2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim nerden ne kadara aldin? Senin kullandiginin fotografini gormek isterim. Esim int bakmis bi tane bulmus oyuncak sepeti 160 liraymis cok fazla geldi bana.
Ben int biraz arastirdim cok cesit var. Bi cesit begenmistim az yer kaplar diye ama kullanisli olur mu bilmiyorum tabi birda nerde bulacağımi.
Senin kullandigin konyada var midir acaba?

160 lira bencede pahalıymış..benim kullandığım klasik bildiğimiz şeffaf kutu canım,her yerde var..hani bir milyoncu gibi büyük mağazalar oluyor ya ben ordan almıştım ve bu tarz herşeyi satan dükkanlarda hep var..hani hatta ilaç kutusu olarak ufaklarını kullanırız ya ondan..

Bizde oyuncak çok..o yüzden ağzı kapanmıyor ama en azından odanın köşesinde duruyor dağılmıyor..gerçi gelişigüzel koyduğum için böyle dağ gibi görünüyor,daha itina ile koysam daha iyi yerleşir..çokta yer kaplamıyor aslında..
Benim ki şu : şeffaf kutu üstüne yeşil dal desenleri var..

image.webp

Eki Görüntüle 1660844
Bu ikisini begendim ama kullanisli mi nerde bulunur bilmiyorum ki.
pufpuff pufpuff senden foto bekliyorum canım. bi de odada cok yer kapliyor mu senin kullandigin

Yani bunlar güzel ama benim için hiç ideal değil,asla bişey sığmaz bizim için..

160 lira bencede pahalıymış..benim kullandığım klasik bildiğimiz şeffaf kutu canım,her yerde var..hani bir milyoncu gibi büyük mağazalar oluyor ya ben ordan almıştım ve bu tarz herşeyi satan dükkanlarda hep var..hani hatta ilaç kutusu olarak ufaklarını kullanırız ya ondan..

Bizde oyuncak çok..o yüzden ağzı kapanmıyor ama en azından odanın köşesinde duruyor dağılmıyor..gerçi gelişigüzel koyduğum için böyle dağ gibi görünüyor,daha itina ile koysam daha iyi yerleşir..çokta yer kaplamıyor aslında..
Benim ki şu : şeffaf kutu üstüne yeşil dal desenleri var..

Eki Görüntüle 1660856

Yani bunlar güzel ama benim için hiç ideal değil,asla bişey sığmaz bizim için..
Ayy sizde ne cok oyuncak varmis bizim daha az senin kutu bize yeter aslinda bunu almak mantikli hem pahali değil hemde işe yarıyor. Esime gostereyimde bundan bulursa alsin oyuncaklar ortadan kalksin aslinda ben boyuna uzun olan fazla yer kaplamayan bisey istiyordum ama dedigin gibi benim gösterdiğim oyuncak sepetleri pek oyuncak almaz küçük kalir. Sagol canim
Bide bisey soracam orda kirmizi kulplu olan buyuk kova gibi şey ne?

Herkes uyuyor pazar gunu misss.
Bende sabahin korunde kalktim yemek b8le yaptim derdime neyse...

Ayy sizde ne cok oyuncak varmis bizim daha az senin kutu bize yeter aslinda bunu almak mantikli hem pahali değil hemde işe yarıyor. Esime gostereyimde bundan bulursa alsin oyuncaklar ortadan kalksin aslinda ben boyuna uzun olan fazla yer kaplamayan bisey istiyordum ama dedigin gibi benim gösterdiğim oyuncak sepetleri pek oyuncak almaz küçük kalir. Sagol canim
Bide bisey soracam orda kirmizi kulplu olan buyuk kova gibi şey ne?

Evet oyuncak çok..daha odasında da duran var,bunlar oturma odasındakiler :KK45:
Şunu mu soruyorsun canım?

image.webp
image.webp

Uyumak mi oda ne:)ohh şimdiden kurtulmusun bizde erken kalktık ama henüz kahvaltı bile yapmadık umus beyin açıkmasini bekliyorum babamız da çalışıyor
Benim kizda uyanmadi ben yemek yaptim kahvalti yaptim baktim hala uyuyor babasıyla. disariya çıktim birkac işim var onu halledeyim dedim

kagıt rulolardan ne yapıyorsun canım ?? bende bırıktırıyordum bır aktıvıte vardı, sonra o aktıvıtenın ne oldugunu unuttum :KK43: ıyıce usutuk oldum :KK43:

aahhaha, benım esım de aynısını soyluyor, ne malum dogru oldugu ne malum erkek olmadıkları, belkı sapık vs vs dıeee.
bende dıyorum hangı erkek 1-2 senedır duzenlı bole yazıcak vs dıyorum, ıstıkrarlı sapık dıyo, ınandırmak ıcın uzun sure takıldcak tabı dıo :KK43::) :p:p
ben de ne pıskopatsın yaaa dıyodum, demekkı bı tek benım esım deılmıs aynı seyı dusunen:KK70::KK70:
image.webp

