da yarın arı sütü polen falan sorcam bakalım ne dicek ondan sonra bizede vitamin lazım bunların peşinde koşmaya :)
Canim yeni gordum mesajini bugun hava guzel olunca annemlere gittim yeni geldim eve. Canim ben bazen hafta içi ogleden sonra bos oluyorum nobetci değilsem tabi. Yine hava guzel olursa hafta ici de görüşebiliriz canim. Ben kizimi genelde muhsin Yazıcıoğlu parkina goturuyorum
Bence bizim daha çok ihtiyacımız var akşam düğünde peşinden koştum bugün pertim resmen ama o hâlâ enerji dolu bir de yarın düğün var bir o kadar da yarın koscazBende aldım başladım vitagil bakalım nolcaklar burda çol eski bi balcı var ona da yarın arı sütü polen falan sorcam bakalım ne dicek ondan sonra bizede vitamin lazım bunların peşinde koşmaya :)
ayy ne güzel :) emmeyi bile istememiş bide miradan bahsediyoruz yani:) Nasıl mutlu oldu kim bilirMiraya bebeği aldım kapıyı açtıklarında elimdeydi hemen aldı sarıldı bırakmıyo ilk kez beni emmek istemedi çok şaşırdım geleli ne kadar oldu yeni bıraktı elinden belki bi daa yüzüne bakmaz ama bgn o gözlerindeki mutluluk beni benden aldı
A101 de kalmamıştı tabak fln alamadım aslında onu da haftaya cuma alsam daa ii bundan sonra her cuma ufak bişiler getircem gelirken haftasonu da beraberiz ufaktan Zaman kavramı oluşur belki:))
tamam canım. Muhsin yazıcıoğlu anaokulunun arkasında kalan geçen sene yapılan park mı? İsim olarak bilmiyorumda.Canim yeni gordum mesajini bugun hava guzel olunca annemlere gittim yeni geldim eve. Canim ben bazen hafta içi ogleden sonra bos oluyorum nobetci değilsem tabi. Yine hava guzel olursa hafta ici de görüşebiliriz canim. Ben kizimi genelde muhsin Yazıcıoğlu parkina goturuyorum
Evet topla daha rahat olur. Hatta ben eski çikolata kutusuna oyuklarına ceviz dizdirmeyi düşünüyordum ama o da biraz bekleyecek :/Evet bir koca ağızda ben de var. Biraz genişini yapıcam toplar için gözüm arkada kalmaz böylece. Çok sevdi çünkü. Yarım saat benimle yarım saat babasıyla oynadı.