Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim canim resmini çeker koyarimOhhh güle güle giysin fındık ev botu nası bişi aldınız
Gule gule giysin canimBende kipadan ev botu aldim bugun cok sevdi ayagina giydirdim evde ayagina bakip kosup duruyo bide arada egilip elleyip duruyo şapşik![]()
Sağol canim insallahHepinize geçmiş olsun kızlar.
Ayy nasıl kötü oldumÇabuk geçer inşallah
ben de lcw ye baktım bugün çarıklı coraplardan ama benim gittiğim yerde de sadece erkek çocuk için vardı ve 23 numaradan başlıyordu ayrıca gule gule giysin Gökçe cicileriniBu gün lcwye gittim. Şartlamıştım bi de kendimi. Direk kuzulu uyku tulumuyla pufpufun dediği altı kaydırmazlı olab çoraplardan alıcaktım.
Uylu tulumundan bi tane bile kalmamıştı. Artık mecbur internetten bakıcam. Lcwnin internet satışı varsa ona bakıyım sahi yazarken aklıma geldi
O çorapların da erkek için olabları bir sürüydü. Kızlar için olanlarından da bir tane bile kalmamıştı.
Sinir oldum onlar dışında bir sürü cici aldım sıpa döndüm![]()
demekki rehabet çok. 17 numarası bile vardı benim baktığım yerde erkeklerde. Sevindim baya görünce ayağına tam olacak diye. Diğer şubelerede bakcam bulurum inşallah olmadı internetten getirtirim.Tesekkur ederim canim resmini çeker koyarim
Gule gule giysin canim
Sağol canim insallah
ben de lcw ye baktım bugün çarıklı coraplardan ama benim gittiğim yerde de sadece erkek çocuk için vardı ve 23 numaradan başlıyordu ayrıca gule gule giysin Gökçe cicilerini
Ben pazardan almıştım geçen sene o çarıklılardan güzeldi yakın falan oluyosa varsa öyle şeyler bak istersenİnternette de ayımıza göre yok. Bi tane alcaz artık. Şansa iyi çıkar inşallah
pazarda olur mu ki. Kv ye söyleyeyimde baksın bari ebn gidemem de. Diğer lcw şubelerinede bakayım. Çok hoşuma gitti cidden benimde yumuşacık altı evalar gibi sankisoğukda geçirmez kaymazda. İnşallah bulurumBen pazardan almıştım geçen sene o çarıklılardan güzeldi yakın falan oluyosa varsa öyle şeyler bak istersen
bulursun yaa her yerde var a101 bile gelmişti geçen yıl bu senede gelir bende alcam onlar rahat oluyor bizim vardı bi tane ama sanki dar geliyor gibi o yüzden yenisini alıcam bendepazarda olur mu ki. Kv ye söyleyeyimde baksın bari ebn gidemem de. Diğer lcw şubelerinede bakayım. Çok hoşuma gitti cidden benimde yumuşacık altı evalar gibi sankisoğukda geçirmez kaymazda. İnşallah bulurum
Sağol canim ben de çok heveslenerek alıyorum herşeyi kızıma çok mutlu oluyorum geçen sene bende a101 de gormustum almadim o zaman bu sene takip etcem gelince alcam o coraplardan Eceye birisi hediye getirmişti doğum hediyesi çarıklı çorap ama 5 yaşdemekki rehabet çok. 17 numarası bile vardı benim baktığım yerde erkeklerde. Sevindim baya görünce ayağına tam olacak diye. Diğer şubelerede bakcam bulurum inşallah olmadı internetten getirtirim.
Çok hoşuma gidiyo gökçeye bişey almak ya:)
Ece de güle güle giysin :)
Ben 23-24 numara olanindan aldim tam geldi onunde 1 cm kadar bosluk var sadecebende kipadan aldım geçen hafta bi kere yıkadım rengi soldu:/
Aldığım hiç bi üründe böyle sorun yaşamamıştım şaşırdım.
Gerçi 19 numara büyük geldi çocuk yürürken tökezliyo giydiremicem sanırım
Koçtaşa gıttım bugun kalmamış gecen seneki ürünmüş başka şubelere bakın bizede 10 güne kadar gelecek dedilerBüyük canım küçük değil. Klasik çamaşır sepetleri olur ya hani makinada yıkananları boşalttığımız. Dikdörtgen şeklinde. Onlardan falan büyük. Fotoda küçük durmuş
Umut getir götür işlerini iyi yapıyor öp gezmeye gidelim falan diyorum hemen öpüyorBen barandan biberon getır su vereyım diyorum yüzüme bakıyor getırmiyor kumandayı ver yok ne istesem yok sadece hadi niloya açalım diyince tv ye bakıyo sizinkiler getır götür yapıyorlar mı?
