Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YAZARim Canim. Aslında aynı gün kargo teslim yazıyo ama bizimki hafta sonuna denk geldiği için pazartesi gelir sanırım.Canım pazartesi sipariş vereceğiz henüz vermedik, benimde çok hoşuma gitti. Gelince yorum yazar mısın canım?
İnşallah alışır canim annelik işteBugün umutu kendi odasına yatırdım ama odasını ayırmayı planlıyorum ama garip bi hüzün var manyak mıyım neyim çocuğu odasında uyuyor diye üzülen ilk kişi benim heralde:)
bn oyle uyurmusm kucukken:) hira asla uyumaz uyumadi hicGökçeyi uyutmanin yolunu buldun. Yere yastık koyuyorum uykusu gelince kendi kendine uyuyor iki gündür :)
bnde oyle yapiyorm oglen emzryorm uyuyo bide aksam emziriyorm uyuyo zaten anca birikiyodurEcede 4 gecedir maşallah sabaha kadar uyuyor eskisi kadar meme aklına gelmiyor genelde akşamları istiyor gün içinde istemiyor öğlen uyuturken emziriyorum bir daha akşam emziriyorum gecede uyuduğu için emmiyor sabah emiyor böylesi daha rahat oldu
Sizin şurup tan bizde aldık dün geldi hemen başladık inşallah bizde de etkili olurbn oyle uyurmusm kucukken:) hira asla uyumaz uyumadi hic
bnde oyle yapiyorm oglen emzryorm uyuyo bide aksam emziriyorm uyuyo zaten anca birikiyodur
Gunduz bazen cok nadir istiyo gunduz yemege yuklendm artk yda meyve kuru uzm falan.
annemde buna benzer yapıyo. Karabiber puş biber bide maydonoz koyuyo içine. Baharatlı kurabiye oluyo:)Eveett güzel bi tarif daha :)
Eki Görüntüle 1696449 ben içine taze soğan ve pırasa da doğradım pırasa çok faydalıymış kızlar yemeklerine koyun mutlaka
Yok yok ben de varim :)Bugün umutu kendi odasına yatırdım ama odasını ayırmayı planlıyorum ama garip bi hüzün var manyak mıyım neyim çocuğu odasında uyuyor diye üzülen ilk kişi benim heralde:)
ben ı ılk dogdugundan berı ayrı odada yatar canım.dogdugunda ılk 2 hafta ben onun odasında yattım cekyatta, hem daha alcaktı daha ıyı gelıyordu bana . sonra problem olur dıe hıc yatak odamızda yatmadı. bazen annemlerde kalınca aynı odada yatıyoruz ayh bır turlu uyuyamıyoruz en ufak bır donmemde yada o dönse ben uyanıyorum , o uyanıyor. bız hıc aynı yerde uyuyamayız :) velhasıl hıc uzülme canım nıye uzuluyorsun kı :)Bugün umutu kendi odasına yatırdım ama odasını ayırmayı planlıyorum ama garip bi hüzün var manyak mıyım neyim çocuğu odasında uyuyor diye üzülen ilk kişi benim heralde:)
bız senınle aynı yerde oturalım canım. nedır bu cektıgımız anlamadım. benım bır sonrakı evım kısmetse işallah en ust kat, yada en guzelı tek katlı bır ev bulsam super olucak. bu apartmandada sankı bütün manyakları toplayıp koymuslar hepsı ayrı bır manyak. bıde kımseyı tanımıyorum hırlımı hırsızmı. burda ole yonetıcı vs yok ( bıldıgım kadarıyla ) kım kime dumduma burasıBu saatte apartmanda birşey cakilirmi ustelik yatak odasinda tam yarım saattir devam ediyor gece 2-3 e kadar kapı carpiyorlar hergun ya psikolojim bozuldu artık yarin toplantı yapıyorum yöneticiliği bırakıyorum bütün bunları tek tek söyleyeceğim yapanlara yaz gelse de tasinsam hayirlisiyla sürekli saygısızlık saat kavramı yok saygı yok dusunce yok ben kimseyi rahatsız etmiyorum bir zahmet onlarda beni rahatsız etmesin
İnsallah faydasni gorursun cnmSizin şurup tan bizde aldık dün geldi hemen başladık inşallah bizde de etkili olur