2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Off off bende anlatayim. Dun gece yorgunluktan hicbir seye karismadim ev aldi basini gitti bu sabah bir kismini topladim mutfak ve banyo kaldi :KK43:
Sozde bugun pazar esim evde birlikte vakit gecirecegiz yolunu gozledigimiz o tatil gunu geldi ama esim yine yok annesini taziye yerine ggoturecek. Ay cok sikildim artik sabah gidip gece gelmesinden pazar gunleri hep bir isler cikmasindan evde kalamamasindan. Bir hevesle bekliyorum bu aksam erken gelir belki yada bu pazar birseyler yapariz diye olmayinca butun keyfim kaciyor suratim düşüyor. Simdi stresten yatak dolabini dokup yeniden duzeltesim var mutfak ve banyoya dokunmak bile istemiyorum:KK53:
aynen bende senin gibiyim. Hele eskiden daha fenaydık. Babası her gittiği yere sürüklerdi eşimi. Tavrımı koyunca hayır demeye başladı. Kendi arabaları olduğu ve babasının bi rahatsızlığı falan olmadığı halde eğer kv görümcem bi yere gitcekse. İlle eşim götürcek. Azaldı çok şükür.

Efe yeşil mercimek yediğinde mercimekler bütün bütün direk kakasından çıktı.. :KK53: Çok gülmüştüm
Çok enteresan bu ya. Gökçede maydonozu hiç sindiremiyo. Robotta çekeceğim çorbalara koyuyorum sadece. Onda bile kakası daha yeşil çıkıyo.
Doktor demekki sindiremiyo verme boşuna demiiti bana
Şırıl şırıl akan bir burunla feyena karşınızda: (
Eşim de öyle: (
Çocuğa geçmese bari :KK43:
Emziren anneler kocakarı ilaclarına ihtiyacım var
çok geçmiş olsun canım. Ben hastayken ıhlamur ve milupanın kuşburnu çayı var ya onu sıcak suyla yapıp içiyorum

Bide Bgn ankarada Niloya muzikali varmis esim bilet almis oraya gtcez ins erva begenir eglenir, hatta Niloya turnesyms sanrm haftaya konyada snra ist da trump. Tower daymis
aa çok sevindim konyaya gelmesine. Eğer beğenirseniz erva eğlenirse yazar mısın buraya? Bilet alalım bizde hoşuna giderse

@yaz yagmuru @oslew siz gece bebekleri uyuturken ustune yorgan mi battaniye mi ortuyonuz ben pelus battaniyesi var nehirin onu ortuyom gece zaten pijamasiyla yatiyo kalin biraz o yuzden bi hafta falan sonra yorganini ortsem diyom
Canim ben penye pijama giydiriyorum alt üst ustune ince battaniye ortuyorum ama Ece bütün geceyi bizim ortamızda geçirdiği için bizim mevsimlik battaniyemiz var onu ortuyoruz bizim ev sıcak oluyor zaten
Birde ben artik oglumu sutten kessem mi diye ciddi ciddi dusunmeye başladım bugun dryla da konustum once kesme dedi rahatsiz olmaya basladim agrilarim var (osteopeni gecirmistim kizimda) deyince kesebilirsin dedi. Anne sutu cok iyi bol olsada bebegin ihtiyacinin 3/1 ini karsiliyor artik dedi.
Ikilemdeyim kizlar bir yandan kiyamiyorum ona bir yandan her yanim agriyor iyice zayifladim her goren cok zayiflamissin diyor sabaha kadar emiyor tiryakisi oldu cektimmi uyaniyor sasirdim kaldım siz ne dusunuyorsunuz. Kesmeye karar veren var mi?
Aslinda ben her iki cocugumda da cok hevesliydim iki yil emzirebilmek icin ama kizim 15 ay emdi oglumu da 2 yila kadar emziremeyecegim malesef :KK43:
canim bende aynı dertten muzdaripim maalesef bende vicdan yapıyorum bu işi kiyamiyorum ama bize de faydasindan çok zararı olmaya başladı ne yapacağımi bilmiyorum gece sabaha kadar meme ağzında azaltmaya calisiyorum olmuyor eşim bile halime üzülüyor biraktir bu nedir böyle diyor ben de bilmiyorum ne yapacağımi

