2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Oyuncu annenin kitabını bitirdim sonunda. Başlarım şimdi anneliğe yi.
Hamileyken okumak lazımmış gerçekten. yaptıkları doğru ve ya yanlış direk yaladığını yazmış kadın. Yazarkendr hiiiççç sıkıcı değil bol bol güldüm.
Yarında diğerine başlıcam inşallah
Bende az once esime kitaplari okumak istedigimi soyledim :)

Oyuncu annenin kitabını bitirdim sonunda. Başlarım şimdi anneliğe yi.
Hamileyken okumak lazımmış gerçekten. yaptıkları doğru ve ya yanlış direk yaladığını yazmış kadın. Yazarkendr hiiiççç sıkıcı değil bol bol güldüm.
Yarında diğerine başlıcam inşallah
Bende de okuma isteği olusturdun canım, bakayım bende o zaman:))

Sinirlenince kusmak psikolojık olabılırmi?şimdi öksürük var ondanda kaynaklanıyo normal zamanlardada kusma nedendir?bunu yasayan varmı aranızda
Canm bilmiyorm ama hira hic kusmazdi yani yenidoganken bile cok kusmuyodu. Dun ve bugun kustu eksi kokuyodu ama az bisey beyaz bide. İkisindede aglarken oldu tesadfmu bilemedim

Ay çok iyi olmuş canım hadi hayırlısı yükün hafiflemiştir inşaallah
Evet canim ya iyi oldu iki senedir çok sıkıldim sürekli kapı çalıyordu
Aa küsmüşmüydünüz ki neyse barışmışsınız sevındim canım yiğenine rabbım şifa versın inşallah
Amin canim sağol çok yüksek değilmiş şimdi değerleri 12 aylık olana kadar kan verilcekmis daha da yükselirse o zaman diyet vereceklermis esimle küsmustuk ama baristik
benim kuzenimin bebeğindede erken kapanma mevcut. O yüzden biraz araştırmıştık konuyu. Genelde üstteki doktorların kontrol ettiği bıngıldak 6-18 ay aradında kapanıyomuş. Erken kapanması ya da geç kapanması da görülebiliyomuş. Bu bi soruna bağlı olarakta gerçekleşebilirmiş tamamen normalde olabilirmiş. Bıngıldak kapanmadı diye direk d vitamini eksikliği olduğu anlamına gelmiyomuş yani. Başka bi sorunda olabilirmiş hiç bi sorun olamayada bilirmiş. Bence bi doktora gidin içiniz rahat etsin.

ohh iyi olmuş. Yeni yöneticininde allah yardımcısı olsun artık
Evet canim iyi oldu yeni alan benim alt katimdakiyle konuşmuş siz yapın ben bir sene sonra yapayım demiş o da apartmani ben temizlersem yaparım demiş evinin önünde çöp çöp suyu olan insan apartmani temizleyecek sonumuz hayır olsun ne diyeyim :KK57:
Gokceye 20 21 büyük geldi :)
ben 20 21 alacaktim eşim olmaz dedi o yüzden 22 23 aldım iyiki de bunu almisim koca ayaklı kizima:KK66:

Gunaydin
İşe gitmek istemiyorum.
Kızımı cuma gunu dr goturduk 3 ayda 200 gram almış kansizlik ve d3 eksik cikti. Ferrum ve devit3 tekrar basladik. Bu yuzden istahsiz olabilirmiş.