Ece de yapıyor getir götür ama en severek yaptığı ayakkabılarını getirmek çünkü gezmeye gideceğini biliyor hemen çabuk çabuk ayakkabiligi açıp alıyorBen barandan biberon getır su vereyım diyorum yüzüme bakıyor getırmiyor kumandayı ver yok ne istesem yok sadece hadi niloya açalım diyince tv ye bakıyo sizinkiler getır götür yapıyorlar mı?
tesekkur ederim canim başta biraz zordu ama sonrasında eglendik sende iyi yapmissin gerçekten yeni yürüyen ve tehlikeyi bilmeyen çocuklarla böyle yerlerde rahat edilemiyoryazyagmuru çok sevindim güzel geçmesine. Bizimde bugün bi tanıdıgın düğünü vardı ama arenle çok zorlanırım diye gitmedim. Seninde stresini atmana sevindim..
@cann10 biliyorum çok zor ama kendine biraz vakit ayırsan. Bıraksan çocukları kv bi kuaföre gidip saçına fön çektirsen ordan mağaza baksan falan. Ev işleride öyle her zaman dört dörtlük olmuyor malesef.. Ve ev işi kadar nankör bişey daha görmedim ben.
@ayferzey Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. Analı babalı büyüsün :)0
bi ben görmemişim demekki :))) bende takip edeyim birZSağol canim ben de çok heveslenerek alıyorum herşeyi kızıma çok mutlu oluyorum geçen sene bende a101 de gormustum almadim o zaman bu sene takip etcem gelince alcam o coraplardan Eceye birisi hediye getirmişti doğum hediyesi çarıklı çorap ama 5 yaş![]()
doğrudur canım. Bende geçen sene görmüştüm. Kuzenime haber vermiştim istediğin gibi diye o almıştı ordan aklımda kaldı benimdeKoçtaşa gıttım bugun kalmamış gecen seneki ürünmüş başka şubelere bakın bizede 10 güne kadar gelecek dediler
gökçe belli şeyleri yapıyo sadece. Kumandayı getir desem yapmaz bilmiyo ne olduğunu alo yu getir deyince telefonu getirir. Suyu getir dersem kendi suluğunu getirir. Sürekli kullandığımız şeyleri yapar sadece. Tabi isterse. İstemiyosa ayır diye bağırıyo asabi tosbaBen barandan biberon getır su vereyım diyorum yüzüme bakıyor getırmiyor kumandayı ver yok ne istesem yok sadece hadi niloya açalım diyince tv ye bakıyo sizinkiler getır götür yapıyorlar mı?
Takip edelim canim birbirimize haber veririz yine hava soguyor gelir yakındabi ben görmemişim demekki :))) bende takip edeyim birZ
doğrudur canım. Bende geçen sene görmüştüm. Kuzenime haber vermiştim istediğin gibi diye o almıştı ordan aklımda kaldı benimde
gökçe belli şeyleri yapıyo sadece. Kumandayı getir desem yapmaz bilmiyo ne olduğunu alo yu getir deyince telefonu getirir. Suyu getir dersem kendi suluğunu getirir. Sürekli kullandığımız şeyleri yapar sadece. Tabi isterse. İstemiyosa ayır diye bağırıyo asabi tosba
Canım benim iyileşti çok şükür daha iyi baran seninde düğün güzel gecmiş döktürmüşsün çok sevındım oynarken aklına geldim mi?
Dışarı çıkınca düzenleri bozuluyo bu yüzden de çıkmamazlık yapamayız iyi eğlendiniz inşaallah çok şükür ki cam kırıkları gelmemiş kuzuyaBugun disardaydik aksamustu geldik nehiri gelince hemen emdi uyudu 6 bucuk gibi 2 saat uyudu geri uyandi bende bu gece bayagi gec yatacagimiz icin aksam uyaninca corba yaptim biraz balik verdim bide yogurt yemegini yedirdikten sonra eve supurge taktim sabah halim olmayacagi icin tabi saat bu arada gecenin 10 u evi supurdum supurgeyi kaldirdim hop cekmecede kavanozu aldi kirdi bi daha supurge taktim allahtan ayagina pandufu vardi yoksa cam kirigi tuz gibi dagildi yerde oynadik ettik simdi de uyutuyom insallah ikide bir uyanmaz gece