Canim ben penye pijama giydiriyorum alt üst ustune ince battaniye ortuyorum ama Ece bütün geceyi bizim ortamızda geçirdiği için bizim mevsimlik battaniyemiz var onu ortuyoruz bizim ev sıcak oluyor zaten
canim bende aynı dertten muzdaripim maalesef bende vicdan yapıyorum bu işi kiyamiyorum ama bize de faydasindan çok zararı olmaya başladı ne yapacağımi bilmiyorum gece sabaha kadar meme ağzında azaltmaya calisiyorum olmuyor eşim bile halime üzülüyor biraktir bu nedir böyle diyor ben de bilmiyorum ne yapacağımi
Iyi senin esin uzuluyormus en azindan haline benimki farkında bile değil :(

Kızlar dün dugunumuz oldu düğün salonunda Ece hiç ama hiç durmadı düğün salonunda rahat ederim dedim ama merdivenler vardı dışarı çıkan sürekli kosup merdivenlere gitti eşim ve ben bir dakika oturmadik orada Ece kadar çocuklar vardı hiçbiri böyle değildi pistin ortasında geziyorlardi sadece kraker aldık oyuncak aldık yok sonra meme krizi başladı gecistirdim bir sure ama en sonunda koparttı yaygarayi abiye vardı üstümde fermuari zor kapanmıştı iki kişi kapatmisti durmayinca gideyim gelin odasına kapıyı kilitleyim elbiseyi indirip emzireyim dedim gittik esimle gelin odasına fermuari açtık emzirdim bitti ondan sonra kapatmaya çalışıyoruz kapanmiyor ter içinde kaldık bir de eşim nikah sahitiydi nikah başlarsa diye iyice tedirgin olduk sonra kapattık bir şekilde ama yine durmadı en son verdik abisine halası oyaladi biraz bizde kalktik esimle bir güzel oynadik dokturduk dans ettik halay çektik ohh be dedim çok iyi geldi kızlar çok eglendik Ece hanimda bizi seyretti

Nasil stres yukluyum anlatamam ya dokunsalar aglayacagim. Elle tutulur hic birşey yok ama hicbir seyden keyif alamiyorum, cevreme bir bakinca sonsuz sukrediyorum, cok korkuyorum isyan olmasin diye birden toparlaniyorum hicbir sey yok diyorum esime evime cocuklarima karsi elimden gelenin en iyisini yapmaya calisiyorum sonra en ufak bir puruzde yine mutsuz oluyorum. Sanki boyle devam ederse ruhum bedenim pes edecek gibi hissediyorum esime cocuklarima evime karsi birak hersey olacagina varsin moduna girecegim gibi

Şırıl şırıl akan bir burunla feyena karşınızda: (
Eşim de öyle: (
Çocuğa geçmese bari :KK43:
Emziren anneler kocakarı ilaclarına ihtiyacım var
Screenshot_2015-10-18-13-56-51.webp

Nasil stres yukluyum anlatamam ya dokunsalar aglayacagim. Elle tutulur hic birşey yok ama hicbir seyden keyif alamiyorum, cevreme bir bakinca sonsuz sukrediyorum, cok korkuyorum isyan olmasin diye birden toparlaniyorum hicbir sey yok diyorum esime evime cocuklarima karsi elimden gelenin en iyisini yapmaya calisiyorum sonra en ufak bir puruzde yine mutsuz oluyorum. Sanki boyle devam ederse ruhum bedenim pes edecek gibi hissediyorum esime cocuklarima evime karsi birak hersey olacagina varsin moduna girecegim gibi
Canım bi ara bende senin gibiydim herseye yetmeyecek çalışıyorsun farkında değilsin ama eşinden falanda yardım ve beraber vakit geçirme beklentim var ve sen böyle çabalarken beklentim olmayınca böyle oluyorsun en iyisi otur konuş eşinle sende herseye yetme bırak ev dağınık kalsın al çocuklarını parka git yada kendini nerde mutlu hissediyorsan oraya gezmeye git yemek yapma sürekli bugünde kahvaltılık yiyin aksam yada ütülerı falan lazım oldukça yap ama kendini yıpratıp tüketme diğerlerinin elbet bir çaresi var ama senin bozulan psikolojinin çaresi zor bırak dağınık kalsın canım senden kıymetli değil ya