Sinirlenince kusmak psikolojık olabılırmi?şimdi öksürük var ondanda kaynaklanıyo normal zamanlardada kusma nedendir?bunu yasayan varmı aranızda
canım mirayı biliyosun zaten kusan bi çocuk fazla ısrar da tehdit olarak öğürüyo ve çok ağlarsa kusuyo biz artık psikolojik olduğunu düşünüyoruz üzerine gitmemeye çalışıyoruz

Ay ay masallah çok güzelleşmiş elbise şaşırtıcı şekilde dar da olsa olmuş kesın manken olacak bu kız
sağol canım artık olsun bu kadar çektirdi bize işe yarasın bari :))

Gunaydin
İşe gitmek istemiyorum.
Kızımı cuma gunu dr goturduk 3 ayda 200 gram almış kansizlik ve d3 eksik cikti. Ferrum ve devit3 tekrar basladik. Bu yuzden istahsiz olabilirmiş.
inşallah hemen etkisini gösterirde iştahı düzelir kuzucuğun

günaydın kızlar çarçabuk geçecek bi hafta olsun inşallah
benim haftasonu planlarım hayal oldu mira öksürmeye başladı ilaç başladım bende dün teyzem kızını acile götürmüş bronşit olmuş hava vermişler mira da geçen hafta hep onunlaydı doktora küçük bebek de öksürüyor demiş bulaşmış olabilir doktora götürsünler demiş annem öğlen sağlık ocağına götürcek söyleyeceklerine göre izin alıp kendi doktoruna da gidebiliriz genel durumu ii keyfi yerinde şükür sadece öksürük var oda yemek sırasında artıyor (gece de yanına soğan doğayıp koydum faydası oldu mu bilmem ama gece hiç öksürmedi)

Bende az once esime kitaplari okumak istedigimi soyledim :)

Bende de okuma isteği olusturdun canım, bakayım bende o zaman:))
okuyun kızlar cidden çok hoş yazmış. Hiç bişey olmasa bilr baya gülümsetti güldürdü beni. Onun için bile değer yani. Diğerinede akşam gökçeyi uyutunca başlıcam bakalım o nasık

Gunaydin
İşe gitmek istemiyorum.
çabuk etki ederdr iştahı yerine gelir canım inşallah

günaydın kızlar çarçabuk geçecek bi hafta olsun inşallah
benim haftasonu planlarım hayal oldu mira öksürmeye başladı ilaç başladım bende dün teyzem kızını acile götürmüş bronşit olmuş hava vermişler mira da geçen hafta hep onunlaydı doktora küçük bebek de öksürüyor demiş bulaşmış olabilir doktora götürsünler demiş annem öğlen sağlık ocağına götürcek söyleyeceklerine göre izin alıp kendi doktoruna da gidebiliriz genel durumu ii keyfi yerinde şükür sadece öksürük var oda yemek sırasında artıyor (gece de yanına soğan doğayıp koydum faydası oldu mu bilmem ama gece hiç öksürmedi)
geçmiş olsun canım ilerlemezden atlatır inşallah fıstık

image.webp
Mirakız büyüdü okula başladı :KK48:

Dün misafirlikteydik benim oğlan kardeşimin kızlarıyla bolca şımardı, iki saatte beni perte çıkardı;)

kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum..kendime şaşıyorum..eşimle tartıştık dün ama içimde ne kızgınlık ne üzgünlük tuhaf bir boşluk var..o barışmak istedi konuştu ama ben barışamadım da..bazen düşününce sanki evliliğimiz sevgi değilde birliktelik gibi gelmeye başladı.yani bakıyorum millet eşine güzel şarkılar armağa ediyo fotoğraflar çekiliyo birlikte mutlu..bizde öyle şeyler yok yani sanki sıkıcı biriymiş gibi geliyo bazen..pek gezmeyi alışverişi hayattan zevk almayı çok bilmez eşim.ona göre tatil evde uyumak uyanmak yemek yemek fln yani hayati fonksiyonlar..bende sıkılıyorum diyorum ama değişemiyo adam.hiç birşey hissedemediğim için çok üzgünüm şu an..offf aklıma kötü şeyler geliyo :( :(

kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum..kendime şaşıyorum..eşimle tartıştık dün ama içimde ne kızgınlık ne üzgünlük tuhaf bir boşluk var..o barışmak istedi konuştu ama ben barışamadım da..bazen düşününce sanki evliliğimiz sevgi değilde birliktelik gibi gelmeye başladı.yani bakıyorum millet eşine güzel şarkılar armağa ediyo fotoğraflar çekiliyo birlikte mutlu..bizde öyle şeyler yok yani sanki sıkıcı biriymiş gibi geliyo bazen..pek gezmeyi alışverişi hayattan zevk almayı çok bilmez eşim.ona göre tatil evde uyumak uyanmak yemek yemek fln yani hayati fonksiyonlar..bende sıkılıyorum diyorum ama değişemiyo adam.hiç birşey hissedemediğim için çok üzgünüm şu an..offf aklıma kötü şeyler geliyo :KK43: :KK43:

ben de ne zaman düzeleceğiz diye bekliyorum, çocuk olunca bziim ilişkimiz aşırı bozuldu, önceden her yerde eleleydik, nazar değdirdiler bize, herhalde ikimiz de hazır değildik, çok yıprandık, tartıştık, umarım aramızdaki sevgi bitmemiştir. benim o günümün güzel geçmesi çocuğun sağlıklı ve mutlu olup yemek yemesine endeksli bir hale geldi. böyle olmak için mi evlendik yahu?

kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum..kendime şaşıyorum..eşimle tartıştık dün ama içimde ne kızgınlık ne üzgünlük tuhaf bir boşluk var..o barışmak istedi konuştu ama ben barışamadım da..bazen düşününce sanki evliliğimiz sevgi değilde birliktelik gibi gelmeye başladı.yani bakıyorum millet eşine güzel şarkılar armağa ediyo fotoğraflar çekiliyo birlikte mutlu..bizde öyle şeyler yok yani sanki sıkıcı biriymiş gibi geliyo bazen..pek gezmeyi alışverişi hayattan zevk almayı çok bilmez eşim.ona göre tatil evde uyumak uyanmak yemek yemek fln yani hayati fonksiyonlar..bende sıkılıyorum diyorum ama değişemiyo adam.hiç birşey hissedemediğim için çok üzgünüm şu an..offf aklıma kötü şeyler geliyo :KK43: :KK43:
umarım aklına gelen gibi deildir sevgiyi canlı tutmak istisnalar dışında genelde hep biz kadınlara düşüyo çocukdan sonra bi süre hepimizde oldu hormonlar zorluyo galiba bizi inşallah çabuk toparlarsınız

adı ne canım, ben de takip edeyim de, of puf demeyim bazen yaptığım gibi:)
vallahi 22 yaşında 6 çocuk üstelik üçüzler prematüre ve bu hamileliklerin hepsi 3 yıl 3 ay içinde olmuş o yüzden bana tokat oluyo her söylendiğimde kullanıcı ismi chloeandbeans

annem gitmiş sağlık ocağına doktor güzel ilgilenmiş dinlemiş çok şükür bişi yokmuş öksürük için ilaç vermiş kabızlığı için kullandığınız fitiller tozlar tembellik yapmış olabilir demiş bi süre doğal ve bol lifli besleyin her gün düzenli zamanlarda dışkılaması için pozisyon alın demiş kusma için kesinlikle pedagog görmeli psikolojik anlattığınıza göre demiş iştahsızlık içinde sizde genetik galiba diye gülmüş (abilerimin çocuklarını dayımın çocuklarını fln hep o muayene ederde :))

umarım aklına gelen gibi deildir sevgiyi canlı tutmak istisnalar dışında genelde hep biz kadınlara düşüyo çocukdan sonra bi süre hepimizde oldu hormonlar zorluyo galiba bizi inşallah çabuk toparlarsınız

vallahi 22 yaşında 6 çocuk üstelik üçüzler prematüre ve bu hamileliklerin hepsi 3 yıl 3 ay içinde olmuş o yüzden bana tokat oluyo her söylendiğimde kullanıcı ismi chloeandbeans
ok canım sağol, hatun yabancı anladığım kadarıylan:)

Back
X