2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Arkadaşlar bisey soracağim bebeklerinizin bıngıldağı kapandımı. Bizimki hala açık doktorumuz kalsiyum yüksek çıktığı için dviti 3 ay oldu kestirdi ama sağlık ocaği bıngıldak açık kullanmanız gerekiyor dedi. Bu arada doktorumuzda hastaneden ayrildi tekrar ona soramıyorum:110:

ben ı ılk dogdugundan berı ayrı odada yatar canım.dogdugunda ılk 2 hafta ben onun odasında yattım cekyatta, hem daha alcaktı daha ıyı gelıyordu bana . sonra problem olur dıe hıc yatak odamızda yatmadı. bazen annemlerde kalınca aynı odada yatıyoruz ayh bır turlu uyuyamıyoruz en ufak bır donmemde yada o dönse ben uyanıyorum , o uyanıyor. bız hıc aynı yerde uyuyamayız :) velhasıl hıc uzülme canım nıye uzuluyorsun kı :)

bız senınle aynı yerde oturalım canım. nedır bu cektıgımız anlamadım. benım bır sonrakı evım kısmetse işallah en ust kat, yada en guzelı tek katlı bır ev bulsam super olucak. bu apartmandada sankı bütün manyakları toplayıp koymuslar hepsı ayrı bır manyak. bıde kımseyı tanımıyorum hırlımı hırsızmı. burda ole yonetıcı vs yok ( bıldıgım kadarıyla ) kım kime dumduma burası :KK43: işallah en kısa surede kurtuluruz bunlardan canım :KK43:
bu arada nıloya bebegı nerden aldınız ? bende ıstıyorum ama ben goremedım gercı avm ye bakıyoruz ole cok bır yerede gıttıgımız yok ama ...

sondan gırdım kızlar o yuzden sondan ole gorduklerıme yazdım, gerısını okuyamadım . işallah aralıgın ılk haftasından sonra doncem aranıza :)
aynen canim ustteki sürekli hali çırpar alttaki gürültü eşime diyorum sansima bak beni buldular diye ustteki hazirana kadar kalabilir mis tasinacakti ama belli değil toplantı yaptım bugün alttaki kadınla konuştum rahatsizligimi anlattım o da karşı dairesindekilerin carptigini bazen de onlarinkinin ceryan yaptığı için carptigini söyledi bende eğer kapınin kolunu tutarak kapatirsaniz ceryan yapsa bile çarpmaz dedim daha dikkatli oluruz dedi ama hiç ümidim yok daha öncede söylemiştim değişen birşey olmadı niloya bebeği ben oyuncakcilara baktım hiçbir yerde bulamadım derken seyyar bir oyuncakçıda gordum öyle sokak arasından aldim

Yine iyi canim sizde yoneticilik var.sembolik olsada.burda 13 daire var,kimkime dumduma.isallah ya onlar gider yada sen gidersinde kurtulursun canim.
Bizim burda duvarlar o kadar inceki ekstraya bir seye gerek yok.konusulana,yurumelerine( yan dairede dahil)kadar her sey duyuluyo.valla korkuyorum deprem olsa kimse sag cikmaz bu apartmandan.yeni yönt hayirli olsun:)
Bizde ozelikle aramadik niloyayi ama gittigizde baktik hep hic bir yerde göremedik.senin sansina cikmis demek:)

Dün baranla ev gezmesine gittik zorda kalmadığım sürece ev gezmelerine götürmüyorum kayınvaldemdeydim arkadaşı aradı ev almış benimde gelmemi istedı hadi gidelim dedim bahceli evmiş baran oynar dıye hevesli gittim gördü bahcede toplar bisikletler sevinçten çıldırdı oynadık baya terledı içeri girelim yok ağlıyo gırmicekmiş zorla içeri aldım ağlamaktan iyice terledi evin giriş kapısında bir kustuki heryer balgamlı kusmuk içinde kaldı üstübaşı battı benımde topuklu ayakkabı süs püs eee ev gezmesi ya senın neyıne süs püs insanları ilkdefa görüyorum eğilip yerlerı sildim bu halde ordan uyutayım dedım ayağımda sallıcam karanlık oda varmı yastık varmı kadının yatak odasına girdik örtü falan dolap açıldıderken uyumadı oturma odasına gırdık çizgi film için ordan su almaya mutfağa yenı evı gezdik durduk sonunda uyudu bende insanlar şaşkın ben şaşkın tanıştık baya uyudu rahatladım ev gezmeleri sona erdı

Sinirlenince kusmak psikolojık olabılırmi?şimdi öksürük var ondanda kaynaklanıyo normal zamanlardada kusma nedendir?bunu yasayan varmı aranızda

Arkadaşlar bisey soracağim bebeklerinizin bıngıldağı kapandımı. Bizimki hala açık doktorumuz kalsiyum yüksek çıktığı için dviti 3 ay oldu kestirdi ama sağlık ocaği bıngıldak açık kullanmanız gerekiyor dedi. Bu arada doktorumuzda hastaneden ayrildi tekrar ona soramıyorum:110:
Biz 18 aylık olduk sizinki ne kadarlık şimdi dokundum daha kapanmamış