@cann10 benim esim de çok çalışıyor bizim için oturup beraber kahvaltı yapmak yada aksam yemegi yemek büyük lüks ne pazarı var ne bisisi iki tane is yerimiz var ve ikisinde yetişmeye çalışıyor onlara yetisiyim derken cocugumuzun büyümesini illerini bizle geçireceği vakitten çalıyor ama bunu isteyerek yapmıyor farkında ve en ufak boşluğunda bizimle bişiler yapmaya çalışıyor ilk zamanlar çok sorun yapıp sürekli mutsuz oluyordum ama Baktım ki kimseye faydası yok zararı var eşimle geçirdiğimiz kısıtlı zamanı ben trip atarak geçiriyordum olacak gibi değildi bende anın tadını çıkarmaya başladım canım isterse evi temizliyorum yada evde duruyorum oğlumla doya doya vakit geçirip oynuyorum ve daha mutlu ve huzurluyum sende böyle düşün ve yıpratma kendini BİRAz uzun oldu ama kusura bakma

Kızlar dün dugunumuz oldu düğün salonunda Ece hiç ama hiç durmadı düğün salonunda rahat ederim dedim ama merdivenler vardı dışarı çıkan sürekli kosup merdivenlere gitti eşim ve ben bir dakika oturmadik orada Ece kadar çocuklar vardı hiçbiri böyle değildi pistin ortasında geziyorlardi sadece kraker aldık oyuncak aldık yok sonra meme krizi başladı gecistirdim bir sure ama en sonunda koparttı yaygarayi abiye vardı üstümde fermuari zor kapanmıştı iki kişi kapatmisti durmayinca gideyim gelin odasına kapıyı kilitleyim elbiseyi indirip emzireyim dedim gittik esimle gelin odasına fermuari açtık emzirdim bitti ondan sonra kapatmaya çalışıyoruz kapanmiyor ter içinde kaldık bir de eşim nikah sahitiydi nikah başlarsa diye iyice tedirgin olduk sonra kapattık bir şekilde ama yine durmadı en son verdik abisine halası oyaladi biraz bizde kalktik esimle bir güzel oynadik dokturduk dans ettik halay çektik ohh be dedim çok iyi geldi kızlar çok eglendik Ece hanimda bizi seyretti

o kadar stresin üstüne iyi yine eğlenmişsiniz..ben olsam Efe o kadar huysuz olsa,stres yüklü olur her yere ateş saçar ve eğlenemezdim heralde..

o kadar stresin üstüne iyi yine eğlenmişsiniz..ben olsam Efe o kadar huysuz olsa,stres yüklü olur her yere ateş saçar ve eğlenemezdim heralde..
Ben de çok gerildim başta eşim de biraz ilgilensinler biz de eğlenelim dedi ben de onu dinledim ama iyi oldu kına gecesinde ben çok gerilmistim hiçbirşey anlamamistim düğünden

Kızlar sol göğüs ucumda yara vardı ya çok kötü oldu akşam eve dönerken arabada emziriyordum Ece uyumustu ama meme agzindaydi uyurken bir sıçradı dişleriyle memeyi sıktı o an bir çığlık attım canim çok yandı gozlerimden yaş aktı açısından eşim de araba kullanıyordu benim bağırmama korktu ne oluyor diye kızdı canim nasıl yandı biliyormusun dedim eve gelince bir baktım ustunden et kalkmış çok kötü krem vardı evde onu surdum inşallah geçer:(

Canim hepsi geçici yıpratma kendini boşver herşey olduğu kadar hiçbir şey senin sağlığından önemli değil nasıl mutlu olacaksan öyle yaşamaya çalış ki ben de bazen çok bunaliyorum daha geçen gün benzer şeyleri yazdım ama o günden beri biraz rahat davranmaya calisiyorum çok mu sıkıldin hiçbir şey yapamazsan al oğlunu markete git parka git bir hava al gerçekten markete gitmek bile bana bazen çok iyi geliyor

Bende saldim gitti işleri iki gündür.ev aldı başını gidiyo. Hırsız girse kaçar:KK70:inanılmaz bi rahatlik var üstümde her zaman gözüme batan hatta sinirlerimi alt üst eden dağınıklık hiç gözüme batmiyo. Ama kendimi çok dinlenmiş hissediyorum iki gündür yiğit uyudukca uyudum çocuklarla bol bol vakit geçirdim. Keyif Kahveler i yapıp içtim:cool:sadece çıkan bulasigi makinaya atıyorum okadar.eşim sabah bizim ev çok mu dağınık bugün ne diyo:)resmen sağ bileğim ağrısından duramamistim o da geçti. Bazen işleri sallamakta iyi oluyomus biraz dsginikligin kimseye bi zararı yokmuş onu anladım. Ama yarın aksama bitirebilirsem bu işleri iyi.gerçi bu iki gündür topladigim enerjiyle iki evin temizliğini bile yaparım. OOohhh sefam olsun:))