Daha yapmadım ama şöyle bişey canım. Daha küöükte yapılabilir tabi bu kocaman olmuş. Top yerine ceviz araba falanda olabilir. Çok değişik yapanlar var

Canim nerden ne kadara aldin? Senin kullandiginin fotografini gormek isterim. Esim int bakmis bi tane bulmus oyuncak sepeti 160 liraymis cok fazla geldi bana.
Ben int biraz arastirdim cok cesit var. Bi cesit begenmistim az yer kaplar diye ama kullanisli olur mu bilmiyorum tabi birda nerde bulacağımi.
Senin kullandigin konyada var midir acaba?
canım puf pufun kullandığından kule sitenin arkasında toptancılar var orda görmüştüm. Diğer resimdekilerin benzerinden de koçtaşta var. İlk gösterdiğin resmi tavsiye etmem ama. Yaylı o dokunduğunda çöküyo. Bizde var gökçe kaç kere düştü onun yüzünden. Gökçenin kirlileri için kullanıyorum. Birde derin değilde geniş fazla yüksek olmayan bişey alsan daha iyi olur. Çocuklar küçük içlerine eğilip alabilecekleri bişey olursa daha kullanışlı olur. İçine düşme tehlikeside olmaz

Eki Görüntüle 1660874
Daha yapmadım ama şöyle bişey canım. Daha küöükte yapılabilir tabi bu kocaman olmuş. Top yerine ceviz araba falanda olabilir. Çok değişik yapanlar var

canım puf pufun kullandığından kule sitenin arkasında toptancılar var orda görmüştüm. Diğer resimdekilerin benzerinden de koçtaşta var. İlk gösterdiğin resmi tavsiye etmem ama. Yaylı o dokunduğunda çöküyo. Bizde var gökçe kaç kere düştü onun yüzünden. Gökçenin kirlileri için kullanıyorum. Birde derin değilde geniş fazla yüksek olmayan bişey alsan daha iyi olur. Çocuklar küçük içlerine eğilip alabilecekleri bişey olursa daha kullanışlı olur. İçine düşme tehlikeside olmaz
Iyiki size sormusum simdi ne alacagimi ogrendim ve nereden alacagimi. Onu hic dusunmemistim derin olunca egilemeyecegini. En iyisi ben pufpuff pufpuff oyuncak sepetinin aynisindan kulenin arkasindaki toptancilardan alayim dun kuledeydim bilseydim ugrardim neyse esime soyleyeyimde o baksin artik

Off off bende anlatayim. Dun gece yorgunluktan hicbir seye karismadim ev aldi basini gitti bu sabah bir kismini topladim mutfak ve banyo kaldi :(
Sozde bugun pazar esim evde birlikte vakit gecirecegiz yolunu gozledigimiz o tatil gunu geldi ama esim yine yok annesini taziye yerine ggoturecek. Ay cok sikildim artik sabah gidip gece gelmesinden pazar gunleri hep bir isler cikmasindan evde kalamamasindan. Bir hevesle bekliyorum bu aksam erken gelir belki yada bu pazar birseyler yapariz diye olmayinca butun keyfim kaciyor suratim düşüyor. Simdi stresten yatak dolabini dokup yeniden duzeltesim var mutfak ve banyoya dokunmak bile istemiyorum:KK53:

Bizde uyandık kahvaltı yaptık. İşlerin cogunu dün halletmistim. Çok bi işim yok. Gokceye yeşil mercimek pişirdim. Birazdan onu yedircem inşallah yer :)

Efe yeşil mercimek yediğinde mercimekler bütün bütün direk kakasından çıktı.. :KK53: Çok gülmüştüm

Şırıl şırıl akan bir burunla feyena karşınızda: (
Eşim de öyle: (
Çocuğa geçmese bari :(
Emziren anneler kocakarı ilaclarına ihtiyacım var

Şırıl şırıl akan bir burunla feyena karşınızda: (
Eşim de öyle: (
Çocuğa geçmese bari :KK43:
Emziren anneler kocakarı ilaclarına ihtiyacım var
Aynen Ben Dunden beri oleyim elimde devamli mendil burnum siril siril , hapsiriklar vs Bgnde esimin burnu tikanmis bebise gecmesin diye dua edyrm

Back
X