Eki Görüntüle 1695716 elbisemizi ilk giydiğimiz fotoyuda paylaşmadan geçmiyim o Zaman 6 buçuk aylık ve 17 aylık Mira kız aynı elbisesiyle 9-12 elbise anlamadığım o halindede çok büyük durmuyo şimdide küçük olmuyo
Ay ay masallah çok güzelleşmiş elbise şaşırtıcı şekilde dar da olsa olmuş kesın manken olacak bu kız

Ankarada bi akraba var. Annemin kuzeni ama benimle yaşıt. Kendi kuzenim gibi. Dün aradı konyaya gelcez gezmeye cumartesi günü. Burda kendi kuzenide var o gün onlarda kalcaklarmış. Pazar günüde bana uğrayacaklarmış. Akşam dönceklermiş. Bende buyrun tabi beklerim dedim.
Bu gün tekrar aradı kendi kuzeni şehir dışında olcakmış. Sana kaldık haha dedi :) bende buyrun dedim.
Ben utanırım bunu demeye insan bi müsait misiniz falan diye sorar. Yatılı misafir ağırlıcam ilk defa. Hemde gökçeyle. Bi akşam çayında canım çıktı. Akşam yemeği çay sabah kahvaltı altından kalkarım inşallah:KK43:
eşimlede küsüz bi de nasıl olcak bilmiyorum
Geldimi misafırlerın nasıl gectı inşaallah zorlanmamışsındır

Sabahın nurunda uyandık ilk oda günümüz iyiydi yine uyandı ama yanımdakine göre azdı yerini yadirgadi biraz sanırım besigini taşımadim yer yatağı yapmıştım alisacak inşallah
Canım inşallah alisir hemen. Ben de tam olarak ayirirken etkilendim baya kötü hissettim ama o da rahat ben de şimdi. Tabi arada yanıma alıyorum yine sıkıntılı durumlarda. Yerine alismasi 1 hafta filan sürmüştü kerem alpin. Besigin içinde uyanınca ağlıyordu etrafa bakıp. Alistiktan sonra sesleniyor bana bekliyor ;)

benim kuzenimin bebeğindede erken kapanma mevcut. O yüzden biraz araştırmıştık konuyu. Genelde üstteki doktorların kontrol ettiği bıngıldak 6-18 ay aradında kapanıyomuş. Erken kapanması ya da geç kapanması da görülebiliyomuş. Bu bi soruna bağlı olarakta gerçekleşebilirmiş tamamen normalde olabilirmiş. Bıngıldak kapanmadı diye direk d vitamini eksikliği olduğu anlamına gelmiyomuş yani. Başka bi sorunda olabilirmiş hiç bi sorun olamayada bilirmiş. Bence bi doktora gidin içiniz rahat etsin.

Kızlar yöneticiliği devrettim oh dünya varmış kurtuldum :KK73::KK6::KK71::KK47: yine bebeği olan birisi çıktı kurada
ohh iyi olmuş. Yeni yöneticininde allah yardımcısı olsun artık

Geldimi misafırlerın nasıl gectı inşaallah zorlanmamışsındır
Geldiler canım bi saat öncede yolcu ettik.
Baya yoruldum bu günde konyayı gezdirdik gökçenin peşinde koşcam diyr canım çıktı. Ama evdeyken eşim çok yardımcı oldu korktuğum kadar zorlanmadım.
Misafir geleceğinde telaş oluyorum hep ama sanırım memnun ayrıldılar. Yorulduğumada değdi

Geldiler canım bi saat öncede yolcu ettik.
Baya yoruldum bu günde konyayı gezdirdik gökçenin peşinde koşcam diyr canım çıktı. Ama evdeyken eşim çok yardımcı oldu korktuğum kadar zorlanmadım.
Misafir geleceğinde telaş oluyorum hep ama sanırım memnun ayrıldılar. Yorulduğumada değdi
Hadi güzel gecmiş sen zaten becerıklısın halletmişsin canım

IMG_20151122_202811.webp IMG_20151122_202723.webp kızlar bugün Eceye çarık çorap aldım bir tane aldım memnun kalırsam yine alırım 22-23 numara arkasında hafif bir boşluk kaldı ayaklar maşallah fırıncı küreği gibi olunca:)))

Okadar herseye agliyoki delirtcek beni . bikac gundur inatci hep istedgi olsun istiyo elime tlfnu alamiyorm hemen istiyo vermiyorm diyede yerlere atiyo kendni hc byle yapmazdi. Numaradan agliyo surekli mizmiz sanirm iki yas sendromuna grdi benmki

Oyuncu annenin kitabını bitirdim sonunda. Başlarım şimdi anneliğe yi.
Hamileyken okumak lazımmış gerçekten. yaptıkları doğru ve ya yanlış direk yaladığını yazmış kadın. Yazarkendr hiiiççç sıkıcı değil bol bol güldüm.
Yarında diğerine başlıcam inşallah

Back
X