Gunaydin mutlu bu pazar olsun.
Kizima sucuklu yumurta vermek istiyorum. Ne dersinuz sakıncası olur mu?
sucuk muuu:KK57: 3 yasına kadar sarkuterı urunlerı tavsıye edılmıyor canım , ben ole bılıyorum.
hanı kendın belkı yapıyorsan sucugu bı derecede hazır sucuk hayatta veremem. bır suru yok ucan kanatlar, yok sakatat vs katılıyor dıye sureklı sucuk markaları adı cıkıyor yasaklı urunlerdee, nasıl verıceksın ??!!

Eki Görüntüle 1660874
Daha yapmadım ama şöyle bişey canım. Daha küöükte yapılabilir tabi bu kocaman olmuş. Top yerine ceviz araba falanda olabilir. Çok değişik yapanlar var

canım puf pufun kullandığından kule sitenin arkasında toptancılar var orda görmüştüm. Diğer resimdekilerin benzerinden de koçtaşta var. İlk gösterdiğin resmi tavsiye etmem ama. Yaylı o dokunduğunda çöküyo. Bizde var gökçe kaç kere düştü onun yüzünden. Gökçenin kirlileri için kullanıyorum. Birde derin değilde geniş fazla yüksek olmayan bişey alsan daha iyi olur. Çocuklar küçük içlerine eğilip alabilecekleri bişey olursa daha kullanışlı olur. İçine düşme tehlikeside olmaz
oo bı cok alengırlı bır seymıs :):): buna benzer bır oyun vardı atarı gıbı bır sey seydı, elde oynanan buna benzıyor :)
benım gordugum ıcınden ıp gecırıp bole bır sey yapılıyordu asılıyordu ama neydııı:KK43::KK14:
Bide Bgn ankarada Niloya muzikali varmis esim bilet almis oraya gtcez ins erva begenir eglenir, hatta Niloya turnesyms sanrm haftaya konyada snra ist da trump. Tower daymis
aaayy canım gelınce yazarmısın , nasıl kuzun begendıgımı korktumuuu?? bızde dusunuyoruz ıst dakıne gıtmeyı kızım cok sevyor ama hanı anlarmı durur muu nasıl olur dıye dusunuyorum:oops:

Bende öğlen uyuttum öyküyü yanına yattım uyudum öykü kalktı anneme verdim ben devam parka falan gittiler yeni kalkıyorum bende çok iyi geldi valla :) yarın eve gidince temizlik yemek tempo aynı :)

Bende saldim gitti işleri iki gündür.ev aldı başını gidiyo. Hırsız girse kaçar:KK70:inanılmaz bi rahatlik var üstümde her zaman gözüme batan hatta sinirlerimi alt üst eden dağınıklık hiç gözüme batmiyo. Ama kendimi çok dinlenmiş hissediyorum iki gündür yiğit uyudukca uyudum çocuklarla bol bol vakit geçirdim. Keyif Kahveler i yapıp içtim:cool:sadece çıkan bulasigi makinaya atıyorum okadar.eşim sabah bizim ev çok mu dağınık bugün ne diyo:)resmen sağ bileğim ağrısından duramamistim o da geçti. Bazen işleri sallamakta iyi oluyomus biraz dsginikligin kimseye bi zararı yokmuş onu anladım. Ama yarın aksama bitirebilirsem bu işleri iyi.gerçi bu iki gündür topladigim enerjiyle iki evin temizliğini bile yaparım. OOohhh sefam olsun:))
En güzelini yapmisin dinlenmişin ve mutlu olup toparlanmisin is dediğin nedir ki hiç bitmek bilmiyor yapıyosun sen daha süpürgeyi toplamadan çocuk geri dağıtmış bide sende Uç tane

yarın hiç işe gitmek istemiyorumm, :KK61::KK61:
helede havalar böle sogumaya başlamıskenn, gecen sene ne guzel kısın evdeydım , şimdi cok zor oluyor kı daha kıs gelmedı bıle tam anlamıyla :(:KK14::KK14:

Back
X